Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 14 юли 2008 г.

Медийни аномалии

Сайтът AFERA.BG, току-що забелязвам, е препубликувал две мои статийки, писани напоследък: Брилянтната и непоклатима логика на дон Бойко и Гоце, пръв поборник за маджоритарна система. Интересното е, че същите тия статии съм ги пратил на доста сайтове и вестници, ала до момента никой не ги е публикувал. Как ли да тълкувам това?

Изводът, който се натрапва, изглежда е този: да не пращам никому нищо, а който иска, да идва в блога, и ако нещо му хареса, да го препечатва. Защото за мен важното е нещата, които са по-важни, и за които рядко някой пише, да се четат от колкото се може повече хора.

Интересното е, че хората от AFERA.BG най-коректно са указали източника на информацията си, което ме кара да си мисля, че има известен напредък на нравите в тая насока - поне в интернет. Защото примерно няколко дни преди това един друг сайт препечата нещо от блога ми, пък не ми призна авторството на моя собствен текст - и го приписа на съвсем друг човек, носещ обаче същото име и фамилия...

1 коментар:

Анонимен каза...

Тоя черен подлец Костов се прави на вегитарианец, а фабриките, хотелите и банковите му сметки му нямат брой! За мен Костов е сатана, просто изключително зъл демон. Оттам тръгват проблемите! Костов изпитва неистова омраза към всички българи, защото не е бил оценен достатъчно от Партията, тя не му е отворила вратата. И след това той си го върна на народа със цялата злоба, натрупана през годините. При Иван Костов започна всъщност голямата корупция! Той е виновен за 99 процента от всички беди и нещастия, сполетели българския народ!