Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 3 ноември 2007 г.

Дон Бойко май е наградил Никито Бареков с луксозна кола за беззаветно преданата му служба

В блога на Свилен Милев чета интересна информация около спешното замогване на Николай Бареков, известен също като Ники Дудука. Та водещия на БТВ веднага след изборите се сдобил с новичка кола BMW X5, която, току-виж, я е получил като съвсем скромен личен подарък от бат ви Бойко Борисов. Защо я е получил ли? Ами знайно е защо: за неоценими безплатни рекламни услуги от екрана на една уж частна телевизия. Която е уж собственост на Мърдок, ама явно самият Мърдок е бил ощетен с доста тлъстичък рекламен приход заради така "безкористното" предизборно рвение на Дудучето.

В бележката на Милев пише и други неща за стремглавото замогване на Бареков, който откак мина на извънщатна служба към ГЕРБ-оваците и лично на дон Бойко, казват, бил щедро облян от златен дъжд. Та да му мислят журналистите: който слушка, папка, който не слушка, не папка! Или, ако се сещате за другата комуноидна мъдрост: за да получиш преди това требе да дадеш! И ето, Бареков даде, и получи, ашколсун на момчето, хахал да са му придобивките!

Щото така или иначе всяко нещо все пак се заплаща де: даром нищо не се дава! То не беше лизане на... някой непрестижни части на телесата на бате му Бойко, то не беше мазане, то не беше лъжене, то не бяха целувки, то не бяха мили усмивчици, то не беше подлизурство, то не беше натегачество!!! Е, момчето Бареков се постара, халал да му е и джипа, да си джитка поживо-поздраво из София, та да видят колко добър и признателен е великодушният ни дон към тия, дето слушкат: казахме, само те ще папкат...

Аз се чудех защо по централите на ГЕРБ-оваците били турили дебеловрати момчета, които да спират наплива на "ентусиасти", ами затуй било: донът дава само на тия, дето са готови всичко да му дадат, а не на Сульо и Пульо! да му дадат каквото поиска: и чест, и ум, и каквото друго си пожелае де. А пък, знайно е, подлизурковците у нас с лопата да ги ринеш, та затуй е тази навалица явно. Ама нека тия наивници да си мечтаят за беемвенца де, нема нищо лошо да се мечтае: ала донът - макар че си е свръхмогъщ! - на всинца не може да даде. Барековчето обаче се уреди, бравос, момче, евалла!

6 коментара:

Bruce Wayne каза...

много щедър тоз Дон :) информацията не е 100% проверена, може само да му е дал да я покара :)

волен щяк да сезира прокуратурата по случая, дано го направи

Анонимен каза...

Радостно съдя по горния коментар, че бъдещото обединение на истериците от ДСБ с шизофрениците от Атака наближава. Дано Бареков ви осъди за тоя пост.

Ангел Грънчаров каза...

Тук няма хора от ДСБ и от Атака, нещо си се заблудил :-)

Анонимен каза...

вярно е - тук няма хора.

shentov каза...

грънчаров, ако още веднъж ми наспамиш блога с материалите си, заклевам се, човече, ще те намеря и ще те заплюя лично в лицето.
drive like there's no tomorrow най-общо е блог за поезия и ти очевидно ме използваш за да си вдигаш посещенията, което дълбоко не ме инересува и също толкова дълбоко ме обижда.

иван шентов

Ангел Грънчаров каза...

Гледам много... поетично обръщение си сътворил към мен, няма що :-) И така и така не се разбра от какво си толкова обиден, ама карай...