Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 6 февруари 2009 г.

В днешно време русофилството у нас е прераснало в нещо като сомнамбулизъм

По въпроса за съвременното русофилство трябва да се каже, че то е нещо като хипнотизъм. След 50 годишно внушение от страната на властващите за безграничната братска любов, чрез изкуственото внушение на представи и чувства, се достигна до тотален хипнотизъм в голяма част от населението.

След мнoгoгодишно обливане с най-различни помии от псевдо-любов, след постоянното сапунисване на главите ни с косметичните шампоани на интернационализма, някои хора повярваха на идеята за световната революция и развиха животински магнетизъм към CCCP. (”Вейте се, плющете, знамена червени! Вейте се, славете името на Ленин! Ленинската правда днес расте в заводи, тя борците смело към победи води!”) Всеки човек е възприемчив към внушение, това трябва да се признае.

Но употребата на словото с цел манипулативното променяне на съзнанието с десетки години напред, се доближава до престъплението. Свободното волеизлияние бе замено с хипнотична дресура, която дори прерасна в индивидуално самовнушение за някои. Постоянното повтаряне на едни и същи лозунги, думи, фрази, интонации, навсякде и по-всяко време, проникването на невидими самоотхвърлящи се, отрицателни флуиди и енергии между хората допринесе за вграждането на трайни фобии, психози и травматични неврози сред българите.

Ето благодарение на този хипнотизъм в днешно време русофилството е прераснало в сомнамбулизъм. Ние не желаем да се събудим и вървим по ръба между реалното и нереално, в спящо състояние, с ръце напред, насочени към Русия.

(Автор: Konstantin)

Баща ми казва че имат мозък като билярдна топка, на която пише: СССР. Явно абревиатури като КПСС, БКП, БСП, СССР или думи като "комунизъм", "Коминтерн" са свети за тях. Готови са да ги бранят с цената на всичко. Живота си ще дадат; ако имаха достойнство и него щяха да дадат...

(Добавка на Еmigo)

Вижте и чуйте най-новото в първия български видеоблог: Angel.G-TV - видеоблогът на Ангел Грънчаров. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

2 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Веднъж един човек получи следното съобщение:

● Ако имах един милион приятели и от всеки един поисках по един лев, щях да стана милионер;

● Ако имах 500 хиляди приятели, щях да ги помоля да се хванем за ръце и да заградим цялата страна;

● Ако имах 200 хиляди приятели, бих основал град, където всички биха се поздравявали с усмивка;

● Ако имах 25 хиляди приятели, БТК щеше да ми изключва телефона на всеки мой рожден ден;

● Ако имах 6 хиляди приятели, щеше да е чудесно да бъда кръстник на 6 хиляди бебета;

● Ако имах хиляда приятели, щях да имам две хиляди ръце само за мен;

● Ако имах 365 приятели, щях да прекарвам всеки ден от годината с един от тях;

● Ако имах 100 приятели, щях да получа 100 съвета;

● Ако имах 4 приятели, бих си осигурил 4 ръце, които да носят ковчега ми;

● Ако имах 2 приятели, щях да бъда 2 пъти по-щастлив;

● Но ако имах само един приятел (и го имам) нямаше да имам нужда от повече.

Има хора, които желаят да имат един милион приятели, но ти струваш колкото милион. Затова те обичам и те пазя като приятел. Със сигурност някои хора, които обичаш много и са важни за теб, ще бъдат щастливи да прочетат това писмо...

Препрати го на онези, които смяташ за твои приятели, включително и на мен (ако ме имаш за приятел).

“Приятели са онези, които в добри моменти идват ако ги поканиш, а в лоши... идват сами”. Не знам как става това, но наистина става.

Трябва само да изпратиш това съобщение на 11 човека…

Ivan Hristov каза...

strahotno,mnogo mi haresva