Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 14 февруари 2009 г.

Гоце Първанович пише писмо до таварищ Сталин с коленопреклонна молба да ни освободи най-после с танковете си от позорното европейско робство

Гоце Първанов снощи бил дал пространно интервю по БНТ, за да осведоми по-простоватите и русофилски настроените наивници в България за "феноменалните успехи на визитата си при другаря Путин". Понеже останалите българи отдавна вече не вярват на нито една дума на толкова миловидния, хрисим, но за сметка на това крайно подъл таварищ Гоце, по милостта на КГБ и ДС изпълняващ длъжността Президент на Задунайская Болгария.

Който в наглостта си стигна дотам, че вече сам не се смущава от това, че мнозинството от нацията го оценява не иначе, ами единствено като пълномощен представител на самодържеца на Матушката, на Белокаменна Москва из българските предели. И по тази причина Гоце отдавна и не се и надява, че може да заблуди някой от прозрелите истината български граждани; ала за сметка на това спрямо още податливите на лъжите му наш Гоце е направо безпощаден.

Ний вече знаем, че Гоце успя да стори в Москва няколко забележителни гафа, а ето сега ще видим как самият той представя "историческите си постижения". По което съдим, че вече май и сам не си вярва на каквото говори: този е логичният безславен край на изпечени лъжци като него. Ето моя подборка от бисерни изказвания и реплики на майстора на нищонеказването Гоце, който има този маниер още от славните комсомолски времена, а и от времената, в които е бил най-смирен сътрудник на Държавна сигурност:

"Ние не сме имали толкова ползотворна визита в руската столица".

Дали Гоце под "ползотворност" не разбира това, че се отказа от всякакви претенции към руската страна за ония няколко стотици милиона загуби, които нашата икономика претърпя след като Москва врътна крана на газта през януари?! Путинска Русия стори това за да наказва стремящата се към НАТО Украйна, но успя да отмъсти, впрочем, и на своя "троянски кон" в Европейския съюз, когото сега праща да пасе зелена трева.

За отбелязване от придирчиви психолози като мен е също и какво Гоце разбира под това "ние", което не било имало толкова ползотворна визита при таварищ Путин? Дали пък наш Гоце от Сирищник вече не възприема себе си като "величество", като монарх, та сам вече говори за себе си като "ние", сиреч в множествено число?! Или това просто означава, че шизофренията на горкия Гоце се е задълбочила дотам, че самият той вече да се схваща като "много хора"?!

И ето, Гоце после обяснява как самоотвержено бил водил исполинска битка със своя кремълски господар, в резултат на която бил успял да върне цели... 38 милиона долара от руския дълг спрямо България! Бравос, Гоце, много си успял да върнеш! Е, верно е, че тия мижави 38 долара са поне 15-20 пъти по-малко от щетите, които Русия ни нанесе като спря газта само за две седмици през тоя януари, но да не връзваме кусур на братушките - оти они са ни братушки, и туйто! Абе, Гоце, а защо не поиска от Русия обезщетение за ония 50 години окупация и комунизъм, който тя ни натресе през 1944 година? Не смееш, нали така? Е, поне архивите ни щяла да върне Русията: щяла да ги върне, ама ще ги върне на кукуво лято...

По въпроса за това, че Гоце най-верноподанически предложи в белокаменната Москва, и то ни в клин, ни в ръкав, българската газопреносна мрежа да бъде подарена на "Газпром", прочетете сами как Гоце усуква, върти и суче - за да излезе сух от "водата", дето се стича вече толкова време от крачола му, след като се върна от толкова милата на сърцето му Москва. От пикнята де, дето се стича от крачолите му, ама за да покажем, че и ний сме културни, казахме "водата".

По-нататък Гоце без да иска успява точно да каже какви по-специални инструкции е получил от своя московски наставник Путин по крайно щекотливия въпрос за пускането на 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй". Ето, порадвайте му се на наш Гоце, как симпатично се мъчи да прикрие този най-голям свой гаф, който ние вече изобличихме като негово крайно подличко желание да ни скара с ЕС, та белким антиевропейските настроения бликнат най-после в душите на най-наивната и глуповата част от българската нация:

Президентът продължава да държи на идеята си за повторно отваряне на 3 и 4 блок в АЕЦ "Козлодуй" и че основанията за такова искане пред ЕС не са отпаднали. Той обаче вижда, че вместо досегашния консенсус сега дори управляващата коалиция е разделена по въпроса и за това мисли, "че правителството може би преди да отправи питането до Брюксел трябва да помисли за едно допитване до избирателите по този въпрос".

"Основанията" за отварянето не били отпаднали, ех, как го е казал наш Гоце, майстор е, мама му стара, как да не го похвалиш?! "Основанията" за пуска на овехтелите реактори значи - както сам Гоце така чистосърдечно си признава - не са ония, които преди време искаше да ни натрапи, именно, че било студено, че без газ се налагало да увеличим производството на ток и пр. Не, истинските основания са съвсем други, и те наистина не са отпаднали. А истинските основания са тези: просто така иска и така е наредил неговия кремълски господар: това са истинските основания, които наистина не са отпаднали!

И ето, по тази причина, таварищ Путин сега е заповядал на наш Гоце да сондира настроенията на благодушния народец с един референдум за реакторите, който да проправи пътя към един друг, още по-съкровено мечтан от Московията, референдум, за който Гоце скоро ще получи нова заповед от другаря си Путин: референдум за излизането на България от Европейския съюз! Помнете ми думата, към такъв край води събитията този смотан хаплю, който още държим на поста Президент на България, и скоро се гответе за такъв референдум, дето ченгетата ще го спретнат под дружния натиск на "Атака", на "Матака", на "Движение НАПРЕД", на "Движение НАЗАД", на славната БКП-БСП и т.н.

Затуй в тази връзка аз като жалостив човек искам тук между другото да спомена, че хич не им е леко на предатели и на презрени мекерета като наш Гоце: Путин яко ги натиска, а Гоце тук адски се мъчи да прокара желанията му, и по тази причина обира пешкира. И както е тръгнало нищо чудно скоро да стане така, че - да пази Господ, не дай си Боже Костов да се добере до власт, да плюем в пазвите си! - Гоце да си заслужи един хубав импийчмънт, пък и в пандиза да иде заради явно национално предателство и за открита служба на една чужда шпионска структура каквато е КГБ. Защото знаят и децата вече у нас, че Гоце като президент получава заповедите си от своя пряк началстващ офицер от КГБ, именно от таварищ Путин, ката всесилното КГБ е турило единия за президент-премиер на Русия, а пък другия - за президент на Задунайская Болгария.

А като заключителен и най-сюблимен акорд на снощното президентско интервю искам да ви цитирам какво горкият Гоце е казал по най-големия си гаф, дето стори в Белокаменната, именно дето призова Московския Патриарх да отмени решението на Европейския съд по въпроса за намесата на българската държава в делата на православната ни църква. Та ето какво казва по този въпрос умният ни Гоце:

По повод отправената от него молба към новия руски патриарх да вземе отношение по решението на съда в Страсбург за Българската православна църква, Първанов каза, че би искал да не се разбунят наново нещата с намеса отвън, каквато и да е тя. Според него въпросът за това решение не е само национален въпрос, не е само въпрос за българската православна църква. Той можел да създаде прецедент, който да засегне православната общност изобщо. "Аз не смея да прогнозирам какво би последвало, ако във всяка една от тези общности възникнат подобни инициативи", каза Първанов и добави, че очаква своята позиция да изрази и Вселенския патриарх.

Туйто, виждате ли го: и Вселенският патриарх трябвало да се изкаже, та да повлияе на толкова лошия Европейски съд!!! Дето този лош и несправедлив Европейски съд обяви за беззаконие това, че под благия поглед на Гоце Първанов и на Симеон Готский полицията у нас извади от храмовете, теглейки ги за брадите, всички духовници от Алтернативния Синод, а пък прокуратурата бдеше беззаконието, което няма аналог даже в турското ни робство, да мине съвсем "законово".

Да, ама не, Европейския съд руски репи не яде, и ето, атеистът Гоце сега изпада в тъпото положение да моли на колене застъпничеството и на Московския, и на Вселенския Патриарси; дали пък наглият безбожник Гоце скоро няма съвсем да превърти и да помоли самия Господ Иисус Христос да се намеси - та да се отмени най-после наистина крайно грозното решение на толкова лошия и антибългарски Европейски съд?!

Абе аз пък го съветвам да вземе да напише едно писмо на таварищ Ленин, та работата наистина да се оправи, а? Ех, защо не беше жив славният таварищ Сталин, та да натика с танковете си тия гадни европейци дето им е мястото! Ех, история, история... но да не навлизаме повече в съкровените мисли на нашия мил, но толкова анахроничен и абсурден президент. Който е истински резил че го търпим да ни излага не само пред Европа, ами и пред целия свят!

Вижте и чуйте най-новото в първия български видеоблог: Angel.G-TV - видеоблогът на Ангел Грънчаров. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

11 коментара:

Анонимен каза...

Специално за църквите, трябва да се произнесе именно Вселенския Патриарх - духовния баща на всички православни християни - а не светски орган, какъвто е Европейския Съд.

Анонимен каза...

Не му е лесно на горкия.Неговите началници не са от най деликатните,кога пръст ще рамахат кога юмрук ще покажат.Вижда че се излага момчето, ама няма накъде,нали се е клел във вярност към тях...Излиза мъченика и се гаври със собствената си съвест(ако има такава въобще)и говори,говори все лъжи и все съшити с бели конци.Е разбира се че такива дребни подробности кат това че се подиграва с целия осъзнат и в доста голяма чст неосъзнат народ не може да го спре.Човека говори и говори, и може би сам се надява че може и да си повярва.

Анонимен каза...

Товарищ Грънчаров,
Вземи , че завърши висше образование, та белким се ориентираш по-добре и в политиката и в православието. За начало прочети и научи Втората Божия заповед.

Ангел Грънчаров каза...

Откога гоцевистите и гоцетата взехте да проповядвате Божиите заповеди бре?! :-) Кога пък успяхте да забравите заветите на Ленин и Сталин?!

Анонимен каза...

Отново отговаряте с атака към опонента, а не per se. Признак за интелектуално безсилие и злоба, далеч от това, което трябва да се очаква от един философ.

Ангел Грънчаров каза...

Хората, които изхождат от някакви стереотипи - "това се било очаквало от един философ" - не признават свободата на личността; философите са индивидуалности, ерго, свободата на личността предопределя, че те няма как да мислят или да говорят еднакво; да се твърди противното означава, че твърдящият го продължава да робува на болшевишките представи за "философите" и за всички останали; според болшевизма-комунизма хората са "типови продукти", които трябва да реагират според предписанията на болшевишко-комунистическата догматика...

Анонимен каза...

Абе тъпанари, знаете ли въобще какъв е случая!? Че като се отнася така българската държава, кой да съди, бе!? БПЦ е срам за християнството!

Анонимен каза...

Аман от съветски възпитаници.

Лъчезар П. Томов каза...

Църква, при която едни свещеници убиват друг свещеник заради свещоливница, не е от Бога, това ви казвам пък аз

Анонимен каза...

А държава,в която хората се трепят едни други с такова настървение....дали ще оцелее ? Дали изобщо има все още хора,които биха сторили това,за което ще прочетете ето тук...
http://templar.blog.bg/viewpost.php?id=291006
Срамувам се,че не съм знаел за това,което е сторил човекът,за когото е писано - мир на праха му !...И благодаря на човека,който го е написал.Затова реших да го пусна и тук - дано повече свестни хора го прочетат ! Не познавам автора - но още веднъж му благодаря...

Анонимен каза...

http://templar.blog.bg/viewpost.php?id=291006