Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 8 април 2011 г.

Ново писмо до главния редактор на сп. Forbes - България

До главния редактор на сп. Forbes - България

Уважаеми г-н Матеев,

Преди около две седмици Ви написах и изпратих един епистоларен текст, наречен Писмо до главния редактор на сп. Forbes - България. Понеже мина все пак доста време и Вие не реагирахте на имейла ми, започвам да си мисля, че текстът не е стигнал до Вас; защото не мога да предположа, че възпитан човек като Вас нарочно ще мълчи, проявявайки такова високомерие, дължащо се на най-грубо незачитане на другата личност.

Ето само по тази причина си позволявам още веднъж да пратя писмото си на Вашия имейл, като това ще ми даде още основания за да си направя по-точен извод за случващата се ситуация. Разбира се, ще се радвам за миг да благоволите да слезете от пиедестала си и да отговорите на едно такова нахално нищожество като мен, пък макар и само с две думи.

Простете за безпокойството! Изследователският ми рефлекс - все пак съм усърден изследовател на разпространените български нрави - ме подтикна да се осмеля на една такава дръзка постъпка, нарушаваща спокойствието Ви.

С уважение: Ангел Грънчаров

П.П. Приложено под това писмо Ви пращам и текста на предишното си; за малко щях да забравя да сторя това, което щеше да обезсмисли цялото "мероприятие"! Ето и това прословуто писмо: виж Писмо до главния редактор на сп. Forbes - България

Няма коментари: