Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 3 януари 2023 г.

Активният борец срещу фашизма, капитализма и марксизма Пашев е имал добрината да донесе в Прокуратурата, че моя милост краде... чешмяна вода за баба Марийка!


Току-що ми се обади полицейски инспектор, който ме уведоми, че утре трябва да се явя в Полицейското управление за да ми бъдат снети показания по повод на жалба до Прокуратурата на добросъвестния гражданин и известен активен борец срещу фашизма, капитализма и... марксизма (одновременно!) главен асистент в ПУ "Паисий Хилендарски" Георги Пашевъ. 

Съобщено ми беше от полицейския служител (за да не си изкарам акъла за какво ме обвиняват и викат в полицията!), че жалбата е по повод на това, че моя милост била обвинена от тъй добродетелния гражданин и активен борец (срещу фашизма, капитализма и марксизма едновременно!) Пашев че "крада чешмяна вода", която след това карам с колата си и нося на ръце в големи пвц-бутилки до апартамента на 90-годишната самотна, болна и бедна гражданка Марийка Иванова!!! 🙂 


Това е. Утре ще бъда разпитван в полицията заради жалба на лицето Пашев до Прокуратурата: един вид обвинен съм в извършването на тежко криминално престъпление от тъй добродетелния и съвестен гражданин, прочут също така и с богомилските си верски наклонности (освен с най-висшата си нАучно-академична квалификация по някакви най-съвременни компютърни нАуки!)... 

Приятна вечер желая на всички!


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

39 коментара:

Анонимен каза...

Поредния урок за теб. 3 седмици се каниш че ще го съдиш и накрая той ти показа как се прави. Рано или късно измисления свят на огромното ти его се сблъсква с действителността.

Анонимен каза...

Сигурен ли сте, че той е подал сигнала?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, аз знам много добре как се завежда жалба в Районен съд, но по хуманни причини съм дал срок на лицето Пашев да размисли къде предпочита да разрешим нашия спор - в съдебна зала или извънсъдебно? Дадох му шанс, който той, очевидно, не желае да приеме.

По тази причина е много вероятно в близките няколко дни да преосмисля решението си и да внеса своята жалба в съда, въпреки риска, че ще ни се смеят не само съдиите, но и гаргите, накацали по дърветата около Съдебната палата в Пловдив, а нищо чудно и котките по улицата да почнат да ни се смеят...

Анонимен каза...

"за да не си изкарам акъла за какво ме обвиняват и викат в полицията" - много плахлив се оказахте, Грънчаров. А като получите призовката за народния съд? Как ли ще хленчите и молите за милост.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, наистина ли не зацепваш, че изнасящият уроците все пак съм аз, а не лицето Пашевъ?

Анонимен каза...

То на теб Грънчаров всички ти се смеят. Успя да оцапаш и Пашев, така се случва с всичко, до което се докоснеш. Явно наистина има някаква негативна енергия в теб.

Анонимен каза...

Това е грубо, но Грънчаров си го просеше. Да стяга багажа за затвора. Поне там ще му е топло, пък и може с по-хубава храна да се храни.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, как така оцапах Пашев, че не се сещам? Би ли дал разяснения на тъй ентересното си изказувлюване? :-)

Ангел Грънчаров каза...

Малее, таваришч, наистина ли ке ме вкарат затвора заради това, че съм помагал с вода на баба Марийка? :-) Викаш сичко е възможно у Мутроландията, бъррр,у ще умра от страх до утре. Ама викаш у затворо може пък да е топло, а? А яденето добро ли е там, всезнайко?

Анонимен каза...

Дано в затвора да попаднеш на един Шахо Циганина.

Анонимен каза...

Явно наистина и двамата си нямате друга работа. Съдете се, поне сеир да има :-)

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, доколкото разбирам си мечтаеш в затвора някой Шахо да ме убие, така ли да ти разбирам пожеланието?!

Мацев каза...

Колко ми е хубаво, най-после Грънчаров ще си получи заслуженото - отнемане на цялото имущество и строг тъмничен затвор.

Анонимен каза...

Краденето на вода, пък макар и чешмяна, е типична проява на мизерници.

Анонимен каза...

Браво на Пашев!

Справедливостта трябва да тържествува, а за крадците на вода - Крумови закони!

Анонимен каза...

Еее, най-после!

Бачо Кольо каза...

Не знам - това истина ли е, майтап ли. Но ако е истина - поздравления за гражданина Пашевъ. Някой трябва да ти даде унизителен урок за лъжите, клеветите, обидите, мерзостта, омразта, фобиите които сееш из мрежата. Не заслужаваш нищо повече от убииствена ирония.

Ангел Грънчаров каза...

Изиграй една руска частушка, таваришч...

Ангел Грънчаров каза...

Защо тъй мислите, таваришч?

Ангел Грънчаров каза...

Малее, колко си строг, таваришч! :-) Крумови закони ли рече? Кви са тез закони?

Ангел Грънчаров каза...

Иронията, таваришч, не убива. Тя оздравява...

баба вуна каза...

Не само за водата, която крадеш и продаваш на бабата, защото я лъжеш че е от магазина, но и за котките които убиваш за месо. Лоша работа, доста годинки затвор те чакат, поне няма да имаш грижи за старините.

адвокат Пашов каза...

Лошо, Грънчаров, лошо...до 10г. затвор и 10 хил. лева глоба за такава кражба, пише го в Наказателния кодекс.

Анонимен каза...

Време е да ви се обадят от психиатрията, че са ви изтървали.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, ама и котки ли убива тоз злодей? :-) Не затвор, а смерт заслужава тази гад!!

Ангел Грънчаров каза...

Лошо, таваришч адвокат. По-добре смърт. Че немам толкоз пари...

Ангел Грънчаров каза...

За кого се отнася това? За списувателите по-горе ли?

Анонимен каза...

Пашев доказа, че е истински небезразличен гражданин, за разлика от плямпалото Грънчаров.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, изказването ти просто показва, че съвсем не си зацепил що е това гражданин, що е небезразличие, що е безразличие, даже за това що е Пашев имаш съвсем неверна представа, да не говорим за това, че не знаеш що прави истинското плямпало. :-) Като си изясниш тия неща пак се обади, а дотогава си мълчи. За да не ставаш за смях дори и за гаргите... :-)

Анонимен каза...

Няма само ти да пишеш доноси до ПУ срещу Пашев, нека и той подаде един донос за теб.

Анонимен каза...

Подобни кражби изглеждат дреболия, но всъщност законът предвижда за тях доста тежки - бих казала несъразмерни - наказания. Отворете кодексите и вижте сам. Нямате повод за излишно спокойствие. Ако не вземете насериозно тези неща, може и до ефективна присъда да се стигне.

Ангел Грънчаров каза...

Тъй ли, таваришч? Я цитирай съответния член на Наказателния кодекс щото ни заинтригувА...

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, аз никога в живота си не съм писал донос срещу никого. За Пашев не знам дали е писАл, питай него...

Анонимен каза...

Безплатни юридически услуги търсиш, а, тарикатче? :)

Анонимен каза...

Безплатни юридически услуги търсиш, а, тарикатче? :)

Ангел Грънчаров каза...

Боже, таваришч, "юридически" услеги от теб? :-) Та ти дърдориш пълни глупости, опазил ме Бог от теб да търся "юридически услуги"?! :-) Таваришч, ти живееш в пълно неведение за това що представляваш и колко чиниш, душо несчастная...

Анонимен каза...

Да видим дали днес ще арестуват Грънчаров - това ще е тест за прокуратурата, ще се види дали живеем в правова държава.
На свобода Грънчаров със сигурност ще извърши и други престъпления, той е изключително опасен рецидивист.

Jores каза...

Анонимен каза: – Да видим дали днес ще арестуват Грънчаров, това ще е тест за Прокуратурата, ще се види дали живеем в правова държава. На свобода Грънчаров със сигурност ще извърши и други престъпления, той е изключително опасен рецидивист. 4.01.23 г., 11:06 ч.

От 50-минутния клип отпреди два дена с някой си д-р Стефан пред ужасяващата скулптура на световноизвестния бас Борис Христов, ако сте имали здрави нерви да издържите докрая словото на "философа" и пригласящия му събеседник, имате документиран призив за терористична акция с взрив и проч. Прокуратурата, ако си е на мястото, дали не би трябвало да се самосезира?

Георги К. Бояджиев

Анонимен каза...

Бояджиев, напиши спешно донос до прокуратурата щото наистина е време тоя Гранчаров да влезе в затвора!!!!! Призивът му за тероризъм спрямо светинята Альоша заслужава да бъде квалифициран подобаващо и Гранчаров да отиде най-сетне където му е мястото, в затвора!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!