Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 25 февруари 2023 г.

Ще падне ли МОЧА в центъра на София, ще последва ли тъй закъснелия "альошопад" в цялата страна?


🙂 След като години наред мазахме с каква ли не боя оня позорен надпис на МОЧА, се намери чичо Гошо с чука, който принуди дори Боко с бетонната си комунистическа глава да прозре, че този "паметник" нема място там! Да видим сега дали ще бъде махнато това българско позорище от центъра на София. Датата 3-ти март е най-подходяща това да стане предвид датата 24 февруари, дена, в който Русия нападна Украйна и поиска да я завладее - като през септември 1944 г. завладя България. 

Падне ли МОЧА в София, ще почне, убеден съм в това, и неудържим "альошопад" из цялата страна, а най-напред трябва след това да падне позорището-грозилището Альоша от хълма Бунарджик на хълма "Бунарджик" в центъра на Пловдив! 

За което пише днес в-к МАРИЦА, в която накрая споменава и моето име като инициатор на една подписка за махането на Альошката...


 



ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата. 

5 коментара:

Анонимен каза...

Болен човек ,не е зле да види в Трептов парк в Берлин паметникът на съветският воин, спасил немско дете от разрушения Берлин,във Виена също има руски паметник,как пък има хора в Европа ,които не отричат миналото ,а в България луди и непризнателни ,колко шешИ този възхваляван рушител с чука не е неук ,а учил в училище и институт в социалистическа България,отде толкова омраза у вас към паметниците и инакомислещите,фобия ли имате към всичко руско,до един сте за психиатрия.

Yordanka Andreeva

Ангел Грънчаров каза...

Yordanka Andreeva Говорите глупости, другарко. Съветският войн, спасил немско дете, най-вероятно след това е изнасилил майка му и сестра му, не знам дали знаете как са вилнеели "освободителите" в Берлин при "освобождението" му. За какво да сме признателни на руските окупатори ний, другарко, след като те ни лишиха от свобода и ни натрапиха комунистическата тирания, от която още не можем да се отървем предвид безброя комунистически партии, воглаве с БСП, ГЕРБ и ДПС, които имаме у нас като наследство от тъй милия на сърцето ви комунизъм?

Анонимен каза...

Кой се изМОЧА в черепната кутия на Гошо, след като размекна мозъка на агент Ивайло със същата телесна субстанция?

Николай Тодоров

Анонимен каза...

Долу паметника на Трети украински фронт, окупирал Царство България! На негово място да се издигне паметник на герои български военни - ония от стари времена, а не днешните мързеливи и страхливи фатмаци. Или на основателя на българската държава Хан Аспарух.

Павел Чертовенски

Ангел Грънчаров каза...

Николай Тодоров Таваришч Колю е комуноид. В неговата глава освен глупости, злоба и простотии друго нема. Епа нема!