Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 7 май 2008 г.

Гледайте от днес Re:TV - необходимата медия!

Днес, 7 май, започва излъчването си новата телевия Re:TV. Да пожелаем на новата медия да бъде различна и с най-висок градус на истинност и свободолюбие!

Ето и информацията за програмите и емисиите, която намерих в техния сайт:

На 7-ми май, международния ден на радиото и телевизията, стартира Re:TV - телевизия за новини и информация.

В програмата са предвидени новини на всеки половин час, 30-минутни спортни новини и икономически новини. В 14 ч. се излъчват централните обедни емисии, а от 22 ч. - вечерните. От 20 ч. ще върви обзорно-информационно предаване "20.00 часа", с водещ Ралица Ковачева.

Всяка сутрин, от 7:00ч. до 9:00ч - “Re:Start” и “Re:Fresh” – делнични и уикенд предавания, които съчетават новини, гости, информация, коментари и преки включвания. Веселина Петракиева - Явор Стаматов и Невена Василева - Николай Чадаров ще поставят новинарските акценти, които телевизията ще следи и ще развива през деня, а вечерта ще обобщи и коментира в своите предавания.

Основното публицистично предаване във вечерната програма е "Булевард България", с водещ Иван Бедров. То ще се излъчва от понеделник до петък от 19 ч.

Re:TV започва работата си с изградена кореспондентска мрежа във всички областни градове, а също и в Брюксел, Лондон, Париж, Москва, Белград, Скопие, Мадрид, Бон.

Медията е първата в България, която ще излъчва цифров сигнал във формат 16:9.

Re:TV ще се излъчва на територията на цялата страна чрез "Евроком", "КейбълТЕЛ", Ай Ти Ви Партнър, както и чрез някои регионални кабелни разпространители.

Програмата на телевизията ще може да се гледа в реално време и тук, на сайта, още от утре следобед, без да се изисква регистрация.

От месец септември, Re:TV ще продължи да развива своята програма и ще предлага и нови авторски предавания.

Няма коментари: