Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 18 юли 2008 г.

Гоце встъпи в титанична битка с Европа; да се готвят НАТО, Галактиката и Вселената!

Аз не знам, тоя човек Гоце Първанов, дето се води Президент на България, усеща ли на кой свят изобщо живее? Вярно е, че когато един редови комунист и едно редово ченге на ДС като в приказка седне директно в трона на Тодор Живков е екзистенциален трус, който може да размъти разсъдъка на всеки, ала все пак поне на коя земя ходиш трябва да усещаш. Но Гоце лети в сияйни висоти, и бълва глупост след глупост: станал е крайно неадекватен и абсурден. Изводът е: трябва да си ходи. Оставането му на най-високия пост е резил за цялата нация!

Ето какво чета в съобщение до медиите, излязло от канцеларията на Президента, порадвайте му се:

С цялата отговорност на институцията, която представлявам, искам да се обърна към компетентните органи да предприемат всички мерки, за да гарантират пълна прозрачност и контрол при кандидатстване и реализация на средствата по европейските фондове. В това отношение недосегаеми не трябва и няма да има.

На базата на конкретни факти ДАНС трябва своевременно да изясни доколко тезата на ОЛАФ, че "има влиятелни сили в българското правителство и/или български държавни служби, които нямат интерес да бъде наказано което и да е лице", е обоснована...

... С първия вариант на доклада са били запознати представители на български институции и служби още на 18 юни. Тогава не е имало такива политически заключения. Кога, как и защо са се появили? Ще има ли опровержение, ако няма конкретни доказателства в подкрепа на тази теза?

... Независимо от това дали някой е бил съпричастен към моята кампания или не, всички са равни пред закона...

И т.н., Първанов даже изразил надежда, че "съдебната власт ще си свърши работата и аз не мога да давам рецепти". Включва ли това съдебната власт, която е под негов контрол, дали да започне процедура по импийчмънт, понеже държавният глава яко е сгазил лука? Това ли има предвид, изобщо какво ли мисли Гоце по този въпрос? Той изобщо мисли ли какво казва?

Но има още един сюблимен момент освен, разбира се, този, че ДАНС трябва да разследва европейски институции! Вижте за какво става дума:

Людмил Стойков е купил Стомана Индъстри и Дюни АД преди 2001 г.

Сещате ли се за какво намеква наш Гоцко? Ами намеква за това, че неговият спонсор, уличен в далавери с европейски пари, е направил богатството си по времето на... познайте на кой... ами на Костов, разбира се! Значи за какво обвинявате Гоце, Костов обвинявайте, той стои в дъното на заговора?! Костов в крайна сметка е виновен за това, че Стойков се е замогнал дотам, че е решил в един момент да даде малко от мръсните си парички и на Гоце! Но сам Гоце няма никаква вина за това, дали му пари, взел ги, описали ги прилежно, какво като са мръсни?! Ух, а тоя Костов колко е коварен само, а? Злодей същински: направил е така Стойков да забогатее, та да може сега да обвини невинния, чистия като сълзица Гоце, че взел пари от него! Лелеее, мръсник неден, ама не, няма да стане: Гоце го разгада, школовката на ДС си личи! Хубаво е, прекрасно е даже, че си имаме такъв проницателен президент, какво ще кажете, а?

Апропо, аз напоследък забелязвам, че коалиционните партньори, президентът, премиерът, министрите и кой ли не, като бъдат уловени за накакъв фал, далаверка или откровена кражбица, веднага почват да вадят документи и мигом ни доказват, че не друг, а тъкмо... Костов стои в основата на всичко. Всичко било почнало по времето на Костов, даже Дмитриевич каза в прав текст: Костов много-много да не ни обвинява за нашите далаверки, щото при него как беше, ле-леее?! А за това какво ще кажете, мили ми български електорални единици?

Та Гоце вече е в битка с Европа! Да се готви неговият отколешен враг: НАТО! Дето бомбардира сърдечния приятел на Гоце, именно друже Милошевич! Да се готвят Галактиката и самата Вселена! Ако не му стигнат силиците на самия Гоце в тия велики битки, ще повика титанът бат ви Бойко. Оти он сичко може!

Съобщение от печата: "Вчера говорителят на ОЛАФ заяви, че службата стои зад всяка своя дума в доклада."

Битката пламна! И ще се разгаря още повече! Кой ли ще изгори в нея, а, Гоце, ти как мислиш?

1 коментар:

Анонимен каза...

He doesn't know what he is facing.
ЕС няма как да се провали. Откак сме вътре те са едничката светлина.
Пищяхме за медиците - спасиха ги.
Десетина човека викат за природата - обърна им се внимание.
Сега хванаха и далавераджиите.
Ще спечелят. Защото обединена Европа е идея, а идеите не могат да бъдат купени.