Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 24 юни 2024 г.

Как кликата на оплювачите-мерзавци-и-крадци реагирА на мой разказ от тазсутрешната дискусия?

В открадната (от "партията" на тримата мерзавци-оплювачи!) фейсбук-група в моя подкрепа (сега превърната в руски нужник!) намирам следния дълбоко компетентен и свръхморален анализ, който, предполагаме, е написан от вождо на въпросната "партия"; сърдечното нАучно излияние е придружено с открадната моя снимка, която слагам и тук, виждате я пред себе си; наложи се да му отвърна, ето началото на тази дискусия по казуса (която, разбира се, там съвсем скоро ще бъде унищожена, затова я пренасям тук, в блога си!):
Анонимен каза: Тази сутрин, Грънчаров за пореден път разказа за безумието, което сам е сътворил, докато е работил като охранител в Либхер в Пловдив.
Грънчаров имал нахалството и глупостта да предлага рИформи в производствения процес и организацията на труда. Съвсем сериозно изпратил писмо до ръководството на Либхер. Като какъв - той нито е инженер, нито е технолог по производството (на хладилници...), а е бил пазач.
Силно се надявам, че уникалната му глупост не е стигала до управителя г-н Герхард Дивалд, а е била скрита на по-ниско, българско ниво. Защото това е голяма излагация не само за Грънчаров, а и за българите като.

Грънчаров не познава немската култура. Немците търсят помощ, когато някоя крушка у дома им изгори - не развиват и не завиват нова, защото не е тяхна работа. Викат близкия ел. техник и си плащат 20-30 евра за услугата. Но Бай Ганъо Грънчаров разбира от всичко, и тръгнал да им дава акъл как да произвеждат хладилници. Все едно пък немците, които са технологична, индустриална нация, не знаят.

Грънчаров ако беше толкова способен, да се е захванал с частен бизнес, за да покаже способностите си. Но то добре че не го е направил - щеше да навиква горките работници по цял ден с "вие трябва да стоите пред мен наведени, нещастници." И както е стиснат, щеше да плаща твърде скромни заплати.
 
 
Ангел Грънчаров: Таваришч кандидат-полудоцентин, за съвсем друго беше моето отворено писмо, то беше похвално за фирмата ЛИБХЕР, но имаше лек политически нюанс, поради което някой мутро-комунисто-гербовашки боклук се е обадил във фирмата да ме изгонят от работа, зацепи ли сега? ИСКАШ ЛИ ДА ТИ ГО НАМЕРЯ ДА СЕ УБЕДИШ САМ КОЛКО ТЪПО Е ТВОЕТО нАучно ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ? 
🙂 Прочее, да ти пикам на нАуката и на нАучността! 🙂

Апропо, ето и моето писмо в оригинал:

Моето отворено писмо до г-н Герхард Дивалд, управител на Либхер-Хаусгерете Марица 

Четиии, народеееее!!!!

Последната пречка пред изпращането на писмо до г-н Герхард Дивалд, управител на Либхер-Хаусгерете Марица, е отстранена

Надявам се Вие сам да осъзнаете несправедливостта на това, което си позволихте!

Анонимен участник, Автор: Ангел Грънчаров Уникална тъпотия си сътворил.  

Ангел Грънчаров: Анонимен участник Благодаря за комплименто, ала немаше нужда, таваришч кандидат-полудоцентин! 🙂

Анонимен участник, Автор: Ангел Грънчаров Таваришч комундел, не си компетентен да даваш нито похвали, нито препоръки. Ти какво разбираш от производствен процес...на хладилници? Какви мутро-гербоваци, донос ли си писал? То при теб всичко има "политически нюанс", ти още не си излязъл от комунизма. Събуди се, вече не си комсомолски секретар. 

Ангел Грънчаров: Анонимен участник Първо прочети и опитай да сфанеш, драго функционално-неграмотно плямпало, дека само демонстрираш крещящата си функционална неграмотност, а после нещо кажи, ако клетата ти главица тогава роди некаква мислЪ, панимаеш меня! 🙂

 

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

7 коментара:

Анонимен каза...

Защо сте се надул като пуяк, другарю философ?

Анонимен каза...

Изпратихме по имейл на съдия Белазелков видео материали от ваши дискусии, в които твърдите че той решава делата според това кой ще му плати хубава сума. Нека той реши какво да прави с вас от тук нататък.

небезразличните граждани - оригинал

Анонимен каза...

Живял съм шест години в Германия. Това за немците е вярно. Абсолютни тъпаци. Съседът ми си караше колата в сервиз като му свършеше течността за чистачки - все едно не може да отвори капака и да си сипе сам. За крушките също е вярно - там няма такова нещо като "домашен майстор". Освен това те са най-расистката нация в Европа, нищо че сега се правят на либерали и толерантни. Приемат чужденци, защото им трябват да им работят, но ги презират и мечтаят как ще се отърват от тях, когато производството напредне дотолкова, че хора вече изобщо не са необходими.

Анонимен каза...

Много скъпи тия български хладилници Либхер. 1000 лева, а за 550 си купих почти същия външно и като вместимост, японска марка Sharp, произведен в завода им в Турция.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч умник, като са такива тъпаци немците, би ли имал добрината да ми обясниш как тогава страната им е така развита, а те са така богати, а пък ний, дето сме умници кат теб, сме тъй зян във всеко едно отношение?

Анонимен каза...

Човек започва да се чуди като гледа снимката на Грънчаров - дали наистина е Сократ от Долна баня или е... Чикатило от Долна баня. Приликата с масовия убиец е увидителна, сравнете по снимките, изпълчването, погледа, прическата.

Дори е плашещо, защото и Грънчаров е социопат-психопат като Чикатило, продукт на зловеща психоанализа, която показва тежки девиации на менталната му дейност. От тази гледна точка Грънчаров е вменяем, но луд. Той е откровено луд, психически лабилен, страдащ от девиации по линия на обсесии, шизофренни нагласи, агресивен, но отчаян хомосексуализъм, възможна импотентност. Сексуалността на Грънчаров трябва да е предмет на отделно изследване, защото включва елементи на геронтолофия, юнофилия и садизъм-мазохизъм.

Доц. Пашов, психотерапевт, упълномощен от група небезразлични граждани

Анонимен каза...

Това са глупости бе!

Академик Пашев от БАН