Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 29 август 2022 г.

Ще сторим ли нужното за освобождаването на Майка България от тиранията на разпищолилата се мафия?

На изборите трябва да направим така, че ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ и ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА да получат такъв бляскав резултат, че Боко на другия ден да почне да си стяга багажо за Централнио Софийски затвор, дека ке му се наложи да гостува на Бай Ставри за дълго-дълго време, сиреч, доживотно... в компанията на останалите разбойници!
Това е напълно във властта на нас, избирателите! Нека да сторим нужното за освобождаването на Майка България от тиранията на разпищолилата се мафия!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Вие вече направихте всичко възможно Борисов да се завърне победоносно. Какво още може да направите? 50 депутата за ПП, ДБ я взели 15 - я не.
С 65 депутата ли ще управлявате?!

Анонимен каза...

Нали щяхте да вкарвате Борисов в затвора? Що го не вкарАхте? Що не осъдихте Бойко, а той ви осъди за незаконният арест?!

Ангел Грънчаров каза...

Боко не влезе в затворо, другарко, щото Гешев го спаси, не се прави на толкоз умна, нема как да ни излъжеш, че Боко не влезе у затворо щот е прав, щот не е крал, не, просто неговият аркадаш Гешев го спаси... това е. Не се напиняй толкова да лъжеш, че може да скъсаш некоя жила у мозъко си...

Ангел Грънчаров каза...

Другарко мари, ти да се си станАла веке социоложка ма? И как разбра тия проценти? Анкети ли напрАвио? Или просто действаш по принципо "Голодная курица - кокошка - просо сънувает!"??? :-)