Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 23 октомври 2022 г.

Вежди Рашидов, махай се от поста, който не заслужаваш! Българи, мафията ви шибна юмрук в лицето!

 

Да, избирането на главния мултак на републиката Вижди Рашидов на поста Председател на Народното събрание е точно това, плесница на мофията право в лицата на всички българи - или обилна плюнка, която мафията изплю връз лицата ви, а вие не усещате това?! Ах, милите, те не усещат, мислят си, предполагам, че дъждец почна да вали, нали така?! Ах, колко са наивнини и чисти, като невръстни дечица?! Значи нищичко не усещате, тъй ли? Мафията ви се изплю право в лицето, шибна ви този юмрук право през зъбите, а вие, завалийките, нищичко не усещате?! И си мълчите, тъй ли? 

Пеевски като го избраха за шеф на ДАНС, тогава се намериха достойни българи, които излязоха веднага на протест, аз, разбира се, бях сред тях, сега никой нема да излезе: и защо така? Не можете да зацепите що става ли? Е, аз ви казвам що става: за да ме разберете ще ви дам още една метафора, белким вденете. 

Ето я: избирането на Веждю за шеф на Парламента е все едно мафията докара буре с... фекалии, т.е. с лай...а и го изсипа право на председателското място в Парламента!!! Сега зацепвате ли що стана? Помислете малко, опитайте да сфанете, понапрегнете се! 

Приятно напиняне ви желая! Дано некога зацепите...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем... 

17 коментара:

Анонимен каза...

Пак нищо не си разбрал. Служебното правителство не може да обяви мобилизацията, това може единствено Народното събрание. Без председател няма Народно събрание. Елементарно е.

Ангел Грънчаров каза...

Каква мобилизация бре, таваришч тъпчо? :-) И само Веждю ли може да е предЦедател? :-) Я помисли еще немножко? Хем не си зацепил, хем дърдориш, че аз не съм бил разбрал нищо...

Анонимен каза...

Никой не се интересува от селският ти председател. Единственно е важно всички натовски източно европейски държави да обяват мобилизация едновременно. За целта е нужно НС без значение на българските селски разправии.

Ангел Грънчаров каза...

Каква мобилизация, таваришч тъпчо? Капейкин ли ти казА тъз мислЪ?

Анонимен каза...

Наровска мобилизация. Защита на евро атлантизма от руската заплаха. Копейкин воюва за обратното ама няма достатъчно депутати за целта.

Ангел Грънчаров каза...

Кой, таваришч, ти пусна таз муха за натовска мобилизация? От Путинландия ли дойде поръката?

Анонимен каза...

За 567 път след 3 месеца друга песен ще пееш. Сигурно е много удобно да не помниш какво си писал 2 месеца назад.

Анонимен каза...

Грънчаров, стига вече с твоите глупости. Парламентът беше блокиран и това беше единственото възможно решение, за да започне работа. След като твоите любимци се инатят и не искат да дадат председателското място/пръв сред равни на победилата партия. Пак го дадоха, но по другия начин.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч тъпчо, само таваришч Веждю ли може да е шеф на Парламента? :-) Я си помисли малко де...

Анонимен каза...

Евгений Дайнов също те нарече селянин -
https://www.dw.com/bg/ima-li-blgaria-sili-da-trgne-napred/a-63525587

Анонимен каза...

Можеше и трябваше партията получила най-много гласове да получи това място, но твоите ПП и ДБ се запънаха и от инат не стана. Чист инат, защото този пост е чисто администраторски и пръв сред равни.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, пак ничаво не си разбрал или понял. Абсолютно ничаво! :-) Даже написаното така просто от Евгений Дайнов не си успял да зацепиш. Пак го чети, неколко пъти, може и да зацепиш нещичко. Ама това изобщо не е сигурно...

Анонимен каза...

Все едно - светът е свършил с еднократен акт, като например избирането на Вежди Рашидов за председател на Народното събрание (НС).
Това, разбира се, е реакция, типична за българския провинциализъм.

Ангел Грънчаров каза...

Не е верно, тамаришч, че постът председател на Народното събрание е чисто административен. Глупости! Съвсем политически е. И се оказа, че избирайки Веждю, таваришчите, дето го избраха, все едно избраха Боко за Председател на НС. А он даже не е депутат! Боко, стоейки на дивана ги у Банкя, облечен с най-новия си анцунг, ке ръководи дистанционно Народното събрание (сега чрез Веждю, а преди чрез другарката, известна като ПКП!), он това веке го е правил години наред, ама тагда беше премиер. Сега обаче не е и депутат. Нарушена е Конституцията. Това изобщо не е безобидно. У нас по начало си нема законност, сега вече самото Народно събрание дава пример, че законността за него е бошлаф работа, че нищо ну чини, че е пунта мара или шменти капели. Там е проблемът. Но народът, известен с извънредно силните си умствени способности, не зацепва, не сфаща - и си кюти...

Ангел Грънчаров каза...

Чети, чети, таваришч, и мисли по малко. Може и да зацепиш некогаш. Гледай обаче да не се преумориш от мислене - щот явно то не ти се удава...

Анонимен каза...

Главният качамак Грънчаров сега сипе огън и жупел срещу Вежди Рашидов.

Гладни качамако, отивай да прибираш пенсията на баба Марийка, както правиш всеки месец, защото ще пишем на Вежди запитване под формата на отворено писмо, че искаш да прибереш апартамента на клетата старица!

И цялата група на неберазличните към проблемите на образованието граждани ще се подпишем под него и ще се отречем публично от теб, Грънчаров!!!

Ангел Грънчаров каза...

Ще умреш от злоба, таваришч. Тъпо е. Лечится нада. Будь человеком. Тъпо е да мразиш толкова. С мен не се мери. Тая пуста завист изгаря клетата ти душа. Нима никой не не е обичал та се озлоби толкова?