Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 12 май 2008 г.

Ахмед Доган си купил яхтата на мечтите си - за 2,6 млн. евро

На Морска гара във Варна може да се види последния писък на яхтеното изкуство – “Манхатън 66”. Според очевидци, лично лидерът на ДПС заедно със солидната си охрана е огледал морското бижу. Покупката е станала от фирма “LZ яхтинг”, но яхтата не се води на името на Сокола, а на фирма от Банско.

Преди дни в. “24 часа” извади на първа страница новината, но написа, че “наш политик се е сдобил с нова яхта” без да споменава име. Според вестника, сделката е станала през частна фирма, а част от парите вече били преведени.

Яхтата, модел “Манхатън 66” може и днес да се види на Морска гара във Варна. Цената и е 2,6 милиона евро, или 5,2 милиона лева. С изключителното съдействие на 24chasa.blogspot.com, afera.bg се сдоби с информацията, че луксозното морско возило е било закупено от частна фирма с регистрация в Банско. Иначе яхтата е поръчана за изписване на варненската фирма “LZ яхтинг”, която е извършила продажбата.

Според очевидци, Ахмед Доган заедно с мощната си охрана лично е пристигнал на Морска гара във Варна за да огледа новата си луксозна придобивка.

Близки до обкръжението му твърдят, че в скоро време тя ще акостира на кея в Созопол, където Доган обича да разпуска.

По време на второто яхтено изложение, организирано от "Венид-яхт" сред посетителите на изложението бе забелязан и лидерът на ДПС Ахмед Доган. Заедно със заместника си Йордан Цонев, Доган разглежда красивите плавателни съдове. Очевидно още тогава у Сокола е узряло желанието му да притежава яхтата на мечтите си.

Яхатата “Манхатън 66” е сред най-големите в средния клас. Дълга е около 22 метра, а на борда и има суперлуксозни 4 каюти, обзаведени по последен писък на модата.

(Източник на публикацията)

2 коментара:

Анонимен каза...

Хмм, абе, нали Костов беше най-големия крадец ?!

Анонимен каза...

...а Доган най-големия политик ?