Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 27 ноември 2022 г.

Разбирате ли зловещата роля на Руската империя, СССР, Русия и Путинландия в българската история?

 

Чуйте тези факти, които говорят сами по себе си. И които няма да ги намерите в учебниците по история. Понеже русофилската "историографска" митология ги крие и изопачава по недопустим начин. 

Приятно четене, приятни размисли!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата. 

11 коментара:

Анонимен каза...

Е и?

Анонимен каза...

Не.

Бачо Кольо каза...

Дружбятя ни с Русия "е тъй жизнено необходима за нас, както слънцето и въздухът за всяко живо същество"

Мисъл на Бачо Кольо, по идея на Георги Димитров Тренчев

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, каква "дружба" бре, ти чу ли фактите?! Те изкормиха България и извадиха душите ни, а ти дърдориш за некаква "дружба"?! :-( На коя планета живьош?! :-(

Бачо Кольо каза...

Това, поредна победа на Рсия в Украйна:

"Фактът, че 70% от територията на страната са без електричество показва, че ние държим пръст на ключа. Можем да включваме и изключваме електричеството където е необходимо и където си поискаме."

Так держать!

Ангел Грънчаров каза...

Съвсем оскотял си, таваришч Колю! Жалка работа. Обезчовечи се съвсем с тази путинщина. Много жалко за теб! Не се ли усещаш какви идиотщини пишеш?

Бачо Кольо каза...

Не съм оскотял. Прочени още веднъж:

"Фактът, че 70% от територията на страната са без електричество показва, че ние държим пръст на ключа. Можем да включваме и изключваме електричеството където е необходимо и където си поискаме."

Това са думи на Джейми Шей, говорителят на НАТО по време на бомбардировките на миролюбивите САШ над бивша Югославия.
Тогава да оставиш хора без електричество беше хуманно и справедливо, нали!Хайде сега коментирай , гнусен лицемерино... ако не си оскотял случайно...

Ангел Грънчаров каза...

Оскотял си, таваришч. Лъжеш. Не е казал такова нещо американецът. Мен точно с путинскими опорками не можеш да излъжеш..

Анонимен каза...

Браво за труда Ви! Дано Ви чуят и разберат за какво става въпрос!

Катя Бух

Анонимен каза...

Привет от Hartlepool Великобритания, уникален YouTube канал! От години се опитвам да прокарам истината в моя род и моето семейство за истина във връзка с "освобождението" на България от руските братушки. Руската "империя" не са ни никакви братя, а най-големи душмани. Освен, че всичко прочетено от вас е истина мога да добавя, че в напрегнатите дни в края на август и началото на септември 1944 Русия прави всичко възможно България да не подпише капитулация пред Великобритания и САЩ. Представителя на Великобритания тогава казва, че се бавим и сме в беда, защото можехме да подпишем и да пресечем възможноста Русия да ни обяви война. Великобритания е имала право на 30% контрол над България, но руските окупатори правят всичко възможно да ни смажат и да ни разграбят, както това правят днес в Украйна Слава богу, че България е имала хора като Иван Костов, Петър Стоянов, Соломон Паси и работата на Филип Димитров и най-вече работата на правителството на Иван Костов направиха нужните реформи и допринесоха да влезем в НАТО и ЕС! Слава Украйна 🇺🇦🇬🇧🇺🇲 Клета майка България.

Asen Konchev

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря за коментара, напълно сте прав за това, което е станало в дните преди обявяването на война от страна на СССР на Царство Бългрия! С много важен факт допълвате казаното в клипчето, за което Ви благодаря! Радвам се, че имаме един и същ пиетет спрямо истината и историческата справедливост! Вижте ако обичате дискусиите ни в нашия Философски Дискусионен клуб (те са в раздела НА ЖИВО) и заповядайте при нас, ще се радваме да обменяме мисли и идеи там, ще бъдете добре дошъл!