Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 21 декември 2022 г.

Какво писъмце написах и изпратих тази заран на своя народен представител?


Ето какво кратко съобщенийце пратих по месинджъра на народния представител от Пловдив г-н Йордан Иванов: 

Здравейте, господин депутат, 

Изпращам Ви едно мое схващане, което ми се иска да доведа до Ваше сведение:

Защо програмата и проекто-кабинета на правителство на малцинството ПП и ДБ трябва да бъдат представени в Парламента?


Ще се радвам, като Ваш избирател, да направите нужното това мое предложение да бъде съобщено "там, където трябва", именно на кандидат-премиера акад. Ник. Денков и лидерите на ПП и ДБ. Всичко добро! 

(Апропо, от групата на небезразличните граждани Ви пращахме някои отворени писма, по които Вие не реагирате до този момент никак. Това изобщо не е добре, опитайте се да разберете, че такова едно поведение от Ваша страна не е достойно...) 

С най-добро чувство: Ангел Грънчаров 

Автоматично получих следния отговор от него: 

Здравейте! Благодаря Ви, че се свързахте с мен. Винаги отговарям на всички съобщения, но поради натовареност понякога го правя по-бавно. Ще се свържа обратно с Вас при първа възможност!

ДОБАВКА: Няколко часа по-късно на месинджъра получих следния отговор на г-н Иванов:

1. Ще предам!

2. По повод писмата - ако има повече конкретика, мога да бъда по-полезен със сигурност!

Йордан Иванов

На което му отвърнах:

Благодаря за отговора! Непременно ще имаме предвид пожеланието за повече конкретика, ще я подготвим и ще Ви я изпратим!

Желая успех в работата, в нелеката битка! Имате нашата подкрепа - стига да не проявявате и занапред никаква мекушавост спрямо "политиците", обслужващи мафията!

Пиша от името на нашата група на небезразличните граждани.

Поздрави!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

16 коментара:

Анонимен каза...

Супер странно е как изразходваш толкова време и енергия с политически глупости при положение че не можеш да си купиш сирене. Помисли за семейството си и се хвани на работа която носи доходи .

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч дебил, първо, това не са "политически глупости", щом ти се чини, че са такива, значи ти самият просто саморъчно потвърждаваш, че си дебил.

Дали мога или не мога да си купя сирене или нещо друго не е твоя работа, тъй че не си навирай носа.

Трето, каква работа ще работя и с какво ще се занимавам също не е твоя работа и по тази причина пак не си навирай носа и тук.

Зацепи ли теперь, изроде, че всяко твое изказване е изродщина?

И затуй е по-добре да си мълчиш, панимайш меня, гнидо?

Анонимен каза...

Отгледал си сина си в мизерия. Скоро като умреш ще му оставиш само една вмирисана панелка с още около 20 години живот. И всичко това защото те мързи да работиш.

Ангел Грънчаров каза...

Дарагой комуноиднъй анонимнъй чукундур, това пак са мои лични работи и е тъпо, че публично дърдориш подобни идиотщини. Вярно, трябва да поддържаш чукундурския си имидж, но, тъпчо, ти си НИКОЙ, защо тагда ти е тоя имидж? :-)

Ангел Грънчаров каза...

Аз колкото работя, тъпчо, ти нема как дори и да го сънуваш, зацепи ли теперь, гнидо? :-)

Анонимен каза...

Колкото и да работиш в очите на сина ти си мизерник, който не му е помогнал по никакъв начин в живота.

Ангел Грънчаров каза...

Тъпчо, синът ми не е с извратени представи за живота като теб, гнидо. Зацепи ли теперь? :-)

Анонимен каза...

Помогнал му е, като го е избутал да завърши ТЕТ ЛЕНИН.

Ангел Грънчаров каза...

Тъпанар, моят син, казах, за разлика от теб нема толкова извратени представи за живота. :-) Ти наистина си феноменално прост и затова те изучавам така внимателно. Пиша книга за феноменалната простотия. :-) С нея ще стана баснословно богат. Зацепи ли: ти си моята златна мина, душо несчастливая?! :-)

Бачо Кольо каза...

Интересно кой ще повкрепи правителство на ПП и ДБ?!?
И срещу какво?
Добре дошли на парламентарните избори през март 2023!

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, ти откак си мутро-комунисто-гербовак, явно хептен изкукуригА! НИЕ, НАРОДЪТ подкрепяме правителство на ДБ и ПП, как кой ще го подкрепи?! И срещу какво? - питаш: ами срещу мутро-комунисто-ченгесаро-руско-кагебистката мафия, разбира се!!! Боже, нима и това не разбираш?! Заради тази мафия ний, българите, сме бедни, зацепи ли теперь?

Явно моята теза, че путинщината е равна на дебилщина в твоя случай получава едно най-силно потвърждение! :-) Това ли искаш да ми покажеш като се изказваш тук, в моя блог? Да ми демонстрираш степента на своето падение, така ли? Щот мен да ме убедиш в некоя твоя простотия е изключено, нали поне това си разбрал, таваришч?

Анонимен каза...

ВИЕ,НАРОДЪТ по данни от последните избори сте по-малко от 10 % от общия брой избиратели.Останалите явно са против. И с основание.

Ангел Грънчаров каза...

Пак бъркаш, таваришч. Ние, народът, дето не сме изродени като теб да подкрепяме мутро-комунисто-мафията!) на последните избори бяхме към 30%, а скоро ще станем повече от половината от простодушното население...

Анонимен каза...

По данни на ЦИК на последните избори от 6602990 избиратели за Пълен Провал и Дай България са гласували 692627 избиратели. Това прави 10.48%. И това е максумума,който могат да постигнат.Далаверите с машинното гласуване са към своя край.

Анонимен каза...

1. Ще предам!

2. По повод писмата - ако има повече конкретика, мога да бъда по-полезен със сигурност!

Йордан Иванов

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч мутро-комуноид, 10% от всички избиратели по списъка са точно 30% от гласувалите. За мутро-гербоваците гласуваа 20%. Сиреч, движим се към пълното мнозинство. Пореви си теперь...