Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 30 декември 2022 г.

Кои са неоспоримите факти, доказващи истината, че Русия и СССР са тиранична империя на злото, на войните, на грабежите - и пръв душманин на България?


Даниела Горчева: Факт е това, което се е случило. От милиони и милиарди възможности, се е случила една-единствена. Това наричаме ФАКТ

Алтернативни факти няма, истината е една-единствена. 

Интерпретации и обяснения на случилото се може да има различни, но те трябва да се основават на фактите в тяхната хронологична последователност и на логични, разумни аргументи. 

Не на фантасмагории, лъжи и измислици. 


Факт ли е, че всякога проклета по думите на Раковски Русия оставя собствения си народ да мизерства, да умира от глад, да тъне в алкохолизъм и невежество? 

Факт е

Факт ли е, че въпреки че са завладели най-голямата територия на света, а са едва 140 милиона, ламтят за още? 

Факт

Факт ли е, че за последните 100 години Русия е подпалила десетки и десетки войни, включително Втората световна война заедно със съюзника си Германия? 


Факт

Факт ли е, че СССР нападна Финландия и бе изключен от ОН за това? 

Факт. (Знаете ли как оправдаваше Сталин нахлуването на Червената армия в Полша и Финландия? Освобождавал полския и финландския народ от фашизма! Та и лъжите им все едни и същи- нагли и абсурдни! ) 

Факт ли е, че СССР бе тоталитарна държава, отговорна за геноцид и масови убийства, гладомор и канибализъм, избиването на националните елити на десетки държави, включително на България? 

Факт! 


Факт ли е, че СССР нахлу в Унгария през 1956 и в Чехословакия през 1968? 

Факт! 

Факт ли е, че с идването си на власт през 1999 година един долнопробен невзрачен кагебист реши да го играе Сталин и Петър Велики едновременно и започна престъпна, жестока, терористична война срещу Чечения, като обвиняваше чеченците в собствените си терористични акции като взривяването на жилищни блокове със спящи хора в тях? 

Факт! 


Факт ли е, че путинова Русия нахлу в Грузия и отхапа част от територията й? 

Факт! 

Факт ли е, че Русия нахлу в Крим и Източна Украйна през 2014? 

Факт. 


Факт ли е, че Русия започна пълномащабна война срещу Украйна и че Путин е отговорен за военни престъпления, масови убийства и престъпление срещу мира? 

Факт! 

Това че патологични лъжци, психопати и платени мизерни 4хилядници бълват зловония от пропагандни лъжи, не отменя фактите. 

Непознаването на фактите също не ги отменя. 


Ангел Грънчаров: Самата истина пише г-жа Горчева! Хора, споделяйте този текст, та истината да стигне до колкото се може повече български глави, много от които са не само объркани, но и са с отровени от лъжливата робофило-тиранофилска пропаганда на руснаците и на техните щатни нашенски помагачи-мекерета! 

Още един факт, прочее, да добавя (щото всичките не могат да се изброят, те са така много!): Путинците в днешно време хем жалят за СССР, комунизма и "славното минало", хем лъжат, че се били уж възторгвали от Бялата гвардия, от противниците, от смъртните врагове на болшевико-комунистите, от царските офецери и прочие, което, както и да го погледнем, е факт, удостоверяващ тотално болно съзнание, т.е. обозначаващ страшна и кошмарна психопатология, която тресе тия побеснели и откъснати от реалностите на съвременния свят нещастници! 


Още един не по-малко многозначителен факт: Хем се покланят на чекистите, избили кого ли не, в частност хиляди свещеници, хем твърдят, че самите те са "православни"; феноменът на съвременното руско-кагебистко "православие" пак е един от най-изразителните симптоми на потресаващата руска и путинска лудост и бесовщина!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

5 коментара:

Анонимен каза...

Вашата обсесия придобива все по-болестни форми. :)

Анонимен каза...

Лъжа.

Анонимен каза...

КГБ-то скоро ще гътне Путин и като дойде Сталин 2, ще ви гледаме смешния плач по мекушавия либерал Путин.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, изобщо вече нема никакъв смисъл в думите, които употребяваш. Ако Путин е "либерал", баба ти е китайка...

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, не се напиняй да се правиш на учен де, не си кълчи езика да произнасяш учени думи, ти си си чисто и просто един най-прост путиноид и комуноид, ний знаем това, не е нужно да ни го доказваш отново и отново! :-) Напразно се мориш, тъй да се рече, панимаеш теперь?