Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 16 юли 2024 г.

Браво на ПП-ДБ и на тяхното предложение за правителствена програма за борба с корупцията: нека всички видят кои са слугите на мафията в Парламента!

 

Пълната форма на въпроса в заглавието, непобиращо се по-горе, е:  

Браво на ПП-ДБ и на тяхното предложение за правителствена програма за борба с корупцията: нека всички видят кои са слугите на мафията в Парламента! 

В поредната сбирка на нашия Философски дискусионен клуб поставяме и обсъждаме ред казуси, взети направо от живота - с цел осветляването на тъй важния проблем, фиксиран във въпроса в заглавието. (Прочее, акцентът, изразен в заглавието, е само един от моментите, нашите дискусии са интегрални: в тях поставяме поредици от най-важни, дори фатално важни въпроси!) 

Търсим ония тъй съдбовно нужни ни истини, благодарение на които можем да променим живота си - и да станем по-добри, по-човечни, по-истински, по-благородни, по-свободни, по-успешни, по-щастливи... 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! 

Който желае да подпомогне този канал или пък издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията в моя блог, наречен Humanus Academy (в търсачката лесно ще го намерите по това име!), раздел ДАРЕНИЯ (donations). (Или пък "да почерпи едно кафе" ето тук: https://ko-fi.com/ideiaig ) 

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, а също и за другите ми канали, на които помествам свои видеа с коментари, участия в дискусиите на нашия Философски клуб, интервюта по медиите и пр., ето ги тия други два канала, до тях можете да стигнете като ползвате ето тези линкове: 

https://www.youtube.com/@angigog/ 
https://www.youtube.com/@AngelGrancharov/ 
https://www.youtube.com/@angelgrancharov874/ 
https://www.youtube.com/@Paralel42/ (Нека тук да стои и този линк, водещ и към този мой блог, за всеки случай.)

 

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

7 коментара:

Анонимен каза...

Тръмп избра противник на помощта за Украйна за свое вице

"Честно казано, не ме интересува какво ще се случи с Украйна" - казва Джей Ди Ванс във видео от скоро

Анонимен каза...

Браво, да - след тази глупост, на следващите избори - още наполовина.

Анонимен каза...

Провидицата на Прекрасния луд: На Грънчаров му остава около година и половина

Около година и 3-4 месеца живот му остават на Ангел Грънчаров, според провидицата на Прекрасния луд. Според нея, Грънчаров нямало да почине от заболяване, а след нелеп инцидент.

Провидицата вече предсказа с абсолютна точност смъртта на баба Марийка и Георги Ифандиев. Тя отрече предсказанието на ходжа Серафим, който даде на Грънчаров живот само до края на 2023-та година. Още тогава провидицата видя, че на него всъщност му се дава повече - около 2 години и половина, като половината от това време вече почти изтече.

Анонимен каза...

Metodi Lalov
Представете си, че някоя друга политическа сила вместо ПП-ДБ поиска връчването на мандат за съставяне на правителство да бъде забавено с 3 месеца.

Ще настане вой, ще се иска импийчмънт на президента (той отдавна е за отстраняване от длъжност), ще има обвинения в предателство, в нарушение на Конституцията.
Сега обаче може.

Може даже Главчев от ГЕРБ да продължи да е служебен премиер. Както можеше Сарафов да е главен прокурор по време на сглобката. И Борисов и Пеевски да са коалиционни партньори.

Политиката на двойните стандарти, на конюнктурните действия, на тънките партийни сметки е това, което отвращава избирателите и ги отблъсква от избирателния процес.

Анонимен каза...

АЧКО СОКРАТЛЕТО ВЕЧЕ Е АЧКО СТРАХЛИВОТО - ТАКОВА ЕДИНОДУШНО РЕШЕНИЕ ВЗЕ НА НАРОЧНО ЗАСЕДАНИЕ ГРУПАТА НА НЕБЕЗРАЗЛИЧНИТЕ ГРАЖДАНИ

На нарочно свое заседание, проведено в хотел "Пловдив" през почивните дни, Групата на небезразличните граждани взе решение да отлъчи от своите редици и да се дистанцира от Ангел Грънчаров - Ачко СократЛето заради системно потъпкване на всички морални, материални и социални принципи на справедливостта.

На заседанието присъстваха:

1. Доц. д-р Георги Пашев
2. Г-н Павел Чертовенски
3. Г-н Евелин Влахов
4. Г-н Прекрасния Луд
5. Г-н Ангел Катушев
6. Г-н Богомил Богомилов
7. Г-н Кристиян Щерев
8. Г-н Георги К. Бояджиев
9. Г-н Николай Димов
10. Г-н Денис Белята
11. Г-жа Райна Колева
12. Г-н Веселин Николчев
13. Г-н Йордан Грънчаров

Групата на небезразличните граждани взе решение да снеме своето доверие от Ангел Грънчаров, защото:

- доц. д-р инженер Георги Пашев представи информация за т.нар. "Котешка афера", състояща се от коментари в блога на Грънчаров, обвиняващи го в добиване и употреба за лични нужди на котешко месо от училчни котки.

- лъжи относно образованоето, тъй като Грънчаров не е завършил университета в Санкт Петербург, а е преминал курс за политическа марксистка агитация в ПУЦ край университета, където е пратен по линия на АОНСУ и заслугите на дядо му Владимир Грънчаров-Весо за идването на БКП на власт.

- г-н Николай Димов официално се оплака от Грънчаров като представи снимки на чатове, където менте-философът му предлага сексуални контакти, включително извратени такива, за да задоволи своите перверзни фантазии.

- беше написано отворено писмо до г-н Евгений Тодоров, с което се настоява Грънчаров да бъде свален от ефира на ПоТВ, тъй като е платил на ромски магьосници да направят магии на доц. Пашев, изразяващи се в продължаваща диария.

- беше решено Групата да инспектира и да наложи граждански арест (запечатване) на ранчото в градски условия на Грънчаров заради незаконна търговска дейност и данъчни измами.

- беше решено депутация от Групата да посети каменната кариера, където Грънчаров е пазач, за да организира граждански протест срещу неговото присъствие там.

Подписали:

ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА НА НЕБЕЗРАЗЛИЧНИТЕ ГРАЖДАНИ, ПРИСЪСТВАЛИ НА СЪБРАНИЕТО

Протоколчици:

Павел Чертовенски
Евелин Влахов

Анонимен каза...

Абе, тая работа прилича много на събитията в ДСП?

Jores каза...

До групата на небезразличните приятели на Пловдивската обществена телевизия:

"- лъжи относно образованоето, тъй като Грънчаров не е завършил университета в Санкт Петербург, а е преминал курс за политическа марксистка агитация в ПУЦ край университета, където е пратен по линия на АОНСУ и заслугите на дядо му Владимир Грънчаров-Весо за идването на БКП на власт.

- г-н Николай Димов официално се оплака от Грънчаров като представи снимки на чатове, където менте-философът му предлага сексуални контакти, включително извратени такива, за да задоволи своите перверзни фантазии."

Момчета, проявете милост към "философа-психолог от Долна баня, Софийско" и го оставете на спокойствие. Много моля! Смятам, Евгений Тодоров носи основна вина, че Грънчаров да се подвизава в Пловдивската обществена телевизия. Не е виновен, който яде баницата, а онзи, който му я дава. Нали знаете! Последна приумица, след като се обяви за Сократ, Иисус Христос, Васил Левски, Вашият човек се изживява и като събрат по перо на Фьодор Достоевски, освен всичките му останали странности.

Георги К. Бояджиев

18 юли 2024