Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 2 април 2022 г.

Познавате ли путинското мекере ген. Шивиков, любували ли сте се на гнусотиите, който то бълва?

 

Попаднах на гнусен текст, в който няма нито една истина, в който всичко е лъжи; и в който въпросното човешко и военно недоразумение ген. Шивиков като примерен папагал повтаря всички до една опорни точки на путинската пропаганда срещу Украйна, а всъщност и срещу България! 

И, разбира се, като нормален човек се отвратих и погнусих; е, няма как, реагирах, казах откровено какво мисля, изразих си и мисълта, и емоцията; безпощаден съм срещу предателите на български национален интерес; да, пощада спрямо лъжците не зная! 

Толкова тук. Останалото е в клипчето. Който обича истината и ненавижда лъжльовците, може да го изгледа, няма да сбърка. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! Смело коментирайте, не бъдете шушумиги, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

До нови срещи!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

2 коментара:

Анонимен каза...

Шивиков направи доста пари от мисии в Ирак и Афганистан, а след това стана русофил...много интересно.

Анонимен каза...

Обикновен нагаждач си е Шивика. Гледах негово участие в Стани богат и ме беше срам...Хубаво му беше като взимаше парички от мисиите на НАТО. Включи се в протестите срещу Бойко и патриотите, а после стана кандидат-депутат от НФСБ...тези, срещу които протестираше. Сега пак се бута в някакви "патриотични" среди, може би се надява да го направят депутат от Израждане. Но според мен Шивика не е от платените путинисти, той толкова си може, толкова му е интелекта. Е, все пак не би отказал определени облаги, някой пост.