Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 3 май 2022 г.

Докога Андрей Райчев и другите медийни мерзавци, обслужващи мафията, ще ви манипулират така нагло?

 

И дали не трябва да поставим въпроса за тяхната отговорност за пораженията - включително и в душите на наивниците, които имат неблагоразумието да се връзват на лъжите им! - които страната и народът понесоха и продължават да понасят като резултат от техните тъй безочливи, но за сметка на това така ЩЕДРО ПЛАТЕНИ манипулативни "социологично-политологични коментари", "културно-антропософски анализи", "менте-философски тълкувания", "плуралистично-нАучни гледни точки" и прочие пунта-мара и шменти-капели, и так далее, и тому подобное, и ала-бала, и тинтири-минтири? 

Как аз представям този тъй опасен медиен феномен, характерен за тъй приказната страна Мутроландия, можете да разберете ако изслушате внимателно разсъждението ми, поместено в това клипче. 

Желая ви приятно гледане и приятни размисли! 

СЛАВА НА УКРАЙНА! СЛАВА НА СМЕЛИТЕ - И СВОБОДОЛЮБИВИТЕ, И ПРАВДОЛЮБИВИТЕ! - ГЕРОИ НА УКРАЙНА! 

Смело коментирайте, не бъдете малодушни, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

Хубав ден ви желая! До нови срещи!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: