Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 3 октомври 2008 г.

Какво, Европа ли?!

Живеем в страната Абсурдистан, годината е 2008-ма. Не е вече за вярване, че всичко това се случва. Явно неслучайно съм посочвал, че някои висши ръководни фактори у нас живеят не на тази, а на някоя друга планета. Живеят в един съвсем друг свят, в друга епоха. Тоест доказаха, че са непоправими. Бивш комунист няма и не може да има. Неслучайно е казано това.

Историите около ДАНС ескалират, а покрай тях се извадиха доста други кирливи ризи, които свободно се развяват, сеейки наоколо непоносима воня, гнус и погнуса. Медийните шефове ходили при шефа на ДАНС да правят така щото да защитят името на агенцията, която е наследница на службите, на които по-голямата част от тия шефове служат предано цял живот. Прочетете какво пише по тоя повод Иво Инджев, след като той се изкаже, вече няма нужда друг да се изказва за същото. Гоце Първанов, също първенец на същите тия служби на ДС, по матросовски се фърли да защищава наследницата на така милата на сърцето му ДС. Нищо не било станало, голяма работа, че ДАНС разработвала медии и журналисти - така възкликна Цвикът от Сирищник, показвайки, че даже и тия, дето го туриха там, май сега съжаляват за грешката. Имам предвид пак същите тия органи. Народът у нас не участва в народовластието. В демокрацията де. У нас нямаме демокрация, у нас имаме олигархична диктатура на подлостта.

Н.Огнянова пък обръща внимание на любопитен откъс от официалното изявление на ДАНС по случая, което наистина само по себе си е скандално. За историята си позволявам да го копирам и тук. Ето го този сюблимен откъс:

Съобразно законовите си правомощия и задължения ДАНС ще продължи да се интересува от съдържанието на медийни публикации, които създават целенасочени предпоставки за изтичане на класифицирана информация, създаване на дестабилизация на държавата, както и нагнетяване на обществено напрежение. (Съобщение на ДАНС)

И тя пита по коя по-точно конституция може да се прави това? Едва ли някой ще й отговори. С тия изкопаеми не може да се води смислен диалог. С тях трябва да се процедира по съвсем друг начин. Просто трябва да ги изпратим в архивите на миналото. Където им е мястото. Динозаврите на комунизма и техните динозавърчета продължават да тровят живота ни. И да внясят зловонието на абсурда из пределите на иначе европейската ни родина. Какво казах, Европа ли? Станал съм голям смешник изглежда та приказвам такива неща...


Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

Няма коментари: