Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 14 април 2022 г.

Браво на Любомир Жечев, разобличител на лъжците, на медийните мерзавци на путинската пропаганда!

 

Препоръчвам ви това чудесно, богато на смисъл и правдолюбиво клипче: гледайте го непременно! Заслужава си. Стига, разбира се, истината да не ви е безразлична, стига, естествено, да не сте вече зомбиран от тъй наглите и безочливи лъжци на путинската пропаганда у нас, които денонощно бичат хубави пари - заради своето предателство спрямо българския интерес! 

О, да, разбира се, те се представят и за "патриоти", и за "националисти", и за "българофили", тия подлоги, тия безсрамници всъщност са тъкмо мерзавци и лъжльовци, продаващи родината си за шепи кърваво руско злато... 

Но ето че има и млади хора - представители на поколението на свободата, което не е живяло при комунизма и не е обременено, не е увредено от неговите лъжи! - които имат пиетет към истината и обичат свободата. И са способни открито да застанат срещу арогантните лъжци, разните там вацевци-мацевци, ивохристовци, дачковци-мачковци, карбовчовци, волгиновци и так далее. 

Браво на разобличителя на лъжците, на подлогите на руската пропаганда Любомир Жечев! Радвам се, че има такива правдолюбиви - ненавиждащи лъжата и лъжльовците! - личности у нас! Поздравления от мен! 

Толкова тук. Останалото можете да чуете в моето клипче. А въпросното видео е на ето този адрес

Приятно гледане и приятни размисли ви желая! Смело коментирайте, не бъдете шушумиги, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

До нови срещи!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: