Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 19 октомври 2022 г.

Защо търпим Гешев да се гаври с нас, гражданите - и с държавата ни?


#Гешев говори за правна реформа. Споменава някаква престъпност, но думата "корупция" липсваше от патетичната му реч. Както нямаше и желание да отговаря на въпросите на журналистите, които бяха призовани да ги зададат на сайта на прокуратурата. Започва великото наддаване #кой ще бъде най-голям симулант. #Гешев подаде пас на другото менте #Радев. Усещате ли как вече се пече политическият буламач? Скоро ще ни го сервират. (Vesela Nikolova)


КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Върховна наглост е Гешев да говори за съдебна реформа и да апелира за по-решителна борба с престъпността (за корупция он не смее да говори щот началствата му, именно Боко и Пеевски, ке му дръпнат ушите!); пита се: защо не се бори с престъпността и сега, нима някой му пречи? Прочее, именно главен прокурор, който се грижи най-вече да пази от закона най-главните престъпници, именно началниците му Боко и Пеевски, да говори за борба с престъпността, е гавра с нас, гражданите - и с държавата; на наглостта на Гешев трябва да се сложи край, а това е работа на народните представители, които наистина са такива; които народни представители мълчат когато Гешев се гаври с народа и държавата, съучастват в гаврата! (Немам предвид депутатите на Боко и на Пеевски, именно депутатите от двете най-мощни ОПГ у нас - означава организирани престъпни групи! - именно ГЕРБ и ДПС!) Някой депутат възрази ли на Гешев, изобличи ли го, възмути ли се някой, че аз не съм чул такова нещо?!


Нема ли да се намери некой депутат, който на висок глас да запита наглеца Гешев:

Ало, Гешев, на теб кой ти пречи да се бориш с престъпността бе, но не с кокошкарската престъпност само, но с истински голямата престъпност?! Защо друго не правиш освен да пазиш твоите началства Боко Борисов и Делян Пеевски, които именно и те туриха на поста, осигуриха "избирането" ти - като награда за това, че прикри участието им в ограбването на КТБ? Абе, Гешев, ти знаеш ли, че си станал главна пречка пред законността в тази страна, ти знаеш ли, че си станал опора и вдъхновение на беззаконието - и на престъпниците? Всички у нас най-после разбраха какво значи лозунга, който крещяха платените клакьори на Боко и Пеевски когато те избираха: "Гешев е свобода!", Гешев, ти знаеш ли, че си позволяваш да играеш една много опасна игричка, която ще ти гарантира доживотно стоене в Централния Софийски затвор?


Ето такива думи очаквам някой народен представител да ги каже директно в очите на Гешев, дали ще дочакам този момент? (Съвсем не очаквам клоуна Костя Копейкин да каже тия думи, очаквам ги от истински загрижените за законността в България политици от ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ и ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА...)



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: