Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 21 септември 2008 г.

Гафменът Дмитрич, нашият нов Димитров, наставлява младите с поглед, зареян в светлото бъдеще

Една историческа снимка намерих приложена към информация, озаглавена Да направим България напреднала държава. Освен че малкият Дмитрич е заел позата на "вожда и учителя на българския народ", именно съветският гражданин Георги Михайлович Димитров, и по същия начин е отправил към младите некои банални сълзливи словца, с които им всява, както сигурно си мисли, известна вера в светлото комунистическо бъдеще (не се съмнявам, че извратеността на такива не знае граници, така са ги възпитали, такива ще си и умрат!). Аз не искам да си цапам блога с излиянията му, затуй ги прочетете там. А ето снимката, която не се нуждае от никакъв коментар, щото казва всичко:



Но ще кажа нещичко де, няма да оставя така. Преди няколко дена същият Дмитрич написа писма до учителите и учениците по случай началото на учебната година, които нареди чрез министъра на просветата да се прочетат публично от директорите под страх от наказание и уволнение. Интересното е, че малкият гафмен (думата, мое изобретение, иде, вижда се, от "гаф" и "мен", всеки сам ще си го преведе) счита за нужно, в качеството си на съветски гражданин, да ни произнася най-поучителни милозливи словца за "независимостта на България"! И то при положение че собственият му баща е бил най-активен борец против българската независимост, която с другарите си по партия е мечтал и работил да я подари на съветските си другари, на великия СССР!

Това именно е гаврата, ако я усещате, скъпи ми български чукундури, дето го търпите още тоя малчик начело на властта! Търпите го да ни резили както може и където може: било като виси с часове пред кабинета на другаря си Путин, белким оня благоволи да го приеме, та да му обещае после, че ако Москва нареди, нищо не пречи да изгоним американците от техните бази у нас, пък и от НАТО сме могли да излезем като едното нищо, стига "братушките" да кажат, било като виси с часове в кабинката на незаконен строшен лифт, било ето като бълва всякакви нелепици пред младите, заел непременно позата на своя комунистически вожд, именно пияндето Георги Димитров, известен също като Гошо Тарабата.

Туйто: това е премиерът на европейска и натовска България! Радвайте му се като ви е толкова акъла...

1 коментар:

Анонимен каза...

Поредната глупост бе това слово на 15 септември. Някога ние трябваше да слушаме и изучаваме словата на др.Т.Живков пред поредния пленум или конгрес, сега децата ни са принудени да слушат "гениалните" прозрения на другаря Сер Гей. Ако продължаваме с това овчедушие, може и да им наложи да го изучават...Боже, защо не му наля малко съвест в главата, докато вися в оня лифт?????????