Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 9 юли 2022 г.

Христо Иванов: Браво, подкрепям чудесната идея ДБ да предложи създаването на технократски кабинет!

 

Най-внимателно обяснявам какъв е точният смисъл на предложението на ДБ - и защо той е толкова хубав тест на депутатите в това Народно събрание, имащ невероятно висок, направо безценен нравствен смисъл. По същия начин Кирил Петков и Асен Василев вече тестваха по свой начин Парламента и се установи, че в него има само 115 човека, имащи съвест или нужното съзнани и морал, т.е. съзнаващи отговорността си пред страната и народа, а останалите 125, това са депутатите от Боковата, Догановата, Славчувата и Копейкиновата партии, по категоричен начин показаха, че за тях интересите на страната и на народа нищичко не значат, а за тях единствено значение имат само техните егоистични, кариеристични, рушветчийски, сиреч финансови ламтежи; те именно затова и не проявиха капка достойнство, показаха, че са мижитурки и мерзавци, верни на своите вождове, но плюещи без капка срам право в лицето на вас, техните избиратели! 

Да, потресаващо е, че сред тези 125 депутата няма нито един, който да е способен да прояви отговорност, мъжество и достойнство и да постъпи в интерес на доброто на страната и на народа си! Жалка работа! Пълни измекяри на мафията, която наистина не знае що е това морал! Пак гласувайте за тях: нека да се гаврят с вас колкото си искат; заслужавате си го, драги техни гласоподаватели! 

Засега и тук - толкова. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! 

Който желае да подпомогне издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията по ето този линк

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, това пак е подкрепа за усилията ни да помагаме гласът на истината да се чува из българските простори: защото, за жалост, се превърнахме в страна на лъжата и на лъжците (които, знаете, се къпят в слава и просперират като арабски шейхове!). 

СЛАВА НА УКРАЙНА! СЛАВА НА СМЕЛИТЕ - И СВОБОДОЛЮБИВИТЕ, И ПРАВДОЛЮБИВИТЕ! - ГЕРОИ НА УКРАЙНА! 

Смело коментирайте, не бъдете малодушни, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

8 коментара:

Анонимен каза...

Не ви ли е извстно, Гръначров, че призивите към насилие са престъпление?

Ангел Грънчаров каза...

Какви призиви ма, другарко? Халюцинирате ли ма? Не сфанахте ли пак нищо от казаното в клипчето?

Бачо Кольо каза...

Представям си ги тези технократи, избрани от Лъжлив Киро и от Хр. Иванов, некадърник, който в реалния живот не е успял на две магарета сено да рездели...

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, Ваша милост вече мутро-гербовак ли е? Ако Кирил Петков е лъжлив, тогава Боко що е - след като никога не е казАл некаква истина?

Бачо Кольо каза...

Значи, ако твърдя, че Киро е доказав лъжец, отттук следва, че ББ е честен?!? Да ти пикая, без извинение, на логиката!

Ангел Грънчаров каза...

Пак се мъчиш да шикалкавиш, дарагой таваришч Колю. И съвсем не си зацепил за какво хортувам. Боко е доказан лъжец. Ти наричаш осъдително Кирил Петков "лъжец", а в същото време се възхищаваш на Боко, щот си се боковизирал. Излиза, че обичаш лъжеца Боко и в същото време плюеш Кирил Петков заради некакво негово имагинерно "лъжене". Зацепи ли теперь за що ти думам?

Анонимен каза...

Започвам да мисля, че Истината въобще не е създадена за всеобщо достояние.

Mon Bosonogo

Ангел Грънчаров каза...

@Mon Bosonogo Интересното е, че и истината, и Истината са "създадени" и с наше, на човеците, участие - и въпреки това не зависят от нас, човеците. Ние си имаме мнения, но те са хистинни доколкото са ПРИЧАСТНИ на истината. Тя е мяра, предел, тя обозначава разумното; и затова когато лъжем или се лъжем, ние плащаме съответната цена. Вярно, има хора, които нямат пиетет към истината, но това е защото са допуснали да си извратят душите. Такива обичат лъжите, те хранят душите си с лъжи. Временно дори печелят от това, но глобално губят - и плащат страшна цена в крайна сметка. Темата е голяма, но засега - толкоз. Всичко добро!