Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 25 февруари 2023 г.

Проф.Иво Христов, Дърева и вся остальная рубладжийская сволоч: кои са змиите на руската пропаганда?

 

Пълната форма на заглавието, непобираща се по-горе, е: 

Проф. Иво Христов, В.Дърева и вся остальная рубладжийская сволочь: кои са змиите, мухоморките и отровните цветя на руската пропаганда у нас, как да ги разпознаваме и как да се пазим от тях? 

Това е поредната сбирка на нашия Философски дискусионен клуб. Тръгвайки от тъй отровния феномен на късния комунизъм, наречен "Велислава Дърева", ние, събеседниците в това клипче, подемаме пределно честен и откровен разговор, който ни води из дебрите на тъй многоглавата и така щедро напоявана с прекалено много рубли руска медийно-пропагандна джунгла, в която отровата и мръсотията тече подобно на пълноводна река. 

Да, тече и пълни главите на наивниците, на лековерните, на заслепените, които имат нещастието или злата участ да попаднат и, респективно, да затънат в това тресавище, от което, от друга страна погледнато, излизането е твърде трудно. Опитваме се да подадем ръка на тия, които вече са затънали в една или друга степен в това тъй коварно руско кървавочервено пропагандно блато, пълно със съскащи змии, грозни чудовища, всякакви други опасни влечуги, динозаври, жаби, отровни гъби и какви ли не изчадия на бесовщината или на сатанизма, наречен руско-българска комунистко-кагебистко-имперска пропаганда, т.е. идиотщините, простотиите, лъжите, клеветите, мерзостите и пр. на побеснялата кръвожадна руска мечка. 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! 

Който желае да подпомогне този канал или пък издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията в моя блог, наречен Humanus Academy (в търсачката лесно ще го намерите по това име!), раздел ДАРЕНИЯ (donations). (Или пък "да почерпи едно кафе" ето тук: https://ko-fi.com/ideiaig ) 

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, а също и за другите ми канали, на които помествам свои видеа с коментари, участия в дискусиите на нашия Философски клуб, интервюта по медиите и пр., ето ги тия други два канала, до тях можете да стигнете като ползвате ето тези линкове: 

https://www.youtube.com/@angigog/ 
https://www.youtube.com/@AngelGrancharov/ 
https://www.youtube.com/@angelgrancharov874/ 
https://www.youtube.com/@Paralel42/ (Нека тук да стои и този линк, водещ и към този мой блог, за всеки случай.) 

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg.bg 

1 коментар:

Анонимен каза...

Вярно ли е, че са те опраскали от Раковски?