Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 3 октомври 2022 г.

Изборите минаха, мафията "победи", а сега нека Борисов и Радев да сърбат попарата, дека я надробиха!

 

Това е моят първи коментар на изборните резултати. Казвам ония истини, дето никой (с малки изключения де!) няма да ви ги каже. Дето никой (изключенията на правдолюбивите коментатори се броят на пръсти - в морето от платени дезинформатори, манипулатори, медийни "политологично-социологични" мерзавци, гнусни слуги на щедро плащащата мафия!) няма да посмее да ви ги каже. 

Нема място за отчаяние, не бъдете толкова омърлушени де, правдолюбци и достойни български граждани: не се плашете изобщо щот става крайно интересно въпреки всичко! Да видите какви сеирища-позорища ни чакат в близките месеци! Разбойниците постигнаха пирова победа, доста ке страдат: за всичко ке им се наложи да плащат! 

И краденето става все по-невъзможно: майчице, Боко, Догане, Копейка, Славчу, и те, "прокурор" Гешев, покровителю на крадците и разбойниците: как занапред ке я карате кат нема да можете да крадете както крадохте досега?! (Копейкин дали нема да си остане само резиденцията и колата, дека все пак успя да си я придобие дотука? Или като "златен пръст" тепърва ке печели онова, за което е мечтал с цялата си душа и сърце, навирайки се в политиката?!) 

Толкова засега. Приятно слушане и приятни размисли ви желая!

Който желае да подпомогне издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията по ето този линк

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, това пак е подкрепа за усилията ни да помагаме гласът на истината да се чува из българските простори: защото, за жалост, се превърнахме в страна на лъжата и на лъжците (които, знаете, се къпят в слава и просперират като арабски шейхове!). 

СЛАВА НА УКРАЙНА! СЛАВА НА СМЕЛИТЕ - И СВОБОДОЛЮБИВИТЕ, И ПРАВДОЛЮБИВИТЕ! - ГЕРОИ НА УКРАЙНА! 

Смело коментирайте, не бъдете малодушни, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg.bg 

2 коментара:

Анонимен каза...

Много съм доволен от изборните резултати.

Анонимен каза...

Цялата вина е на президента, че месец Април 2021 г. след като минаха редовните избори не каза, да се направи експертен кабинет и да беше се подкрепил от всички партии, които бяха в тогавашния парламент.