Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 11 януари 2023 г.

Кой е най-разумния и достоен начин за решаването на конфликта "Пашев-Грънчаров"?

ОФИЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ТЪЙ ВОЙНСТВЕНИЯ ГРАЖДАНИН ГЕОРГИ ПАШЕВ:


Гражданино Пашев, най-официално те каня утре във воденото от мен предаване ИЗКУСТВОТО ДА СЕ ЖИВЕЕ, което, както знаеш, е специализирано за философско консултиране. И ти предлагам заедно да обсъдим тъй интересния и поучителен, изпълнен с огромен възпитателен смисъл казус около нашия спор или крамола, или караница, както искаш го наречи. Предлагам ти да дойдеш, в противен случай аз сам ще анализирам казуса понеже наишстина смятам, че той е изключително интересен за зрителите. Това ти предлагам.

Предлагам да приемеш единственият достоен вариант като опиташ да потиснеш някои свои не дотам пристойни чувства и да седнеш до мен, та заедно да разнищим толкова благодатния ЧИСТО НРАВСТВЕН казус.

Умен човек си и ще се радвам да приемеш предложението ми! Ти тази заран преживя огромен прогрес като започна да разговаряш с мен, ето, предлагам ти да продължим по верния път.

Приятни размисли! Хубав ден!


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата. 

7 коментара:

Анонимен каза...

Поредното заяждане и тормоз. Пашев няма да дойде, а и ти скоро няма да имаш предаване в ПОТВ. Рекламодателите били вдигнали ръце от теб.

Анонимен каза...

Има си съд за тези неща. Едно е да си чешате езиците а друго е да се бръкнеш с пари. Познай кое от двете ще запомниш.

Анонимен каза...

Пашев е под мой и на Анастасова контрола, бе, льольо.

С теб е свършено.

Ние ще победим!

Всъщност аз дърпам конците и на Анастасова.

Аз съм причината за всичките ти беди.

Спокойно, скоро ще ти свършат мъките от морално естество. Бай Ставри ще ти доставя удоволствие, докато му мъркаш цитати от "книгите" си.

А моите ще ги четат по целия свят.

Найден Георгиев - Учител по БЕЛ от София, поптен гражданин на Република България, уважаван член на Учителската гилдия, бъдещ психолог и бъдещ победител в съдебната сага

Ангел Грънчаров каза...

Отнякъде изпълзя и "Учителят по БЕЛ от София, почтен гражданин на Република България, уважаван член на Учителската гилдия, бъдещ психолог и бъдещ победител в съдебната сага"! :-) Дръж се, народе! :-)

Анонимен каза...

Грънчаров средниста се заяжда само с по-учени от него хора, като доцент Пашев и един друг човек с пет дипломи.
Грънчаров от години се заяжда с интелектуалния и научен елит на държавата, но сега две от неговите жертви му обърнаха внимание, което не знам дали е правилно, но да се надяваме че ще го осъдят и ще му вземат всички - справедливо наказание за всичките му злини.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, не подценявай нас, среднидтите, че ний сме много повече от вас, менте-учените! :-) Какъв "елит" сте вий, таваришч, че вий не сте направиле нищо добро, некаква си половин книга сте написале въпреки целата си ученост?! :-)

Анонимен каза...

Искам 100 лева.

до цент Пашов, небезразличен гражданинъ.