Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 26 октомври 2007 г.

Позор: Ахмед Доган най-грубо и грозно обиди българските учители!!!

С това капката преля: този най-безсрамен и безскрупулен олигархически въжеиграч, заради мятанията на който сме на това дереждже, този най-нагъл слуга на ДС, заради който безкрайният ни преход ни прави все по-бедни и все по-унизени, е казал нещо, заради което, ако сме народ, трябва най-после да пострада. Или поне да му се наложи да се извинява на нашите учители. Ето какво е казал този мазняр:

"Деветдесет на сто от учителите не са на равнището на изискванията, дори съм скромен в този процент", заяви лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган, цитиран от БТА. Виждате колко е нагъл само: как пък го определи тоя процент? С какви критерии борави, та да стигне до този извод и без капчица свян да нарече кажи-речи всички наши учители некадърници?! Това, че той самият не е бил научен някога на елементарно възпитание, на умереност и такт, не значи, че българските учители по принцип са лоши или некадърни: просто държането му се дължи на това, че негови учители са други. Неговите учители са от ченгеджийницата на ДС, за която се убедихме, че няма никакъв морал и никакви задръжки.

Ето и още нещо друго, което показва, че този Доган се държи като върховен сюзерен на българската държава: "Няма да има никакви предсрочни парламентарни избори, няма да има и ремонт на кабинета, а след 2 години ние пак ще сме на власт", така Доган изрази на предизборна среща в Момчилград отношението си към протестите на учителите. И обеща след местните избори на 28 октомври ДПС да увеличи с 50%присъствието си в местната власт. Виждате, че той се разпорежда все едно че България му е бащиния. Нека тия, дето му слугуват, а именно Симеон и БСП (Станишев и Гоце Първанов) да берат резила и срама заради наглостта на тоя рязан нахалник. А пък ние като народ с такива като него е крайно време е да скочим да се разправяме. Това безсрамие наистина повече не може да се търпи!

Доган на всичкото отгоре дето седне и дето стане говори все за европейските програми: явно лигите му яко потичат като чуе за фондове. Тъй като през следващите 6-7 години по тях трябвало да се усвоят 11 милиарда евро - по неговите собствени думи. Какво разбира под "усвояване" аз се досещам, а вие, драги ми български тиквеници, дето го допуснахте да се разпорежда в Отечеството ни като в своя бащиния, досещате ли се поне малко какво значи туй "усвояване"?

Аз предлагам на този мазен разпасал се самозванец да му се иска най-спешно да се извини първом на всички български учители за грозната и несправедлива обида. Да се приеме от учителството специална декларация по този повод, в която да се настоява за публично извинение! Да се настоява - защото Доган едва ли ще се покае, такива нямат капчица морал! - в безпрецедентния случай да се намеси неговият личен приятел Гоце Първанов, който именно му даде мандата за това правителство. И Гоце да бъде принуден - като държавен глава! - да отреже квитанциите на наглия тартор на правителството и да го принуди да се извинява. Ако трябва да се заведат и съдебни дела за клевета и обида: нека Доган да доказва верността на думите си за учителите ни пред съда! Защото аз лично нямам никаква вяра и на Гоце. Който именно, бидейки също съпричастен към ДС, носи пълна отговорност за поведението на нейните куриозно тъпи и възмутително нагли мохикани като този безскрупулен "бащица на правителството" - Ахмед Доган.

Обидните думи на Доган са симптом, че се готви грозна разправа с българското учителство: Доган само пробва дали и доколко учителите ни в този момент са склонни да понесат нови и нови обиди и унижения. Ако си замълчим сега, то в най-близките дни и дори още днес ни чакат нови сюрпризи. Безпрецедентното по безотговорността си поведение на правителството Станишев в дните на стачката явно е било напътствано именно от неговия така нагъл "бащица" Доган. Това си пролича сега, а пък обидата, за която става дума, е промотиране на онази бъдеща разправа и ужасно опозоряване на учителите с готвеното днес споразумение, което ни предстои в най-скоро време. Ала ако сега си замълчим, горко ни: истинските ни унижения едва тепърва започват!

Няма коментари: