Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 12 ноември 2022 г.

Защо таваришч проф. Иво Христов тъй усърдно циркулира из медиите, поради лакомия за пари или за...?

 

Или поради перверзното му удоволствие да слугува на руснаците, поради манталитета му на слуга? А ги обслужва тъй усърдно пак по какви ли причини: поради душевна извратеност и ощетеност (глупост) или пак поради лакомия за пари? Ето този е въпросът. 

Казвам какво мисля като използвам една негова онлайн-среща с българи, живеещи в Англия, които обаче са фенове на руската партия АТАК... пардон, ВЪЗРАЖДАНЕ, правете си сметката колко му е акъла да ходи на партийни събрания и да се изявява като партиен и като рускопоклоннически (путинолюбив) агитпропчик (потърсете тази дума в речника за да разберете що значи!). 

А може би таваришчът е под строгото командване от неговите руски господари и просто изпълнява заповед да работи с всички сили за интересите на пропадащата Руска империя на злото? Май точно тази е причината, Путин потъва, а неговите слуги, подобно на жабите, крякат, че таваришчът-император е по-жив даже от мумията на Ленин!!! 

Толкова тук. Останалото - в моя коментар. Приятно гледане и приятни размисли ви желая!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободатаизд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времетоживотасвободата.  

1 коментар:

Анонимен каза...

Ходи и ти, кой те спира?