Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 1 април 2022 г.

Бойко Борисов, Иван Гешев, Доган, Пеевски и пр.: истинският им кукловод нима не е КГБ?

 

В този клип разказвам коя е най-старателно скриваната тайна на българския живот, а именно, че господстващата в нашата многострадална държавица мутро-ченгесарска мафия е под прекия контрол и изпълнява заповедите на техните началства от КГБ. Тази тайна малцина я знаят и я приемат тъкмо защото има легиони добре платени звездно-медийни пропагандисти-лъжльовци-тарикати (такива като проф. Иво Христовци, доц.Вацевци, Карбовчовци, Андрей Райчевци, Стойчо Стойчовци и прочие, нали ги знаете кои са останалите, коя е останалата медийно-мерзавска сволочь, нали няма нужда из да ги посочвам и изобличавам?), които с апломб ще ви убеждават, че всичкото това са "глупости", "мании", "неверни приказки за наивници" и прочие, и так далее, и тъй нататък, и ала-бала, и тинтири-минтири... 

Спирам дотук. Останалото, което е не по-малко немаловажно, го казвам в своя коментар. Приятно слушане и приятни размисли ви желая! Смело коментирайте, не бъдете шушумиги, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

До нови срещи!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Медиите на Пеевски бълваха най-отровната руска пропаганда, докато от неговото ДПС се кълняха, че са най-евроатлантическата партия в България. С чии пари Пеевски купуваше медии и фирми? С руски!