Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 15 декември 2022 г.

Аллло, таваришч Костя Копейкин, България американска "колония" ли е или е поробена от руската мафия?

 

Този въпрос поставям на вашия любимец, с извинение, Костадин Костадинов, известен повече с тъй прилягащата му кличка (руска дума, значеща прякор или никнейм!) КОСТЯ КОПЕЙКИН (на руски се произнася КАПЕЙКИН!). Който където седне и където стане усърдно ЛЪЖЕ че ние, видите ли, сме били "американска колония", дърдори такива врели-некипели, а пък слуги на руския империализъм като таваришч Мартин Карбовский или таваришч прафесар Ива Хръйстав мило му се усмихват и дружно крещят около него: "Ха така, дарагой Костадинушка, правильно врьош, това значи лъжеш, ах, милият, какъв мерзавец от класа ни е он!", нали така крещи цялата сплотена като цимент руска пета колона в свидното ни отечество?! 

Е, аз като съвестен философ-правдолюбец, като учител и като добър гражданин не мога да приема такива лъжи и ето, реших да направя нещичко за изобличаването на тъй безскрупулния лъжец и най-отвратителен руски слуга, измекярин и мерзавец таваришч Костя Капейкин! 

Толкова тук. Останалото - в коментара ми в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем... 

10 коментара:

Анонимен каза...

Всички които си изброил не обикалят националните телевизии. Тези които виждаш там са работили по програми финансирани от Америка за България и са на подчинение на Козяк. Така, че да. България е Американска колония.

Ангел Грънчаров каза...

Така ли, таваришч? :-) Колко мило?! :-) Карбовский колко години водеше предавания по национални телевизии? Прафесар Ива Хръйстав колко пъти се е показвал по всички до една национални телевизии? Да не говорим за Андрей Райчев и прочие медийни мерзавци. И те ли са от Козяк или са на подчинение на Кремъл? Я си помисли още малко, таваришч. Мен нали знаеш, ме нема надежда да успееш да излъжеш?! :-)

Анонимен каза...

Карбовски за това не работи никъде вече. Националните телевизии по цял ден бълват натовски пропаганда за което не съм против. Няма по хубав начин да промотираш бъдещ референдум от това да покажеш лицето на такива като теб. Полезен си в това.

Анонимен каза...

До 89-та всичко се решаваше от посолството на Москва, след промените - от посолството на Вашингтон. Тази страна е неспособна сама да взима решения, затова ще погине до 20г.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, напъваш се да имитираш мислене, но не се получава, душо скръбна и нещастна. Почвам изречение по изречение в двата ти коментара:

- Карбовски за това не работи никъде вече.

Как така да не работи никъде вече?! Това не е вярно. Той има студио и всеки ден пуска пропагандни клипчета за да мъти мозъците на наивниците с руска пропаганда. Това не го прави заради хубави очи на Путин, нали така? Ами ако се окаже, че Карбовски де факто е на заплата към съвет..., пардон, руското посолство? Това нима не е работа?

- Националните телевизии по цял ден бълват натовски пропаганда...

Такова понятие като натовска пропаганда нема, таваришч. НАТО не лъже, значи ако нещо каже, то не е пропаганда. Второ, нищо натовски не бълва нито една национална телевизия, заблрудил си се. Бълват предимно изцлияния на проруските политици. А такива у нас са всички - с изключение на ДБ и ПП. Които са крайно скромно представени в телевизиите. Всички политолози общо взето са на руска заплата. На пръсти се броят тия, които не са се продали никому. Такива като Иво Инджев. И като моя скромна милост. Затова и сем изгонени отвсякъде.

- Няма по хубав начин да промотираш бъдещ референдум от това да покажеш лицето на такива като теб. Полезен си в това.

Какъв бъдещ реферпендум те терпзае бр, таваришч? За влизане на България в Руската евразийска империя ли? Апропо, ако бях толкова полезен за тази същата кауза, такива като теб щяха да ми се покланят постоянно, нали така? А ти ме плюеш каждодневно. Пачему така? Противоречие, дека се вика, а?

- До 89-та всичко се решаваше от посолството на Москва, след промените - от посолството на Вашингтон.

Не е истина това, таваришч. Сега пак всичко у нас се командва от руското посолство. Затова сме и най-бедна страна в ЕС. Панимаеш, ако ни комадваха американците, щяхме вече в пъти да сме по-богати. Зацепи ли?

- Тази страна е неспособна сама да взима решения, затова ще погине до 20г.

Пак опорка на руската пропаганда. И на нейния папагал прафесар Ива Хръйстав. Нема да загине България, бъди спокоен, руски ми българомразецо. Колко и да се напъвате вие, руските мекерета, да съсипете България, нема да ви го позволим ний, дето обичаме България, е не Путинландия...

Ангел Грънчаров каза...

Зацепи ли теперь?

Анонимен каза...

Много ми е интересно как успяваш да поддържаш това си огромно самочувствие? Живота (бог) се опитва да те смири и за това те мачка а ти се репчиш като първа инстанция. Хората ти се смеят, жизнения ти стандарт е жалък, като последствие на това нямаш уважение дори и в семейството а ти продължаваш да размахваш пръст. Наистина си полезен. Продължавай.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, пак си се объркал тотално. Животът и Бог (пише се с главна буква!) изобщо не ме мачкат, напротив, са твърде благоразположени към мен и към моята тъй многостранна дейност. Аз с живота и с Бог се разбирам прекрасно. Мен се мъчат да ме мачкат разните комуноиди, властващите в образУванието, нали разбираш, а те ме мразят понеже аз, за разлика от тях, се занимавам с богоугодни дела. А те се занимават със сатанински разни дела, далавери и пр. Сега вече взе ли да ти просветва поне малко? Зацепваш ли? Ако имам някакво самочувствие (не е огромно във всеки случай, аз съм безкрайно скромен човек, ала ти, поради душевната си извратеност, нема как даго усетиш!) то се дължи на това, че се старая да си изпълнявам тъй важната духовна по естеството си мисия на личност, човек, философ, учител и гражданин. Това е положението. Разбирам, че ти е мъчно да го сфанеш или пък признаеш, но такава е истината, дарагой таваришч безличник и комуноид...

Анонимен каза...

С това его си се прибрал от Ленинград или си го развил в последствие?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч тъпчо, това не е его. Нищо нр разбра, завалийо. Един ден заради тъй прогресиращата ти простотия и злоба ще анихилираш длтам, че нищо нема да остане от тебв.