Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 14 април 2022 г.

Румен Радев: Президент на свободна страна ли си или си жалък слуга на кървавия империалист Путин?

 

Политиците правят това, което им позволяваме ние, гражданите. Когато ние, гражданите, не си изпълняваме тъй важната роля, тогава политиците се разпищолват и започват да правят каквото им скимне. Включително и да изменят на българския държавен и народен интерес. Да шикалкавят, да малодушничат, да ни излагат, да слугуват на доказано враждебни на България сили - каквито са руските империалисти. 

И ето че президентът Радев в този критичен период, в който се намира цяла Европа, се държи крайно унизително и недостойно: щото, видите ли, се старае, сакън, да не разгневи побеснелия таваришч Путин. На фона на това, което правят президентите на другите източно-европейски страни, нашия президент ни излага пред съюзниците ни, позори ни, т.е. вреди на българския държавен и народен интерес. 

Което е недопустимо, да има много здраве от мен, но да прави това той няма право, да, той като държавен глава е длъжен да прави само онова, което е за доброто на страната, което е достойно и разумно, сиреч, той трябва да може да надмогне своята чисто лична и партийно-политическа ограниченост и да си изпълнява отговорно ролята като олицетворение на държавата и единството на народа. 

Поставям този тъй важен въпрос ребром, а как отговарям на него, как се аргументирам, можете да разберете ако изслушате клипчето ми. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! Смело коментирайте, не бъдете шушумиги, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

До нови срещи!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Путин е червен фашист, деспот психопат, за който чуждият човешки живот няма стойност.
Извратените му лъжи са само зa кретени, дебилни човекоподобни мутанти с промити мозъци, до каквото са деградирали милиони руснаци, а явно и достатъчно зомбирани нещастници или платени слуги политици у нас.