Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 2 януари 2008 г.

Допитване до народа за блог на 2007 година: гласувайте, ама честно!

Блогърът Г.Фурнаджиев, мой твърд критик и своеобразен доброжелател обаче, е измислил сега, в началото на новата 2008 година, един доста остроумен начин за привличане на трафик към блога си, в което, по мое мнение, няма нищо лошо. И точно по тази, а не по някаква друга причина, искам да информирам блогърското, пък и цялото интернетно братство изобщо, за неговата инициатива Допитване до народа: блог на 2007 година. И да призова да се участва и гласува. Разбира се, тъй като блогът ще се избере по демократичен начин, а пък аз съм твърд приверженик на демокрацията - но на автентичната, не нашенската, не чалгосаната демокрация от медийно-пропаганден тип "бат Бойко", в която се правят какви ли не шмекерии за купуване на гласове! - то призовавам всички почитатели на моя блог да се включат в допитването.

Разбира се, всеки сам ще реши за кой да гласува. Аз не искам да призовавам да се гласува за моя блог, понеже добре зная, че мнозинството от хората, ако са честни, ако гласуват с ръка на сърцето, ще гласуват тъкмо за него. :-) Дори и блогърите, чини ми се, би трябвало да постъпят така, понеже никъде не е доказано, че за да си добър блогър - или политик! - трябва да си съвсем без морал и без съвест. Та по тия причини аз съм убеден, че моят блог ще победи в това допитване до народа, нищо че някои вече са се погрижили той да е по-надолу в класацията. И то при положение, че това е толкова несправедливо. Абе нашенска работа, какво да говорим повече!

За мен обаче - ако трябва да говоря сериозно - самият факт, че съм попаднал сред номинираните за блог на годината 2007 е достатъчно признание. След като блогът ми стана трън в очите на завистливите и на поклонниците на така многоликата нашенска чалга - независимо в коя сфера се проявява тя! - след като блогът ми беше прогонен от всички списъци в блогове та да не би някой да го намери и да се зачете в него, след като откакто се разбра, че няма да се подведа и няма да почна да прославям бат ви Бойко и по тази причина бях подложен на всякакъв остракизъм, попадането ми в номинацията за блог на 2007 година е достатъчно многозначително признание.

И затова аз съм спокоен и удовлетворен изцяло: всяка глупава суетност ми е изцяло чужда. Честита да е новата година на всички и нека да успеят ония, които са направили каквото са могли за успеха си! И също са направили и нещичко невъзможно: блажени са само тия, които смятат, че невъзможност не съществува...

2 коментара:

Анонимен каза...

само не ми стана ясно защо мислиш, че има българин с интернет, който може да чете и не ти знае блога?

Анонимен каза...

Ангелчо, аз ша гласувам твърдо за теби! Чита ли, чита твойте поучения, чита до припадък и обратну, и ни мога да са спра!!!

Имам идна молба само - моля те, бабиното, направи идин подробень литературень и психосемантичень анализъ на мойту есе, знаиш кое. Туй й много важно за мени!