Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 26 януари 2023 г.

Защо не трябва да допускаме спекуланти като Костя Копейкин да тровят отношенията ни с Македония?

 

Пълната форма на заглавието на моя коментар е: 

Защо не трябва да допускаме спекуланти като Костя Копейкин, Ангел Джамбазки и Слави Трифонов да тровят отношенията ни с Македония - обслужвайки руския имперски интерес? 

Обяснявам защо акцията, защо провокацията в Охрид е организирана от душмански спрямо България и Македония сили, т.е. че отново се активизира операцията на петата колона на Русия и в Македония, и в България по дестабилизиране на отношенията ни с Македония, която обслужва тъкмо имперския интерес на Русия, на Руска Путинландия. 

Обосновавам позицията си, че спрямо Македония и македонците трябва да се отнасяме достойно, с нужното уважение, зачитайки правото им на самоопределяне, не бива да позволяваме на злотворните руски сили да сеят между нас вражда и омраза, напротив, трябва да им се противопоставяме, с оглед да докажем, че сме близки народи, способни на цивилизовани и демократични съвременни отношения. 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! 

Който желае да подпомогне този канал или пък издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията по ето този линк: https://aig-humanus.blogspot.com/p/donations.html (Или пък "да почерпи едно кафе" ето тук: https://ko-fi.com/ideiaig ) 

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, а също и за другите ми канали, на които помествам свои видеа с коментари, участия в дискусиите на нашия Философски клуб, интервюта по медиите и пр., ето ги тия други два канала, до тях можете да стигнете като ползвате ето тези линкове: 

https://www.youtube.com/@angigog/ 
https://www.youtube.com/@AngelGrancharov/ 
https://www.youtube.com/@angelgrancharov874/ 
https://www.youtube.com/@Paralel42/ (Нека тук да стои и този линк, водещ и към този мой блог, за всеки случай.) 

Абонаментът е малка подкрепа за усилията ни да помагаме за това щото гласът на истината да се чува из родните български простори: защото, за жалост, се превърнахме в страна на лъжата и на лъжците (които, знаете, се къпят в слава и просперират като арабски шейхове!). Разбира се, има и други начини за подкрепа, примерно чрез дарение в PayPal, било чрез банков превод, ето тук е информацията за различните начини да направите това е ето тук: https://aig-humanus.blogspot.com/p/donations.html 

Благодаря ви от сърце за подкрепата! 

СЛАВА НА УКРАЙНА! СЛАВА НА СМЕЛИТЕ - И СВОБОДОЛЮБИВИТЕ, И ПРАВДОЛЮБИВИТЕ! - ГЕРОИ НА УКРАЙНА! 

Смело коментирайте, не бъдете малодушни, бъдете добри граждани! 

И пак да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал!


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg.bg 

33 коментара:

Анонимен каза...

Какви ли пък толкова отношения може да има между две болшевишки кочини, които са задръстени от клишетарчици, злобари и вся свлочь, която им крие истината дори и за историята. Целият болшевишки боклук трябва да се изрине и в двете кочини, да се реже до здрава тъкан, и чак тогава може да говорим за градене на отношения вече на чисто, вече на базата на нова пацифистка референдума система.

Georges Pasche

Ангел Грънчаров каза...

Georges Pasche 🙂 Оправячо си е оправяч и знае къде требе да се реже. 🙂 Апропо, какви инструменти ке ползвате при риненето и резането: криви лопати, прави лопати, гилотини, секири, триони...? 🙂 Кажи, интересно ми е да чуя компетентното ти адаптивно-миролюбиво мнение и по тоз напълно логичен въпрос...

Анонимен каза...

От идиотско дръндословене си забравил да мислиш. Казах вече хиляда пъти, че именно системата АРД автоматично ще постави всеки на мястото му по абсолютно пацифистки път. Ще позволи на който е заслужил да има повече права, а който не е да няма. За дръндософите, които не знаят никакви латински езици ще напомним термина меритокрация. Това е то АРД. Система, базирана на неравните права и на заслугите. Безкомпромисен инженерен мениджърски подход.

Georges Pasche

Ангел Грънчаров каза...

Georges Pasche Абе земи некогаш нАпиши таз твоя система че народо е жаден да ти чуй истината. 🙂 Значи ще режете миролюбиво, но пак залбрАви да кажеш какви инструменти ке използувате? 🙂 Искаш да кажеш, че при меритократична България само вие двамата с Прекрасния Луд ке имате пълните права, а сички останали ке бъдем обезправени напълно? 🙂 Какви заслуги се искат за да попадне човек у адаптивната меритокрация? 🙂 Требе да фали вас двамата с Лудио поне по 15 пъти на ден ли? 🙂

Анонимен каза...

Трябва да прочетеш тонове книги, за да разбереш и 10% от това, което е в главата на опитните мениджъри, занимаващи се и с формални модели. Но Пашев обеща, че до края на март и началото на април ще има издадена конкретна публикация в престижно международно списание, в която ще има и доказателство за удачността на това инженерно решение. И аз чакам този момент с интерес, мога само да се възхищавам на този млад човек, който въпреки канските си здравни и семейни проблеми, намира сили да действа и за благото на апталите.

Georges Pasche

Ангел Грънчаров каза...

Georges Pasche С това изказване се увлече и де факто призна, че зад този профил стои не Пашев, а ти, неговия вожд и учител, швейцарскио хамалин, правиш това с оглед да сипваш огромно количество кал връз тъй светлия образ на нашия велик учЕн Пашев. 🙂 Срам малко немаш ли, защо си си турил неговата снимка там и как той ти позволи да плюеш от негово име де що ти се мерне пред очите?!

Анонимен каза...

Щом не можеш да ми опровергаеш тезата, какъв ти е критерия за истинност?

Евелин Влахов

Анонимен каза...

Евелин Влахов, ти теза за опровергаване нямаш. Дърдориш клишета, като например, че вече нямало комунисти, а имало русофили. Даже нагло ги приравняваш, което е престъпление срещу историята, която уж ти е хоби 🙂

Georges Pasche

Ангел Грънчаров каза...

Евелин Влахов Он, Пашев де, "опровергава" по един-единствен начин: като каже, че "дърдориш клишета"... 🙂 Он е толкова голем новатор, че никогаш не е казАл нито едно клише, щот е последовател на адаптивния швейцарски хамалин, нарекъл се "Прекрасният Луд" и още по около 50 други прякора, с които циркулира като стахановка-многомашинничка из целата Световна Мрежа...

Анонимен каза...

Georges Pasche
🤣🤣🤣Спориш като бившата.
Нали беше съгласен с накой неща а с други не. Щеше да ме опровергаваш, сега пък съм нямал теза . И очакваш хората да те приемат на сериозно. Хората, не дебилните, които казват че сме дебилни.

Евелин Влахов

Анонимен каза...

Евелин Влахов, това, че си нахвърлил като хамалин разни невчесани мисли, не значи, че имаш теза.

Georges Pasche

Анонимен каза...

Ти ги вчеши като докажеш че са лъжа.

Евелин Влахов

Ангел Грънчаров каза...

Евелин Влахов Под този ник най-вероятно се крие не самия велик учЕн Пашев, а неговио вожд и учител от Швейцария, криещ самоличността си, който там е работИл като хамалин. Оттук и привързаността му към разни хамалски изрази като "дръндософ", "Ачо Сократето" и прочие хамалски простотии...

Анонимен каза...

Правдолюбив Философ
Аз съм прозт и за мен клишето е кич. Но и двете са копия. Тогава някой да ми покаже че е имало теза във фейса преди моята. И аз ще промотирам неговата, какъв е проблема?

Евелин Влахов

Анонимен каза...

Удостоверенията в математиката ги издава самата математика чрез безкомпромисни доказателства. Няма никакво място за овъртане и шикалкавене. Аз по-горе цитирах именно теорема от областта на мистицизма, която гласи, че няма как политически лица и техни фенове и кликаджии да са истинни.

Georges Pasche

Анонимен каза...

Georges Pasche
Ти мираж ли си?

Евелин Влахов

Анонимен каза...

Кой кой е, няма значение за обективната истина. Вие дръндософите така и не разбирате, че в теорията на мениджмънта още от '50те години е разработена и Теория на Адаптивните системи и Теория на Игрите, а наша работа като инженери и творци е да прилагаме стройните теории на практика. Пашев обеща, че до края на март и началото на април ще публикува в престижно международно списание в Скопус не само модела, но и доказателства, че е удачен. Тепърва много световни умове ще се прекланят на това негово постижение и сигурно прилагането му на практика ще започне в най-авангардната страна в света, а именно Швейцария.

Georges Pasche

Ангел Грънчаров каза...

Georges Pasche Преди некога да публикува в престижно международно издание нека Пашев публикува тъй революционните си идеи в непрестижно тукашно издание. 🙂 Щот ако е толкова престижно международното издание, то немаше да публикува мисли на хора, които не смеят да кажат какво мислят тук, пред нас, дето уж щял Пашев да ни оправя веднъж за винаги с диктаторски средства и интрументи...

Анонимен каза...

Georges Pasche
Съгласен ли си с мойте изводи?

Евелин Влахов

Анонимен каза...

Ей, Влашки или както ти е истинското име - Пашев каза, че ще те съди, защото си дрънкал лъжи за родителите му, а сега и за него. За нас думи като русофил са обида. Как си представяш духовно извисена личност да има каквито и да е пристрастия или филства?!?

Georges Pasche

Анонимен каза...

Georges Pasche
Мани го! Няма значение какво казва, той е фурнаджииска лопата. Безпринципен е. Днес говори едно утре друго. А щом русофилията ви обижда, не бъдете такива. Да не съм ви карал.

Евелин Влахов

Анонимен каза...

Евелин Влахов , ще бъдеш съден, задето набеждаваш хора, че са русофили, без да са, не го ли разбра :–(

Georges Pasche

Ангел Грънчаров каза...

Georges Pasche Нещастнико, как ще съдиш някого като си криеш самоличността и дърдориш врели-некипели, скрит зад името на друг човек, чието име цапаш без да ти мигне окото? 🙁

Ангел Грънчаров каза...

Мен не може никой да излъже. Как раздегизирах Georges Pasche че не е Пашев, а е Лудия...

Анонимен каза...

както искате, ваша си работа.

какво сте разгадали, като Пашев сам каза, че е дал профила на прекрасния луд, щото неговия бил блокиран

обаче и пашев влиза и пише от него

те двамата пишат

Ангел Грънчаров каза...

С кой акъл му го е дал?

Двамата ли ще застанат в съда? :-)

Анонимен каза...

на пашев му е все тая за този съд

и да го осъдите, какво - ще му вземете някакви 1000лв примерно, ама него бълха го е ухапала

ще кажете - ето, аз съм прави и го осъдих

ама това не значи че Пашев ще спре атаките 😃

Пашев има много скрити ходове.

той неслучайно изчаква и за него е предпочитан вариант вие да заведете делото

така че - направете го 😃

Бачо Кольо каза...

"...не бива да позволяваме на злотворните руски сили да сеят между нас вражда и омраза"
Дааа...
Три македонски олигофлена потрошили от бой едно момче от Охрид, което се самооопределя като българин.
И кой е виновен? Е как "зловредните руски сили+, разбира се.
Грънчров, тези зловредни сили са бръкнали и в без тоза сбъркания ти мозък и яка са го размекнали...

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, що не се наречеш Сашко Матросов, оня, дет ляга пред амбразуратс за да пази своите руски господари? :-) Ще ти отива много...

Bacho Кольо каза...

Александър Матросов не е седял удобно на дивана си и не е громял враговете си през клавиатурата. Дал е живота си, за да запази живота на другарите си.
.. и да може родната фашизоидна пасмина да го използва като нарицатело, криейки зад името му собствената си ненужност

Ангел Грънчаров каза...

Амче ти правиш същото де. Сипко даваш за да защитиш господарите си, именно руснаците и таваришч Путин. Затуй ти предложих да се наречен Сашко Матросов. Отива ти таз кличка... :-)

Бачо Кольо каза...

През ум не ми е минало да се сравнявам с когото и да е. С Матросов - най-малко.
А сега, като се замисля, бившта директрка но ПГЕЕ Пловдив направи едно добро за българското общество, натирвайки те завинаги от образователната система. Лъжци, злобари и манипулатори като теб само покваряват юношеските мозъци.

Ангел Грънчаров каза...

Замисляш се, тъй ли, таваришч Бачу Колю? :-) Недей така бре? :-) То не е убаво да се мисли! :-) Карай, живей си си без мислене бре! :-) Що само се мориш без полза?! :-)

А иначе благодаря за хубавия комплимент, ама немаше нужда! :-) Бил съм покварявал юношеските мозъци, без да се усетиш, почти повтаряш обвинението, с което такива кат теб искат смъртна присъда за Сократ!!! :-) Това е потресаващо: 2500 г. са минали, а такива кат теб не сте мръднали и милиметър напред в своето умствено и нравствено развитие!!! :-)

Само малко ме притеснява това, че сметаш, че опраскването, че изритването ми от образУвателната система е достатъчно, докато за Сократ са поискали смъртна присъда! :-( Нима сте станале по-добри?! :-) Не се излагайте де! :-(

Или само искате да ме уморите по-бавно и по-жестоко? :-( Т.е. искате да ме уморите с унижения?! :-(

А иначе другарката директорка, дека ме опраскА по нареждане на др. Боко Борисов (уволни ме седмица след като написах на вождо отворено писмо, наречено "Безпощадно правдолюбиво писмо до Б.Борисов: "Или се вслушайте в глухия, идещ от дълбините призив на историята – или си обирайте крушите!"), нема начин да не е направила добро, та тя е снаха на сестрата на министър-председателя от ерата на непрежалимия Тодор Живков, тя е снаха на сестрата на самия другар Георги Атанасов!!! Нима може другарка от този ранг и от такова потекло може да направи нещо, което не е добро за българското образУвание?!

Та сега разбра ли колко голема е похвалата, която без да се усетиш и без да искаш, инстинктивно ми отправи?! :-) Недей така де, немаше нужда, аз, знаеш, съм скромен човек.

А думите, с които ме наричаш, именно "лъжец, злобар и манипулатор", пак за мен са безценни комплименти, щото в твоето превратно, изкривено съзнание "злобар" и тъкмо най-добрият и прекрасен човек, "лъжец" е най-правдолюбивият, а манипулатор е именно всепризнат борец за истината и свободата, е, недей така да ме фалиш де, неудобно ми е даже?! :-)

Жив и здрав бъди иначе, налага се да публикувам нашия кратък диалог, та бъдните поколения да се възторгват от твоята тъй висока оценка за моята толкова скромна персона...