Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 11 август 2014 г.

Продължение на дискусията за катастрофалното положение в образователната сфера на България

След като публикувах в блога си - виж: Разтърсваща в своята безпощадна прямота дискусия за катастрофата на българското образование и училище - тази въпросната дискусия, тя продължи с още по-голяма интензивност, ето сега продължението й, казаха се безкрайно важни неща, за които възникна идеята, че не е зле цялата дискусия да бъде изпратена на новата министърка на образованието и науката г-жа Коларова, с оглед експресно да се запознае с цялата тъжна истина за българското образование; ще сторим това, но ето сега как дискусията продължи от оня момент, до който бяхме стигнали:

България загива каза: Здравейте г-жо Анонимна! Искрено Ви поздравявам за това писмо и най-вече за неговото съдържание! Не съм особено запознат със сегашната обстановка в гимназиите, но мога да говоря с часове за отвратителните работи, които се случват и в нашите "Университети", които слагам в кавички, защото системата и там е доста изкривена! Борбата за студенти е безмилостна и често престъпва принципите дори и на най-добрите ни ВУЗ-ове! В момента ставаме свидетели на нещо ужасяващо! Заради липсата на студенти и лошите им умствени показатели, летвите падат драстично и най-ужасното е, че ВСИЧКИ се дипломират! Нещото което ме потресе е, че всъщност колкото по-нагоре отиваш, толкова по-лесно става! Магистратурите и Докторантурите се подаряват срещу съответната сума... Скоро страната ни ще се напълни с висшисти, а специалисти със средно образование няма да има! В моята фирма назначават инженери за работници, защото работници НЯМА! Преди години от моя клас успяхме да влезем 6 човека от 25, сега всички влизат!!! (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: