Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 19 септември 2008 г.

Не станахме ли народ без чест, не сме ли вече народ-курва?!

Много хора (примерно тук, тук, тук също и т.н.) коментират случващите се напоследък знаменателни гафове с най-възловото лице сред управляващите, с премиера, пардон, на България. Та първо Станишевчето висяло не знам колко си време в кабинката на незаконен лифт, който отишъл да открива, а пък лифтът се строшил. Малко след това същият този Дмитриевич, за да е унижението му по-пълно, трябвало също да виси няколко часа пред кабинета на Путин в Сочи! Бравос, а така, нека му, ала то и нам се пише, щото този куриоз не е друго, а е български премиер-министър!

И в резиденцията си в Сочи самодържецът на цяла Русия - след дългото висене пред вратата му на наш Дмитрич! - най-после благоволил да го приеме, та да чуе доклада му за това доколко настойчиво и последователно българските власти работят за провеждането и пълното тържество на руския интерес в пределите на независимата уж българска държава! Която при това формално е член на Европейския съюз и на НАТО, но фактически сякаш е доминион на Руската империя! И като капак на всичко след два дни пък ще честваме 100 години на Независимостта на България! Ако това не е същинска лудница, тогава вие ми кажете какво е!

Това, че на съветския гражданин Серьожа Дмитриевич, който по някакво ужасно недоразумение е премиер на европейска България, се случват такива неща напоследък, е знак за нещо, бих си позволил дори да кажа че е пръст на съдбата, който ни сочи нанякъде, та белким все някога се усетим какво всъщност става. Дмитриевич до такава степен е унизен, че му оставаха само тия унижения: да виси с часове в развален лифт и да дреме с часове пред вратата на кабинета на своя кремълски господар! Същото това лице, както вече многократно изтъквах, наскоро де факто беше уволнено от Европейската комисия с последния й доклад, и сега никой не може да каже защо още е премиер на България, явно е единствено заради недосетливостта и заспалостта на масовия български гражданин и данъкоплатец. Който просто трябваше да довърши неотвратимото и да бутне калпавото и вредното за страната правителство. Ала това не стана и ето сега даже самата природа на нещата, съдбата, случаят или както искате го наречете ни дават знаци какво се иска от нас, ала ние все не схващаме и не уразумяваме.

Защото една нация ако търпи най-унизено лице да я представлява и ръководи, то такава нация явно не знае що е това национално достойнство. Ще си позволя да направя пълна аналогия, та да станат по-понятни внушенията ми. Ще дам следния пример: нали знаете как се нарича падналата жена, жената, с която мнозина са си играли и са се гаврили, използвали са я, а пък после са я захвърлили като ненужен парцал? Ами как иначе да се казва такава жена, наричат я курва или проститутка. Психологията на такива жени е следната: те вече са претръпнали и с тях всеки може да си прави каквото иска. Те срам нямат, за чувство за достойнство пък изобщо да не говорим. Европа шибна ужасно силен шамар на Дмитрич, ала той се направи, че нищо не е станало, дори се държи така, сякаш го е щипнала по бузките ако не някоя по-хубавка жена, то поне някой по-красив мъж, знам ли? Не усеща унижението, ами се държи така, сякаш го хвалят; те му дърпат ушите, то си мисли, че му се радват - ето на това аз викам курвинско поведение или курвинска психология.

Защото ако не беше премиерът ни с такъв именно манталитет, отдавна да си беше подал оставката. Да не говорим що гафове станаха тук, вътре, в страната, които все се пишат на неговата сметка: та с Румен Овчаров ли не бяха гафове и скандали, та с Румен Петков ли не бяха, та с посланика Филчев ли не бяха страшни скандали, та с Масларова ли всеки ден не стават гафове, та с 5000-те пенсионери на море ли, та... Да не ви губя повече времето да изброявам: чет и брой нямат гафовете на туй лице, за което, впрочем, с просто око се вижда, че не го бива за тая сложна и важна работа. Както също, изглежда, и за никаква друга работа изобщо не го бива де (той друго и не е работил, премиер му е първата длъжност в трудовата книжка!).

Но да го оставим премиера настрана, да погледнем кой ни е държавен глава. Гоце Първанов, антинатовецът, е държавен глава на натовска България: ете ако тоя човек имаше поне капчица достойнство отдавна да си беше сам подал оставката! Щото той, знайно е, си мрази НАТО, какво тогава търси да е президент на натовска България?! Той като лидер на БСП и Европейския съюз недолюбваше, ами все към таварищ Милошевич и даже към Саддам Хюсеин гледаше с влажен като на крава поглед, също все към батюшката Путин гледаше и гледа със същия поглед и така нататък, пак да не изброявам, щото и тук списъкът е дългичък. Та значи едно такова дълбоко и всестранно унижено лице, което е принудено от иронията на историята да прави и да говори точно обратното на онова, което сърцето му най-съкровено желае, няма как да не е с оня същия курвински манталитет, за който споменах по-горе в случая със Станишевич. И каква излезе в такъв случай работата: докарали сме я там че сме се оставили да ни представляват и да символизират нацията и държавата ни лица с доказано курвински манталитет и психология, лица без капчица достойнство! Т.е. лица, които многократно в кариерата си на политици са проституирали, сиреч правили са неща, които изобщо не им харесват, държали са се като фурнаджийски лопати, употребявани са били от кой ли не, тикани са били в мръсотии, бърсали са си с тях ръцете, пък и други още по-непрестижни места, предполагам, и т.н., и т.н. И в такъв случай какъв извод се налага от по-горните разсъждения?

Наистина, що за народ сме, след като допускаме да ни представляват и управляват лица с толкова ясно изразен курвински манталитет?! Държавата ни заприлича на лудница, управляват ни най-безскрупулни и морално паднали хора с курвински манталитет, разбирате ли сега докъде я докарахме?! Схващате ли какво означава всичко това?!

Ще ви кажа, пък с риск властите да ми закрият блога, а пък мен самия да ме напердашат здравата и дори да... абе да направят така, че да ми се случат крайно неприятни работи, както и да е де. Надявам се, следите ми мисълта. Допуснали сме да ни управляват курви, значи като народ в мнозинството си сме с все същия курвински манталитет! Щото ако не бяхме такива, как тогава щяхме да търпим точно такива да ни представляват и да ни управляват, нали така де, не е нормално ако мнозинството от нас не бяха курви. И се оказва, че ние самите, щом не усещаме униженията, гаврите и издевателствата, щом не ни е гнус, не сме друго, ами сме си народ-курва, народ с най-презряна курвинска психология, народ, в който тържествува най-долното, гадното и отвратителното в човешката същност. Ето такива сме, а пък ако поне малко ни стане срамотно, и се усетим докъде сме е докарали, ако почнем малко от малко да се гнусим, тогава още има надежда да се очистим. А до този повратен момент към доброто ще си стоим затънали в мръсотията, във вонята, в калта, в тинята, в клоаката, и ще си мислим, че сме чисти като ангелчета и че ухаем на парфюми. Щото курвите именно да задушат нравствената си смрад се поливат с евтини парфюми, нали знаете поне това?

Сигурен съм, че и Гоце, и Дмитрич, и останалите по върха на управляващия елит (Масларова и пр.) все ухаят на най-прекрасни френски парфюми. Няма как да е иначе, от нашите пари им купуват парфюмите. Надявам се разбрахте на какво е знак това. По същата логика трябва да разберете на какво е знак преживяното от Дмитрич унижение когато три часа е висял в кабинката на лифта. Или пред вратата на Путин. И така нататък. Иска се малко след като изтълкуваме тия знаци, след това са си направим и длъжните изводи. Всичко това е знаменателна символика: даже сякаш самата природа на нещата ни подтиква да се пробудим! Помислете и над това. Пък съм сигурен, че все ще имате някаква полза.

8 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров, към списъка на комунистическите курви трябваше да добавиш и Костов - най-долната политическа проститутка на съвременна България.

Анонимен каза...

Ако вместо Костов начело на СДС беше някой истински демократ, то сега нямаше да търпим нито Гоце, нито Станишев.

Но такава беше задачата на агент Костов - да унищожи дясното, да прикрие комунистическите грабежи, да изпъди истинските антикомунисти от СДС, да подари всички заводи и предприятия на руснаците и комунистите.

Затова не плачкай от Гоце и Станишев, защото Твоя Бог, Вожд и Учител направи всичко, че сега те да са на власт.

Анонимен каза...

много добре си го написал, Грънчаров. Мисля, че трябва да има много повече хора, които да могат така открито да прозират и казват истината. ВРЕМЕ Е, много крайно време е, нащия така заспал народ, които години наред се прави на много отчаян, да се пробуди!!!Този народ е много глупав точно затова, защото толкова години повтаря все една и съща грешка: стои само на нивото си на отчаянието, мрънка, оплаква се, но не предприема абсолютно нишо за да промени нешата. И всичко това от глупав страх и робска психика. Докато не се вдигнем всички, докато не се обединим, ще си тънем още дълги години в тинята.И не знам защо всички си затварят очите за това,сякаш им харесва да бъдат мазохисти!!! Е, щом така им харесва- това ще си и получат.

Анонимен каза...

Никак не ми е интересно и приятно да се занимавам с кретени, заради които целия свят ни плюе - що за хора са това - само злоба и лайна в устата! А ти сам какво си направил за тази държава бе кретен!

Анонимен каза...

Абе Груйо нещастен,много ти е беден речника и ти е къс списъка.Ти си откопирал този текст от някоя рубрика на в.демокрация от 1990 бе.Само си сменил имената и си сложил 25 пъти думата КУРВА.Ми ти си много оригинален бе лумпен кретенясъл!!!.
За твоя речник-две нови думи:КУРОСМУК и ГЪЗОБЛИЗ.Нищо не казваш за "учителите" и иконите на тия дето плюеш:Филчо,Иван,Жан,Доган,Цар насран и новите модели Волно ебан и бат Бойкан дето ще се пържим в собствен сос със тях още 50 години.Няма вече народ,а група селски тарикати,живеещи по принуда на една и съща територия.
Фазата на пробуждане отдавна е необратима,сега е комата и такива като тебе са пяната от устата на умиращото зло,което сме самите ние всички, три дена преди смъртта.
Не забравяй какво си:
КУРОСМУК и ГЪЗОБЛИЗ.
Мри тихо и кротко като всички нас пържейки се в отровата на собствената си злоба и не ни занимавай с глупости бе боклук!

Анонимен каза...

от JFA
Ангеле преди си мислех че си човек просто с различно мнение сега разбрах че си обикновен ПРОСТАК. Какво ревеш че не ни уважават като ние сами не се уважаваме виж се ти какви си ги написал. И вместо да се срамуваме като нация че прсото така сме оставили нашият премиер да се клати по лифтовете и да се кефим как му е ХАК, а пак ако се беше и изплющял и долу какъв сеир щеше да е ХАХАХАХА. Ей такива сме, в много държави съм бил но такова неуважение към собствената си държава и администрация не съм виждал, повярвай ми във всички страни се оплакват от власта но такова нещо няма. Какво искаш бунтове стачки войни за какво лелее болното ти съзнание? Не си мисли че е лесно да си политик особено на мястото на Станишев да се притърчаш от САЩ в Русия и да балансираш политиката на държавата, особено сега когато света е на прага на големи промени да се вземе решение никак не е лесно, каквото става сега ще има отражение и след десетилетия. Като толкова искаш Костов еи там след година две отивай и си пускай бюлетинката това е демокрацията. На България и трябва спокойствие с хубаво или лошо правителство това е пътя за развитие, а пак може след 50-60г. да успеем да изградим и възпитаме държавници и повярвай ми това не става просто и лесно особено в народ където болшинството са като теб.

Анонимен каза...

Изненадан съм че,все още някой тук,в България мисли за национално или каквото и да е друго достоинство.Ти си екзотика пич и рискуваш да те размажат защото не си като тях!Откажи се и БЯГАЙ!

Анонимен каза...

ангеле, ангеле мисля че си болен.
не ти подхождат на ангелското име такива думи.

п.п. малко човече си, затова ти пиша името с малка буква