Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 27 септември 2022 г.

Защо путинистките пропагандисти и зомбираните от тях немислещи руснаци толкова много се боят от НАТО, т.е. от свободата и демокрацията?



Русия - може би трябва да изключите телевизора поне веднъж?


Ето един списък с няколко лесни въпроса за типичния зрител на Соловьов (Владимир, телевизионен водещ и яростен пропагандатор на Путин - бел. ред.) и сие. Ако НАТО е основната заплаха за сигурността на Русия, тогава:

- Защо кракът на нито един войник на НАТО не е стъпил на руска територия за цялата 70-годишна история на съществуването на алианса?

- Защо за 70 години нито една ракета на НАТО не е изстреляна по руска територия?

- Защо Естония, Латвия и Литва, които са в НАТО от 2004 г., не предизвикаха безпокойство у Вожда, въпреки че разстоянието до тях е абсолютно същото като до Украйна?

- Защо през 90-те години, когато страната беше на ръба на хуманитарна катастрофа, самолетите на НАТО доставиха стотици тонове хуманитарна помощ на Русия?

Защо стандартът на живот и сигурността на хората в страните от НАТО е многократно по-висок от този в Русия и защо от 70 години на териториите на страните от НАТО не е имало нито една война?

- Защо 30 суверенни държави се присъединиха доброволно към НАТО, а Русия с оръжие отрязва парчета от съседни независими държави в нарушение на всички международни норми? (ОЩЕ >>>)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

А ти защо се боиш толкова от Русия?