Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 21 декември 2022 г.

Каква добрина направих на комуноидите-путиноидите по случай наближаващия светъл празник Рождество Христово?


 

Скъпи родни комуноиди-путинофили, наближава Рождество Христово и се чувствам длъжен да ви направя добрина като ви кажа следното: 

Всичко (с нищожни изключения!), което е направила Америка, го оценявам като добро, правилно и разумно, и нищо, което е направила Русия (имам предвид империята, после СССР, сега пак империята, тази на император Путин!), не мога да не го оценя като зло! Защо така ли? Ще ви го обясня така простичко, че да се надяваме ме разберете. 

Америка прави добри и разумни неща (включително и войната във Виетнам е нещо добро и разумно: Америка там, в джунглите на Виетнам, успя да счупи зъбките на комунистическата експанзия и така спаси човечеството от комунизиране, а това е най-голямото добро, което Америка е направила на човечество!) защото е страна на свободни хора, а Руската империя прави само злини (не само украинците, не само на нас, българите, но и на самите руснаци най-вече!) защото е страна на тирани и е също така, за жалост, страна предимно на роби. Това го казвам не аз, това го казват най-големите умове на самата Русия, а аз съм възпитаник тъкмо на тези най-големи умове. 

Толкова като начало. Това е първата част на моя тъй пределно прост урок. Който иска да учи при мен, да заповяда в ютюб-канала, в който всеки ден провеждам своите уроци: Паралел 42 YOUTUBE.COM Абонирайте се ако искате да напреднете в своето умствено, морално, личностно, духовно развитие! 

Благодаря ви предварително за първата разумна стъпка във вашия досегашен тъй жалък живот на комуноидно-путиноидни роби - и на поклонници на тиранията!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

10 коментара:

Анонимен каза...

Ти нищо общо нямаш с Америка и да я оценяваш е все едно да оценяваш Никарагуа. Общо имаш със СССР и това е дипломата която са ти дали и да я оценяваш като зло е твое право.

Анонимен каза...

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/13361511
Немците знаят нещо което ще се случи?

Анонимен каза...

Хвърлянето на напалм върху мирни виетнамски селяни, е било наистина много правилно и хуманно.

Анонимен каза...

Грачаро със съветската диплома си е голямо зло, няма две мнения.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, да се хвърля напалм върху въоръжени комунистически терористи е наистина много добро и човечно дело...

Убиването на мирни граждани е патент на руските войски, които ти толкова обичаеш, нали така?

Ангел Грънчаров каза...

Радвам се, таваришч, че така хубаво успявам да вбеся тъй лесната за разгадаване твояь комуноидна душа - нищо че дипломата ми е съветска, но важното е, че душата ми е антисъветска и антикомунистическа...

Бачо Кольо каза...


Няй-много се впечятрявам от свещеннятя доброта , с кояно СОЩ изгориха с напалм децата от селото Сонг Ми във Виетнам. Само хора с огромни сърца могат толкона щедро да даряват враговете си.

Колкото до Русия, тя е направила поне едно добро - изучих се и се дипломирах в Москва.

Ангел Грънчаров каза...

Таз умилителна лъжа, таваришч Колю, сме я слушали при комунизмо. Истината е съвсем друга: виетнамските комунисти, инструктирани от опитните руски съветници извършиха тази акция за да я припишат на американците с чисто пропагандна цел. А иначе руските комунисти избиха 20 милиона невинни човешки същества само защото са крайно добри нали така? :-(

Анонимен каза...

Трябвало е и теб да избият комунистите, как са те пропуснали?

Ангел Грънчаров каза...

Амче нали ти си от комунистите бре, таваришч комуноид, избивай ме, пажалуйста! :-)