Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 27 януари 2023 г.

Таваришч комуноид-путиноид, доведен от мен до бяс, без да се усети, подобно на древногръцки оракул, ме уподоби на великия Сократ - представяте ли си?!


Под публикация в блога ми със заглавие Защо не трябва да допускаме спекуланти като Костя Копейкин да тровят отношенията ни с Македония?, съдържаща мой видеокоментар по темата, се изказаха много... комуноиди-путинофили, разбира се, но има един епизод, съдържащ мой диалог с един прочут дългогодишно подвизаващ се в блога ми таваришч, нарекъл се "Бачу Колю", който е прочут с русофилщината и комуноидщината си; понеже в този кратък диалог он, доведен от мен до състояние на екзалтирано възмущение, сиреч, иначе казано, до бяс, без да се усети, подобно на древногръцки оракул, изрече нещо знаменателно (уподоби ме на великия Сократ, представяте ли си!), нема начин да не го извадя отделно в съответната публикация, щото съм крайно много поласкан от великолепната, направо страхотна и донякъде почти напълно несправедлива оценка, която тоз тъй бойко настроен за руската "правда" и за руския "нов световен ред" таваришч без да иска ми даде; ето, четете, убедете се сами: 

Бачо Кольо каза: "... не бива да позволяваме на злотворните руски сили да сеят между нас вражда и омраза..." 

Дааа... Три македонски олигофрена потрошили от бой едно момче от Охрид, което се самооопределя като българин. И кой е виновен? Е как: "зловредните руски сили", разбира се. Грънчров, тези зловредни сили са бръкнали и в без това сбъркания ти мозък и яко са го размекнали... (Оправих тук-там правописо на развълнувалио се таваришч, зер, не мога да допусна в блога ми да се пише чак толкоз некултурно, пардон, неграмотно!) 

Ангел Грънчаров каза: Таваришч Колю, що не се наречеш Сашко Матросов, оня, дет ляга пред амбразуратс за да пази своите руски господари? :-) Ще ти отива много... 

Bacho Кольо каза: Александър Матросов не е седял удобно на дивана си и не е громял враговете си през клавиатурата. Дал е живота си, за да запази живота на другарите си. ... и да може родната фашизоидна пасмина да го използва като нарицателно, криейки зад името му собствената си ненужност. 

Ангел Грънчаров каза: Амче ти правиш същото де. Сичко даваш за да защитиш господарите си, именно руснаците и таваришч Путин. Затуй ти предложих да се наречен Сашко Матросов. Отива ти таз кличка... :-) 

Бачо Кольо каза: През ум не ми е минало да се сравнявам с когото и да е. С Матросов - най-малко. А сега, като се замисля, бившата директрка на ПГЕЕ Пловдив направи едно добро за българското общество, натирвайки те завинаги от образователната система. Лъжци, злобари и манипулатори като теб само покваряват юношеските мозъци. 


Ангел Грънчаров каза: Замисляш се, тъй ли, таваришч Бачу Колю? :-) Недей така бре? :-) То не е убаво да се мисли! :-) Карай, живей си си без мислене бре! :-) Що само се мориш без полза?! :-) 

А иначе благодаря за хубавия комплимент, ама немаше нужда! :-) Бил съм покварявал юношеските мозъци, без да се усетиш, почти повтаряш обвинението, с което такива кат теб искат смъртна присъда за Сократ!!! :-) Това е потресаващо: 2500 г. са минали, а такива кат теб не сте мръднали и милиметър напред в своето умствено и нравствено развитие!!! :-) 

Само малко ме притеснява това, че сметаш, че опраскването, че изритването ми от образУвателната система е достатъчно, докато за Сократ са поискали смъртна присъда! :-( Нима сте станале по-добри?! :-) Не се излагайте де! :-( 

Или само искате да ме уморите по-бавно и по-жестоко? :-( Т.е. искате да ме уморите с унижения?! :-( 

А иначе другарката директорка, дека ме опраскА по нареждане на др. Боко Борисов (уволни ме седмица след като написах на вождо отворено писмо, наречено "Безпощадно правдолюбиво писмо до Б.Борисов: "Или се вслушайте в глухия, идещ от дълбините призив на историята – или си обирайте крушите!"), нема начин да не е направила добро, та тя е снаха на сестрата на министър-председателя от ерата на непрежалимия Тодор Живков, тя е снаха на сестрата на самия другар Георги Атанасов!!! Нима може другарка от този ранг и от такова потекло може да направи нещо, което не е добро за българското образУвание?! 


Та сега разбра ли колко голема е похвалата, която без да се усетиш и без да искаш, инстинктивно ми отправи?! :-) Недей така де, немаше нужда, аз, знаеш, съм скромен човек. 

А думите, с които ме наричаш, именно "лъжец, злобар и манипулатор", пак за мен са безценни комплименти, щото в твоето превратно, изкривено съзнание "злобар" и тъкмо най-добрият и прекрасен човек, "лъжец" е най-правдолюбивият, а манипулатор е именно всепризнат борец за истината и свободата, е, недей така да ме фалиш де, неудобно ми е даже?! :-) 


Жив и здрав бъди иначе, налага се да публикувам нашия кратък диалог, та бъдните поколения да се възторгват от твоята тъй висока оценка за моята толкова скромна персона...

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободатаизд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времетоживотасвободата.

18 коментара:

Анонимен каза...

Юношите са следвали Сократ доброволно а на теб са ги водили насила в класната стая. Откакто те изгониха млади хора идват тук само за да ти се подиграват.

Анонимен каза...

Доцент Пашев ми каза да предам в групата, че вчера е получил проблеми с еякулацията заради Ачо Моцката. Наложило се е да се бъхти цял час с жена си, докато "свърши", понеже всеки път, когато е бил близо до сюблимния момент, в подсъзнанието му е излизала гигантска посрана котка, която се опитва да го изяде. Понеже е в емоционален ступор, той отказва да ползва интернет 40т дни и аз ще съм неговият консилиери - Прекрасен Луд.

Прекрасен Луд

Анонимен каза...

SOS, до всички омбудсмани, до президента и мин.съвет, до обществата на Пловдив и Долна Баня, и специално до групата на Небезразличните Граждани:

Хора бдете! Моля за вашето внимание и съдействие по опазването на живота и здравето на великия ни публичен философ Гръчаров докато пребивава в болнична обстановка. Трябва да се организира денонощна въоръжена охрана до неговото легло. За да не му бъде подхвърлен новичок. Защото има данни, че е посочен като главен антикомунист, застрашаващ както Русия, така и лично живота на другаря В.В.Путин.

Прекрасен Луд

Анонимен каза...

Доверен охранител веднага да отиде до тайното ранчо на публичния ни философ. Откъдето да налее питейна вода за него. Той признава само тази вода, като безвредна за здравето. Предлагал я е на много възрастни гражданки и на тях им няма абсолютно нищо.

Прекрасен Луд

Анонимен каза...

Путин, облечен като медицинска сестра, влиза в стаята на Грънчаров. С тънка усмивка и коварен поглед, вади някакво шишенце от чантичката си и напълва съдържанието й в спринцовка.

Павел Чертовенски

Анонимен каза...

СЪОБЩЕНИЕ:

Понеже тази група https://www.facebook.com/groups/387443921327229 е нападната от тайфа безскрупулни анонимни интернетни оплювачи (някои от тях се представяха с фалшиви профили, злоупотребявайки, примерно, с името на академичния антифашист-богомил Георги Пашев!) предлагам на сериозните посетители или участници в тази група повече да не им обръщаме никакво внимание, т.е. предлагам да ги подложим на ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ!

Нека проявим благоразумието да не храним повече троловете! С тях да се води някаква дискусия е кауза пердута, е нещо, което няма абсолютно никакъв смисъл.

Това исках да ви кажа. Благодаря за вниманието!

Хубав ден на всички! Бъдете здрави!

Правдолюбив Философ

Анонимен каза...

Добре, да видим дали ще спазиш обещанието си да игнорираш всичко и да не пишеш. Да не стане като с Алъошката - трЕбвало да се взриви, ама някой друг да го направи.

Павел Чертовенски

Анонимен каза...

Как не те е срам, кречетало 🙂 Ти си насочил психотропно оръжие срещу инженер Пашев и си му повлиял на еякулацията. Заради теб, той може никога да не се възстанови. На това ли ви учиха в съветската болшая кочина?!?

Прекрасен Луд

Анонимен каза...

Апталската умствена нищета няма нужда от имитации на политика. А от строга, но справедлива диктатура на разума. Нужна е инженерно конструктивно стегната конституционално АРД, като прогресивно творческа новаторска държавност. По примера на Конфедерация Швейцария.
За президентската представителност на такава максимално справедлива държава, до този момент няма повече подходяща личност, от тази на Лорд Евгени Минчев.
Например, когато такава АРД бъде наложена чрез силата на разума, тогава и дипломираните дръндософи ще бъдат резонно професионално ограничени до пъдарските им умения.

Прекрасен Луд

Анонимен каза...

Прощавай, другарю Прекрасен луд, каква е връзката между еякулацията на инж. Пашев, образа на серяща котка и... философа Гранчаров?

Това ме вълнува, би ли се опитАл да се поясниш? 🙂

Анонимен каза...

Като всяко тайно ченге, вероятно и Грачаро има огнестрелно оръжие. Това го прави особено опасен за околните. Хора, бдете!!! Не се знае дали няма да застреля някого. Инженер Пашев ми сподели, че се страхува за живота си и за семейството си.

Прекрасен Луд

Анонимен каза...

Абе аз тука виждам доста шизофренни изяви с по няколко самоличности на едни и същи хора. Не знам кой е опасе ама явно има за освидетелстване.

Stanislav Ivanov

Анонимен каза...

Да, ние антифашистите работим по въпроса за освидетелстването на фашоидно вманиачените товаришчи.

Прекрасен Луд

Анонимен каза...

Хиената Пашев е такава фурнаджииска лопата колкото може да бъде само лицемерен русофил. Ноо то си върви по наследство. Изхождам от неговите думи че баща му имал бизнес преди 89г. А ние знаем кои можеха да стартират.
Споделям поста на Даниел Михов от 2019г. за да попитам хиените нападащи Грънчаров. Проумявате ли ситуацията, че когато България се управлява от три и повече партии, които са на хранилката на проРуския олигархичен мутротриумвират, и всички те са загрижени за нашето щастие, се явяваме като доброволни роби в "свободната" ви задунайска губерния ? И в тази губерния всичко което е читаво, бива убивано от русофилите. Както ще видите, нямате морал.
https://youtu.be/paSDbszip8Q
Варианта да се отърсим по мирен път от тази зган е: Двупартиина система за да избираме между програми. И сега имат програми но най важните точки са разделени между всички, а проРуския олигархичен мутротриумвират решава, кое да прокара и кое другите партии да бламират.
Затова ще гласувам за партия която ми обещае следното:
https://www.facebook.com/groups/635560617829030/permalink/1009352893783132/
Георги Стоев - 6 месеца преди да бъде убит - За БГ мафията, Маджо, Бойко Борисов и други
YOUTUBE.COM
Георги Стоев - 6 месеца преди да бъде убит - За БГ мафията, Маджо, Бойко Борисов и други
Георги Стоев - 6 месеца преди да бъде убит - За БГ мафията, Маджо, Бойко Борисов и други

Евелин Влахов

Анонимен каза...

Евелин Влахов , инженер Пашев ми съобщи, че вече е подготвил исковата молба срещу теб. Ще се виждате.

Прекрасен Луд

Анонимен каза...

Прекрасен Луд
Никакъв проблем. Стига да ми осигури транспорт.

Евелин Влахов

Анонимен каза...

Евелин Влахов принудително довеждане от органите на ГДО също е вариант, при липсата на възможност и доходи!

Георги Ангелов

Анонимен каза...

Прекрасен Луд
Няма значение кой ще ме довежда, важното е да ме връщат.

Евелин Влахов