Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 14 октомври 2022 г.

Може ли да помогнем на путинско комуноидно зомби да освободи душата си от глупостите, които го терзаят?


Един човек ми зададе въпрос, който ми се струва важен, по тази причина го поставям тук, ако желае някой да отговори, да каже той какво мисли; интересно е да направим дискусия по него с оглед да постигнем истината; ето този тъй любопитен и важен, колкото и да ви се вижда странна тази моя оценка, въпрос: 

Г-н Грънчаров, добър вечер! 

Един въпрос, който вечно тормози мисълта ми, а Вие вярвам имате повече отговори от мен е: 

Можем ли да помогнем на приятел комунист да прогледне и да види отвъд завесата всичко това, което така копнеем да му покажем? 

Под комунист по-скоро визирам модерния "нео-вариант" - или по-скоро путинизъм-конспиратизъм. 

Този е въпроса; а ето сега изказване на подобно комуноидно същество, което се размърда и появи тази нощ нейде от Световната Мрежа и каза следното (под мой клип в ютюб, в който коментирам последните, най-свежите глупости на един известен путински пропагандист!); вижте как се е самонарекло това въпросното същество и как слага запетайките (а пък мен нарича "дядо"!): 


Нищо за губене: Дядо с цялото ми уважение ,не знаете за какво говорите изобщо !Хал хабер си нямате понятие от гео-политика и как стоят нещата !Това което казва проф.Христов е съвсем така!Язък за възрастта ви нещо не сте научили от живота...... 

Без никаква редакторска намеса публикувам излиянието на тоз путинец-ивохристовист. 

Отвърнах му ето какво: 

Аз: Това, което казва таваришч прафесар Ива Хрыстав, са пълни глупости, нямащи нищо общо с реалността. Той е путинско зомби, таваришч. Ти самият явно си също такова. Мога да ти помогна да се освободиш от глупостите, които те тресат - и на които робуваш. Искаш ли? 

И тъй, поставих проблема, ето, моля, казвайте сега как или какво мислите по него. Аз също ще си кажа разбирането в нарочно видео, към направата на което пристъпвам веднага. 

Хубав ден ви желая! Бъдете здрави, т.е. никога не допускайте съзнанието ви да бъде отровено с тъй злотворната комуноидна путинщина!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободатаизд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времетоживотасвободата.  

Няма коментари: