Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 30 октомври 2008 г.

Орденоносецът Доган, с много метал в очите, вече хвръкна и на летяща чиния: в каква ли посока обаче?

Ето го прословутото доганово интервю от вчера, което излезе във в-к "Труд", вестника на бойния другар на Доган от ДС, именно Тошо Тошев-Бор: Доган: Имам един живот, ако мога, ще си купя и летяща чиния. Прочетете го, струва си: та да усетите в пълна степен наглостта и пълното безсрамие, невероятната античовешка потенция на това самозабравило се ченге, което ни управлява толкова години в партньорство с едно друго ченге от ДС: Гоце Първанов. Много станаха ченгетата ли? Крайно вредни за България били тия ченгета бе - е, осъзнахте ли го най-после?! Е, време беше да го осъзнаете...

Днес не само блогосферата, ами и цялото медийно пространство жужжи като ритнат кошер по повод на догановото интервю. Тоест, ако имаше възможно най-лош ход в ситуацията, в която се намира сега, Доган успя точно него да налучка и да го изиграе. И при това го изигра по възможно най-лошия за себе си начин: успя да настрои срещу себе си едва ли не абсолютно всички! Само Гоце загадъчно мълчи за съдбата на най-верния си боен другар, когото преди година-две награди с орден "Стара планина", и вероятно вече крои начина, по който да му бие шута, защото пропадането му може да повлече и него самия. Гоце иска да ни покаже, че е играч от висша класа: мълчи като кютюк, мълчи като комунист на разпит. Оказа се, че "най-умният политик" Доган, по внушението на раболепните медии, направи възможно най-тъпия ход с вчерашното си интервю. Т.е. оказа се, че дори и Гоце успя да го надцака: понеже има ум поне да мълчи, да не рови в смрадта. А Доган не само че взе да рови най-старателно в гнуста, ами и се оцапа и намаза целият: по-неадекватно поведение от това в тази ситуация просто няма.

Вие ще видите като прочетете това интервю, всичко има в него, и други обръщат внимание на това. Става дума и за яхтата на Доган, за най-луксозната яхта на черноморския бряг (не била негова, ама не каза чия е, ала все пак го каза така, че всички да си помислят, че е негова!), и за летящи чинии става дума (щял да си купи ако може и летяща чиния, но за жалост не продавали още на пазара такива съобръжения!), и за "метала в очите" на Сокола става дума (така влюбената Валерия Велева се изрази, изживявайки, предполагам, трудно удържим душевен оргазъм!), и за "черната каса" на ДПС става дума (немало такава, естествено!), и за мотивите поради които се е убил секретарят му (немало такива, убил се е човекът ей-така, понеже много обичал да стреля с пистолет: "пистолетът му беше износен от стреляне по стрелбищата", скромно казва Доганецът!), и пр., и пр., все в най-сладникав стил "Валерия Велева". А пък това, което "Труд" прави на Доган с прословутото интервю, е най-превъзходна мечешка услуга: нищо чудно вече и самите кукловоди на ДС да са решили да го подхлъзнат най-сетне Доганчо, щото той явно вече не само че не им е полезен, ами по-скоро непрекъснато им вреди.

Ето сега като пиша този пост Валерия Велева, която вчера взриви България с интервюто на Доган, сама на свой ред дава интервю на агент Алберт по "Нова телевизия", ето сега тече интервюто й. Интервюиращата е интервюирана от "баш интервюиращия на республиката ни" (Алберт) за да каже какво не бил "доизказал" интервюираният от нея вчера! Абсурд на квадрат, ама да не връзваме кусур: намираме се в днешна България, не на друго място. Мадам Велева усърдно адвокатства и прави "психологически анализи" в полза на "г-н Доган", както уважително го нарича Коритаров. Доста и двамата се стараят да покажат "мъката" и "тежката болка" в сърцето на "г-н Доган", който бил силно смутен от "голямата злоба" срещу него, нищо че бил дал толкова много на България! (Впрочем, Гоце най-добре знае какво точно Сава е дал на республиката ни, но и ний нещичко поназвайваме!).

И най-вече имало някакъв "чудовищен сценарий", направо "най-злокобен", за разиграване на "етническата карта", щото в интервюто си Доган наистина не се свени да разиграва и тази карта: представете си, ако сега турците се надигнат, нямало вече кой да иде да ги успокоява, както правел това Доган през 1989-1990 година, намеква ченгето Доган без смущение! Ето този е и възловия момент: който се опитва да разпалва етническа ненавист в страната ни, нарушава Конституцията и закона! Ще се намери ли българска институция, която да подведе тоя нахалник Сава Доганов под отговорност за противозаконни изказвания и внушения и за застрашаване на националната ни сигурност?! Сидеров, що спиш, развикай се бре, патриотино?!

Знаем добре: няма да се намери прокурор, загрижен за изпълнението и спазването на закона. Нещо повече, ето, и Велева, и Коритаров, и един турчин-големец от ДПС, на който пропуснах да запомня името, и когото Коритаров интервюира след Велева, ни внушават следното: трябва да сме благодарни, че самият Доган оцеля, понеже самоубиецът искал да изиграе, вероятно, ролята на камикадзе, т.е. най-вероятно е искал да убие, представете си, самия Сокол! И слава Богу, че на орденоносеца му се е наложило да закъснее, та оня, като почакал достатъчно много, му писнало в един момент, отказал се да убива Доган, и взел, че теглил един куршум само на себе си! А така, бравос! Керата!

Простотия до шия! Гаврят се с нас вече: усещате ли го бре, ей, дебелокожите?! Аман вече от тия ченгета: докога ще ги търпим вече?! Способни са да подпалят страната ни от четирите й страни, и окото им няма да мигне! Всичко могат да направят, само и само да са на власт и да могат да ни крадат - видяхте ли сега истинското им лице?! Търпете ги тогава! Мълчете си като ви харесва! Кротувайте си колкото щете. Да видим докъде ще я докарате...


Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

20 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров , ако се бяхте постарали наистина да анализирате и представите Вашата гледна точка по по- интелигентен начин , вместо да копирате истеричните изказвания на т.нар. парламентаристи или зрители по разни кабеларки със сигурност коментарът Ви щеше да е по - интересен и стойностен .

Анонимен каза...

Напротив, анализът е супер, всичко е точно така.

Анонимен каза...

Ако Грънчаров беше в състояние да анализира и осмисля, то този изтъкнат философ-марксист нямаше да словоблудства ден след ден, хвалейки и прекланяйки се пред Преподобния Костов, да се свети името Му!

Ангел Грънчаров каза...

Впрочем, пропуснал съм нещо важно: Доган нарича само-убития Емин "мъжка секретарка" - на какво ли се дължи тази гавра с паметта на убития?! Можеше да употреби друга дума, примерно можеше да го нарече "секретар", щото "мъжка секретарка" е тъкмо секретар. Не, той държи да го нарече "мъжка секретарка", явно защото го мрази така - виждате как глупаво издава злобата си с тази дума "мъжка секретарка", която аз лично чувам за първи път! - защото го мрази така силно, че като едното нищо би го убил. Впрочем, в някакъв смисъл убиването е по-малко гадно и жестоко от това да наречеш скоропостижно умрял човек, баща на три деца, "мъжка секретарка"! По тази причина аз като психолог мога да кажа, че с тази дума (израз) "мъжка секретарка" Доган без да иска издава злобата си към Ахмед Емин, което пък от друга страна е улика, че като едното нищо би го убил, а пък и нищо чудно наистина да го е убил. Неадекватното държане на Доган в дните след убийството може да се оприличи на онова "гузен негонен бяга", благодарение на което опитните криминалисти ще разпознаят действителния убиец или поне истината за онова, което е станало там, в сарая на Доган.

Анонимен каза...

Любака от Перник каза: Колко е смешен анонимникът от 12,41 с претенцията към Грънчаров за анализ на събитието. Какъв анализ? На какво анализ? На интервюто? На поведението на Доган? Или на само УБИЙСТВОТО? Това което пише той Грънчаров/ не е анализ. Това е христоматия.

Все едно да кажеш на лудия, че земята не е плоска, а кръгла и да те обвинят в копиране на Коперник.

Анонимен каза...

Тоя тиквеник, дето обижда Великия Костов, не е в състояние да си измисли дори ник. Това са те комунистическите ебалници. За ничий хуй не стават, а иначе апетита им голям... Яд ги е, че има хора като мен, истински фенове на дясното, на ДСБ и г-н Костов. Не могат да си простят, че има хора като мен готови със зъби и нокти да се борят за святото дело на ДСБ. Костов е велик, смотльовци! Идва КОСТОВДЕН и тогава ще ви накъсаме шортите отвсякъде! Внимавайте в картинката!

Анонимен каза...

Иван Костов е син Божи, това бе предсказано от великата баба Ванга. Последните и думи преди да предаде Богу дух бяха, че висок, леко мургав и леко прегърбен политик ще спаси България от разруха! А устава на ДСБ е библия за всеки правоверен десебар. Затова нека всеки от нас преди да легне да спи да застане пред портрета на г-н Костов и си спомни думите на Пресветата Ванга и се помоли и благодари на Господ-Бог, че ни изпрати Иван Костов! АМИН!

Анонимен каза...

Щастлив е ден за българската демокрация е Костосден!!!

Ще се усмихнат днес отново чардаклии къщи и пак ще заплющят огромни, сини знамена могъщи

Небето синьо пак над София ще грей, народа революционни песни отново ще запей!

С китка здравец в ръката, с горда песен на устата, с радост в душата, със синьо знаме над главата, със синьо шалче на врата се радва днес народа ни измъчен!

И ето идва Командира на трибуната и сочи враговете с пръст, показва той посоката на всички...

Ах колко сме щастливи Командире, че ти реши се да ни водиш пак,
че ти си ни учителя в живота!

Уплащи ни със твоето мълчание,
след изборите тежки...
помислих си, че пращаш ни в изгнание,
но ти, любими вожде се завърна и като ангел бдиш над твоите любимци!!!

Разбрал за митинга ни днес
сън хич не иска да ме хваща
сърцето ми хайдишко лудо бие
и опиянен аз стихове редя
за ВОЖДА НИ, ЗА ПАРТИЯТА ни любима!

Какво сме ние, партийо без теб
Какво сме ние, без нашия бащица КОМАНДИРА?

Без КОМАНДИРА слънцето не ще да грей!
Без ДСБ нищожества сме ний!!!

Анонимен каза...

За мен има само един Месия и това е г-н Иван Костов! Моята библия е устава на ДСБ! Всичко друго е кьорфишек!

Амин!!!

Единствен и само единствен г-н Костов е способен да прероди България!

Чада, молете се на Месията Костов, молете се и знайте - Костов ще ни спаси!!!

Анонимен каза...

Господин Гхрьнчаров,

От името на Отечествения Фронт на ДеСеБе и лично от свое име Ви поздравявам за успешната работа по разобличаване на класовия вхраг!

Награждавам Ви с ордена "Пресвети Иван Костов" трета степен с ленти!

Явете се утре в 9 ч. сутринта в централата на ДеСеБе.

С другарски поздрав:

Командор Костофф

Анонимен каза...

Любака от Перник каза: Изключително злобните нападки /по повод и без повод/ срещу Иван Костов и то сега, когато той нито управлява, нито има рейтинг, отмахва всички съмнения, които съм имал, че наистина той е човекът, който стряска и плаши нечистите съвести в днешна България. Злобните нападки - това е защитната реакция на застрашените и уплашените. В техните мръсни изрази и думи се чете отчаянието на хора, чийто бит и морал са същите - каквито са думите и изразите им. И поради тези причини на мен ми действат освежаващо. Техният инстиктивен ужас, защотото тази злоба е именно ужас, може нагледно да се види в очите от последните снимки на Доган.

Анонимен каза...

Този анонимен апологет на Костов по-горе малко прекалява или е наивен. Това е пресилено. Той е безусловно прав, че Костов засега е най-способният български политик, но чак пък толкова. Привържениците на Костов го харесват, но и не се прехласват по него. Дори Де Гол, Чърчил и Аденауер не са били съвършени и са правели грешки. Същото се отнася и за любимия му Командир, комуто даже стихчета пише. Но нищо, де да имаше повече такива фенове на Костов, па били те и наивни!

Анонимен каза...

заклет десебар каза...

Иван Костов е син Божи, това бе предсказано от великата баба Ванга. Последните и думи преди да предаде Богу дух бяха, че висок, леко мургав и леко прегърбен политик ще спаси България от разруха!

---------------->>>>


Ами просто разчупи малко стандарта и помисли в другата посока . Може би това се отнася до някой бъдещ циганин , защото само те не са дошли на власт и аз започнах да се тревожа , че нещо нее е наред с нашата демокрация .
А колкото до Костов - такива патетични истерии работят само срещу него и неговите прежърженици ... И моля те не ни късай шортите , когато дойдеш на власт , защото всички ще тръгнем наистина по голи задници ...



===============

Г-н Грънчаров , вие сте прав , че Доган с " мъжката секретарк " , което звучи като " мъжка проститутка' или другото гейско значение просто показа , че Сокола Сава е започнал да оглупява като всеки бътрешно незадоволен и беден човек , който дори да умре под купища несметни богатства , той пак ше си остане беден. Безкрайната му власт е основана на мръсотията и пошлостта на останалите управляващи нискоморални и продажни копелдаци , но ... Сава знае , че времето е над всичко ... Идват новите времена , когато младите хиени няма да имат ДС досиета и псевдоними на национални предатели в някоя чуждо разузнаване ...и тогава Сава , Гоце , Плевенския Петканов и сие няма да се впишат там . Новите схеми няма да включват стари озлобени предатели като тях ..
Ееее,,, другаря Сава Доган и смешника Гоце знаят - няма нищо вечно и сигурно на този свят ... Дори летящата чиния може да бъде свалена ...:)

Ангел Грънчаров каза...

"Заклетият костовист" е новото амплоа на нашата добре известна и втръснала на всички антокостовистка латерна, която, като повтаря до втръсване изтърканите си фрази, сега мина в друга октава! :-) Разбира се, привържениците са Костов са прекалено интелигентни та да ръсят такива простотии, следователно таварищът дежурен по моя блог пак се разконспирира: простотията си човек не може да скрие никога, както и злобата си...

Анонимен каза...

Аз бях решил да го поиронизирам малко този псевдокостовист, затова писах, че е наивен апологет на Костов. В действителност от упорито-глупавите му писания струи нечовешкч злоба към Иван Йорданов, което впрочем, както многократно е отбелязвано, е добре. В момента, в който комунистите обикнат Костов или спрат да се занимават с него, трябва да приемем, че нещо не е в ред. Самият вожд и учител на българския народ др. Георги Димитров е казал, че нещо трябва да си сбъркал, ако противникът те хвали.

Както казва самият Комадир: "Атаките на нашите политически противници трябва да ни радват, защото показват, че сме на прав път." (дори когато противниците, както в този случай, крайно неумело се представят за "свои" и "десни" - най-новият примитивен трик на КГБ хахахаха)

Но истината е, че и Маргрет Тачър, и Роналд Рейгън бяха и са обект обект на неистова омраза от страна на левите в техните собствени страни и по цял свят. Хубаво е, че простите хорица в Англия и Америка навремето не се подведоха по пропагандата на интелектуалците и гласуваха упорито за тях, давайки им по този начин възможност наистина да оправят Англия и САЩ.

Не ми се мисли и какво пишеше, респ. е писала, защото не съм бил пряк свидетел, лявата германска преса и левите немски журналисти, които са 80% от всички тамошни журналисти, за Аденауер - в какъв застой е Германия при него, колко елементарно с беден речник се изразявал, колко скучен и ретрограден бил и пр. Но немците за щастие упорито гласуваха за него, та за 14 години извади Германия от разрухата. Както в Германия след войната канцлер беше Аденауер, Аденауер и Аденауер, така и в България премиер трябваше да бъде Костов, Костов, Костов, а не Попов, Беров, Виденов, Сакскобургмафиотски, Станишев и кой ли не, всеки ден някой нов. Так не става.

Да не говорим колко мразен и осмиван беше Хелмт Кол от медиите и "изтънчените" леви интелектуалци. Но въпреки тях беше канцлер 16 години.

А и сега левите, т.е. почти всички медии в САЩ безобразничат, като агитират съвсем открито за Обама.

Такава е съдбата на стойностните десни политици. Светът е такъв, какъвто е и хората са такива, кавито са. Но както е казал Данте: върви по своя път и остави хората да говорят!

Анонимен каза...

"...така и в България премиер трябваше да бъде Костов, Костов, Костов..."

Уррааа!!!

Анонимен каза...

Бегли импресии и разхвърляни мисли във възхвала на десните политици

Да оставим за момент Б-я, Костов и пр. и провинциалната психика, има и други страни на света. Така например мразеният особено от източногерманците Хелмут Кол заради това, че им развали комунистическия рахатлък и когото интелектуалците и журналистите денонощно осмиваха, трябваше 1998 пак да е канцлер, а не купеният от Москва Шрьодер. Ето какво постигнаха левите - продадоха Германия на Русия!

Вили Бранд наистина ли не е знаел, че Гийом е шпионин на ЩАЗИ? Ау, каква изненада, когато го разкриваха? Ами той човечецът въобще не е подозирал, че шефът на кабинета му е агент на Маркус Волф!

Между другото в Германия след 1989 приватизацията мина по-кърваво от където и да било другаде, защото шефът на Агенцията за приватизация беше застрелян, а убийството до днес не е разкрито.

А спомня ли си някой днес още за Артър Скаргил? Да, имаше такъв "лидер". През 1984/85 комунистическите медии ни надуваха непрекъснато главите с него. Той водеше стачката на миньорите срещу М. Татчър и беше велик герой, както сега вече знаем, тайно подпомаган от Кремъл. Само че кой знае защо си мисля, че Татчър има осигурено място в историята, а Скаргил ще е максимум бележка под линията.

Или пък глупакът Запатеро, дето бърза да изтегли войските си от Ирак и сега подсмърча, защото Испания не е призната за велика сила и не я пускат в Г8. А Америка се оправя в Ирак и без Испания. Това са левите! Ама десните в Испания били прикрити фалангисти. Е и какво дори да е така? Добре че Франко победи в гражданската война напук на всички леви интелектуалци, дето до днес въздишат по "романтиката" на онези времена.

А пък колко осмиван беше и е Джордж Буш (всъщност и Рейгън) заради "ниския си интелект"! Да, ама ниският интелект влезе в Ирак и всички тръбят, че това било огромна грешка. Само че исторически това може да се окаже едно от най-правилните решения, въпреки временните трудности. На Буш не може да се отрече верна политическа интуиция. Но левите винаги ще се възхищават на фантазьори и "хуманисти" като Картър или псевдохаризматици като Клинтън или сега Обама. Холивудските кретени съшо всички са за Обама, как биха могли да са за един такъв "скучен" човек като Маккейн?

Анонимен каза...

Хелмут Кол е син Божи, това бе предсказано от великата баба Ванга. Последните и думи преди да предаде Богу дух бяха, че висок и пълен политик ще спаси Германия от разруха! А устава на ХДС е библия за всеки правоверен хадесар. Затова нека всеки от нас преди да легне да спи да застане пред портрета на г-н Кол и си спомни думите на Пресветата Ванга и се помоли и благодари на Господ-Бог, че ни изпрати Хелмут Кол! АМИН!
Щастлив е ден за германската демокрация е Коловден!!!

Ще се усмихнат днес отново чардаклии къщи и пак ще заплющят огромни знамена могъщи

Небето синьо пак над Берлин ще грей, народа революционни песни отново ще запей!

С китка здравец в ръката, с горда песен на устата, с радост в душата, със знаме над главата, със шалче на врата се радва днес народа ни германски измъчен!

И ето идва Крушата на трибуната и сочи враговете с пръст, показва той посоката на всички...

Ах колко сме щастливи Крушо, че ти реши се да ни водиш пак,
че ти си ни учителя в живота!

Уплащи ни със твоето мълчание,
след изборите тежки...
помислих си, че пращаш ни в изгнание,
но ти, любими вожде се завърна и като ангел бдиш над твоите любимци!!!

Разбрал за митинга ни днес
сън хич не иска да ме хваща
сърцето ми хайдушко лудо бие
и опиянен аз стихове редя
за ВОЖДА НИ, ЗА ПАРТИЯТА ни любима!

Какво сме ние, партийо, без теб
Какво сме ние без нашия бащица - КРУШАТА?

Без КРУШАТА слънцето не ще да грей!
Без ХДС нищожества сме ний!!!
За мен има само един Месия и това е г-н Хелмут Кол! Моята библия е устава на ХДС! Всичко друго е кьорфишек!

Амин!!!

Единствен и само единствен г-н Кол е способен да прероди Германия!

Чада, молете се на Месията Кол, молете се и знайте - Кол ще ни спаси!!!

Господин Грунчаров-Гранчаров, nicht wahr,

От името на Nationale Front на ХаДеСе и лично от свое име Ви поздравявам за успешната работа по разобличаване на класовия Feind!

Награждавам Ви с ордена "Пресвети Хелмут Кол" трета степен с ленти!

Явете се утре в 9 ч. сутринта в централата на ХаДеСе.

С другарски поздрав:

Командор Крушата

Анонимен каза...

От името на Левицата изказвам своето задоволство и най-сърдечни благодарности на автора на антиколовия памфлет по-горе. Така й се пада на Крушата die Birne. Само ние здравите леви сили ще спасим Германия, опазил бог Германия отново да се управлява от мошеници и мръсници като Хелмут Кол, ХДС и компания.

Със социалистически поздрав

Оскар Лафонтен

Анонимен каза...

И така, да резюмирам:

Костов е велик и всеки, който се съмнява в това е опасно луд! Мамичката му ще разплачем значи! Идва КОСТОВДЕН!!!

Да пребъде Името Костово, вилата му в Драгалевци и сметката му в швейцарска банка!

Вечна слава на Преподобния Костов, да се свети името МУ!!!

ВЕЧНА СЛАВА!!!