Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 22 февруари 2008 г.

Заповядайте на БлогCamp-2008-ма година!

Утре, 23 февруари, в София, ще се проведе БлогCamp 2008 - среща на българските блогъри. Поровете се в сайта, представящ цялата информация за събитието, и ще установите, че то се предвижда да е нещо оргинално, с изненади, интересно и, разбира се, приятно. Разбира се, ще бъде каквото го направят участниците и организаторите. На тези последните - благодарност за хубавата инициатива и за положените усилия тя да се осъществи!

На БлогCamp-2008 може да присъства всеки - и блогъри, но и читатели на блогове, коментатори, хора, които имат намерение да си създадат блог и искат да разберат какъв смисъл има тази екстравагантност на нашето време. Ето защо заповядайте и вие, приятелите на блога HUMANUS: това е една добра възможност да се видим и да се запознаем на живо. Лично на мен ще ми е безкрайно приятно да се запозная лично с хора, които до този момент зная само по име - или дори с псевдоним.

Важен момент е, че ще се проведе и Обществена дискусия за подслушването на Интернет. Това изглежда е "гвоздеят" в програмата, и които искат да участват и да присъстват, трябва да дойдат още на откриването от 10.00 часа. А след това от 12 до 17 часа ще се проведат тематични дискусии според интересите на участниците. На една от тези дискусии аз ще представя темата Политически блогове и блогове на политици. За предварително запознаване с основното в моята теза съм подготвил нещо като "идеен проект". Струва ми се, че темата е интересна и за нея лично ви каня да присъствате и да участвате в дискусията.

Ами това е. Ще се видим там с ония, които дойдат. Почти сигурно е, че присъствалите едва ли ще се разочароват: съдя по идеите на организаторите. Интернет е свобода: и само заради това да подкрепим и защитим свободата си заслужава човек да дойде. Вземете пример от мен: аз направих почти невъзможното и утре ще бъда там, на БлогCamp-2008. В Централния военен клуб, София.

Няма коментари: