Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 12 април 2022 г.

АКТУАЛЕН КОМЕНТАР: ВСС пази Иван Гешев, а пък Иван Гешев пази Бойко Борисов и Пеевски от съд и затвор, нали така?

 

Таз ли е, такава ли е далаверата, а, какво ще кажете вие? Аз така смятам - и това трябва да бъде казано гласно. Е, така мисли и г-н Любен Воденичаров, един добър гражданин, който при това е и Божий човек, смело мога да кажа това - понеже е самата истина! 

Трябва да се вслушваме в думите на редки и талантливи хора като него, защото чрез техните уста ни говори самият Бог... То така е с всеки човек, нашите мисли, нашите идеи, чувствата ни даже са нещо духовно, а духовното има за свой извор Бог, ний, човеците, творим и имаме какви ли не таланти винаги и само именно по Божията милост и благоволение. И това трябва да се знае от колкото се може повече хора. 

Защото лъжата шества по тази свят, заразява и пленява душите на много хора, но истината е тази, която винаги в крайна сметка тържествува и побеждава. А лъжата е като прахта, тя е най-мимолетното и преходно нещо на този свят; затова и лъжите са така бол, лъжците са пък неизброим легион. 

Няма да повтарям имената на най-прочутите лъжци у нас, вие ги знаете. Е, на такива като прафесар Ива Хрыстав, като Пьотр Волгин и на вся остальная путинофильская сволочь противостоят трезви и разумни гласове като този на г-н Воденичаров... 

Толкова тук. А какво казва той, как той оценява ситуацията у нас можете да разберете ако изслушате разговора ми с него. Приятно слушане и приятни размисли ви желая! Смело коментирайте, не бъдете шушумиги, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

До нови срещи!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

2 коментара:

Анонимен каза...

Борисов направи много за България, а вие какво направихте - нищо.
Стига сте клеветили един достоен човек и неговата партия.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, така е. Боко направи много. Открадна много. Неизчислимо множество пачки и кюлчета откраднА.

Права сте, че аз не съмо откраднал абсолютно нищо.