Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 5 юни 2023 г.

Какво предупреждение до приятелите си и до органите за сигурност публикувах, понеже животът ми е застрашен от банда способни на всички бесни нещастници?


В блога си получих следното предупреждение: 

Анонимен каза: Г-н Грънчаров, пазете се, омразата към вас е достигнала демонски измерения. Видяхте ли ги "юнаците"? Как да им се помогне на тези хора? Страхувам се, че заслепени от омразата си към вас, може да извършат някоя глупост. 

В същото време попадам и на нещо друго, във фейсбук, което ме принуди да напиша и публикувам следното предупреждение до приятелите си и до органите за сигурност, понеже чувствам, че животът ми е застрашен от банда способни на всички бесни нещастници (днес ще ида да подам и писмено заявление до прокуратурата!):

В групата "В подкрепа на Ангел Грънчаров" тримата анонимни мерзавци-оплювачи (разполагащи обаче с по 30 лъжливи профила!) са измислили тази заран нова, не по-малко върховна простотия, ето, полюбувайте се. Там е работата, че академичният богомил-дъновист-антифашист-антиапталист-ифандиевист-и-т.-н. вече се представя не само като "юнак" и "демон", но и като... "ходжа"! :-) (Преди време пък Лудият му подлизурко го нарече "Аллах", а себе си определи като негов "пророк"!) :-) 

Показателна е докъде води оплюваческата психопатология на оскърбената и изобличената некадърност, която води безпощадна война с моя скромна милост, чиято цел била, както те многократно заявиха, моето "пълно унищожение"! 

Пиша това не само за да известя своите близо 5000 приятели, но и да оставя съответния документ до органите кого да търсят в случай, че с мен нещо се случи. 

Тези нещастници са способни на всичко за да постигнат тържество на политически мотивираната си омраза!

ПОДКРЕПА: Become a Patron!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

14 коментара:

Бачо Кольо каза...

Нкога замисляш ли се, че ако някой те мрези (нещо, в което силно се съмнявам), то е защото ти сееш омраза. И не от днес, и не от вчера...

Анонимен каза...

Прокуратурата предпазва ли от молитви четени в джамии?

Анонимен каза...

Да не ви пука, ако правят такива неща и се занимават с ходжи, проклятия и магии, то няма да ви застигне Вас, а ще се върне при тях. Грехът си е техен.

лос хемелос каза...

Твоят приятел Пашев бе подал безумен сигнал за "открадната" за 10-тина лева вода, сега е ред да му го върнеш и да подадеш също безумен сигнал за проклятие от ходжа. :D Вие двамата защо не се съберете пак, като сте на един акъл? Какво толкова делите?

Анонимен каза...

ГРЪНЧАРОВ, ВИЕ ХРИСТИЯНИН ЛИ СТЕ?

КАК МОЖЕ ДА ВЯРВАТЕ В ПРОКЛЯТИЯ, МАГИИ И ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ?

antonov70 каза...

Пашев се е озлобил, защото са го прецакали. Баща му оставил строителния бизнес на брат му, а на Гошко само един апартамент - вярно че ново строителство и добре обзаведен, но не е като да беше сега милионер. Защо ли така е постъпил един баща - да лиши единия си син от достъп до бизнеса си? Гошко обича да се бърка в чуждите семейни работи, да отговори на моя въпрос.

Анонимен каза...

Не разбрах - това на снимката ли е ходжата Пашев? Много е отслабнал.

Анонимен каза...

Аз ще ви изчистя проклятието на ходжата, но трябва да ми платите 3000 лева.

Маг Фидан

Анонимен каза...

На какво си попаднал във фейсбук в крайна сметка не става ясно.Като отворя линка там няма нищо.

Анонимен каза...

Не ви ли е срам големи хора да се занимавате с глупости.

Анонимен каза...

Грънчаров, какъв е този младеж на снимката? От тази публикация нищо не се разбира. Пашев станал ходжа, ама това на снимката не е Пашев. Какво общо имат? Дай малко разяснения

Анонимен каза...

Така и не стана ясно какво ти застрашава живота. Преиграваш.

Jores каза...

Бачо Кольо каза...
Някога замисляш ли се, че ако някой те мрази (нещо, в което силно се съмнявам), то е защото ти сееш омраза. И не от днес, и не от вчера...
5.06.23 г., 8:34 ч.

Каквото дотук в безсмисления си живот на бесове и омраза е посял, това му се случва. За жалост този фалшив философ-психолог успява да събере около себе си наивни доверчиви хорица, като семейство Асса, изобретателят Владимир Трашов, а абсолютно наивния Николай Димов ползва като личен шофьор и крепостен селянин, който да му осигурява храна за семейството и да му помага в ремонта по наследствения имот в Долна баня. На хора като хленчещия фалшив нещастник, автор на купища доноси и клевети, казваха някога тунеядци. Този тип хора са нещастни, защото освен да сеят омраза, друго не умеят. Всичко у тях е показно, фалшиво и със задна цел. Дори деветдесетгодишната и вече не с ума си Баба Марийка е ползвана за назидание. Образцов пример за манипулации.

Георги К. Бояджиев

Ангел Грънчаров каза...

За мен е голяма чест да ме плюят усърдно комуноиди-путинолюбци като таваришчите Бояджиевич и Бачу Колю, горещи фенове на таваришчите Сталин, Путин, Копейкин и Сидеровский! :-) Тъй че благодаря за комплимента, само дето немаше нужда! :-) Ний, демократите, таваришчи, сме скромни люде! :-) Продължавайте да страдате! :-) Разрешаю вам страдат безутешна и безканечна! :-) Да живей България! :-)