Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 5 октомври 2022 г.

Бойко Борисов и Румен Радев вкараха ли си таралежи в гащите - като свалиха кабинета на Кирил Петков?

 

Май да, нали така? Или, още по-точно казано, със сигурност си вкараха в гащите чудесно бодливи таралежи, нека им! Обяснявам защо смятам така, анализирам всестранно създалата се тъй многозначителна ситуация около изборите, показваща ни, че когато много се лъже (както направи дружната компания, свалила демократично избраното и добре работещо - въпреки обструкциите на Славчувите хашлаци! - правителство на Кирил Петков) лъжците рискуват да се окажат в небрано лозе, щот, знайно е, на лъжата краката са къси, а пък истината въпреки старанията им е обречена да тържествува! 

Толкова засега. Приятно слушане и приятни размисли ви желая!

Който желае да подпомогне издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията по ето този линк

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, това пак е подкрепа за усилията ни да помагаме гласът на истината да се чува из българските простори: защото, за жалост, се превърнахме в страна на лъжата и на лъжците (които, знаете, се къпят в слава и просперират като арабски шейхове!). 

СЛАВА НА УКРАЙНА! СЛАВА НА СМЕЛИТЕ - И СВОБОДОЛЮБИВИТЕ, И ПРАВДОЛЮБИВИТЕ! - ГЕРОИ НА УКРАЙНА! 

Смело коментирайте, не бъдете малодушни, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

6 коментара:

феномен Фидан каза...

Имате направена магия, затова не сте добре. Върху книгата, която наскоро ви подариха ви е направена. Направена е циганска магия, а те са много силни. Трябва бързо да се изгори подарената ви книга на Иван Костов, а пепелта да се разтвори в светена вода и изхвърли в реката.

Ангел Грънчаров каза...

Така ли? :-) Леле, какво да правя като още не съм прочел книгата? Може ли като я прочета и тогава да я изгоря? ;-)

феномен Фидан каза...

Времето ви изтича, действайте бързо. Това не е шега.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч феномен, а човек нима може да промени съдбата си? :-) Да те попитам по тоз важен въпрос между другото. (А книгата я изчетох, изгорих я и направих останалото точно според както ми го казА...~

Анонимен каза...

Привет,
Здравейте и как сте?
Един френд с име или псевдоним Павел Чертовенски ми посочи интересен коментар у блога на Грачаро, според който он имал направена циганска магия, получил бил цигански подарък, а именно книгата на циганина Костов, в която имало написани мръсни неща, и затова била особено подходяща за циганска магия. Коментарът съветва Грачаро да я изгори и пепелта да я разтвори в светена вода и после да я хвърли в река.
Това обяснява доста неща, като например защо Грачаро напоследък се държи като циганин, аномалиите в сърцетупа му, след мизерната загуба на изборите на любимата му секта ДеБъ - костовисти от седмия ден и др.
Ама най-добрата неутрализация на циганската магия е да се откаже от тая секта, а и като цяло от сектите и да се върне в лоното на светата единосъщна и равно апостолска църква, да изповяда греховете си, като идолопоклонството си не само към циганина Костов, но и към представителната квази демокрация, даваща ни избори без избор, и да се моли по схемата на светата броеница, описана в линка по-долу и готово. http://www.marysrosaries.com/Bulgarian_Balgarski_prayers… Ама всичко почва с молитвата Деяние на Покаяние, която тук я няма, но е с латинското заглавие Confiteor и от там е известната фраза MEA CULPA - моя вина. Един ден, ако доживея да пиша историята на живота си, така ще я кръстя - MEA CULPA.
А по-нататък може да се направи и цял филм за омагьосването на квази демократите, посинелите червени фашисти, от цигански и всякакви магии. Ще стане хит.
Бог да ви пази от фашистки, болшевишки и нео-либерални и пребоядисани червено - сини бесове, синове, дъщери и внуци на обиращи мандрите.

George Pashev

Ангел Грънчаров каза...

Ех, Пашев, Пашев, дотам ли стигна, завалийо? В магии ли верваш веке? Боже милостиви, помогни на горкия човек! (Психиатър нема да ти препоръчам щот се надявам да се майтапиш! Но майтапът ти не се получи май...)