Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 30 декември 2022 г.

Кои са фактите, доказващи, че Русия е тиранична империя на злото и пръв душманин на България?

 

Пълната форма на въпроса, на който отговорям в този видео-коментар (непобираща се в заглавието по-горе) е: 

Кои са неоспоримите факти, доказващи истината, че Русия и СССР са тиранична империя на злото, на войните, на грабежите - и пръв душманин на България? 

За да обоснова тезата, съдържаща се в заглавието, тръгвам от един чудесен коментар на уважаваната г-жа Даниела Горчева, който намерих тази сутрин във фейсбук, като покрай изброените от нея факти или истини добавям и още няколко други. А иначе фактите са толкова много, че не могат да се иброят наведнъж, за тях и една книга няма да е достатъчна - колкото и да е дебела тази книга. 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg.bg 

7 коментара:

Анонимен каза...

Нямате никави доказателства. България е в ЕС и НАТО, а не в БРИКС и русский мир. Докога ще хленчите и ще обвинявате Русия за собствените си лични провали?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, побъркАл си явно. Какви "лични провали" бре, душо нещастна, аз немам никакви лични провали, докато ти самия виж докъде си я докарал: станал си една злобна анонимна безлична мижитурка, плюеща всеки ден по успял и достоен човек като мен?! :-) Срам поне малко немаш ли, душо клета и нещастна?

Анонимен каза...

То се вижда колко си успял - радваш се че си купил праз за левче по-малко и стоиш на студено вкъщи с яке, шапка и шал.
Битието определя съзнанието, а ти съвсем оскотяваш. Над украинците падат руски ракети и пак живеят по-добре от твоето семейство.

Митрофанова каза...

Грънчаров е терорист и заплаха за националната сигурност на Руската федерация. Да бъде обявен за общодържавно издирване, арестуван и въдворен в колонията при Навални!

Анонимен каза...

Колко е лесно и успокояващо да обвиняваш някаква далечна страна с която нямаш нищо общо за мизерията в която живееш.

Jores каза...

Типичен ренегат, заселил се в хилядолетния Пловдив, чието духовно великолепие няма никога да разбере. Жалка работа, мекере на властващата простотия и злоба.

Георги К. Бояджиев

Ангел Грънчаров каза...

Кой тва, таваришч Бояджиев? Ти ли? Себе си имаш предвид, таваришч поклоннико на таваришчите Путин, Сидеровский, Капейкин?