Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 7 март 2009 г.

Защо руско-българската управляваща комуноолигархия я тресе такъв бесен страх от Иван Костов?

Господа-другари, офицери-милиционери,

Крадохте, както винаги, безогледно много и този път. Само че сега стана по-трудно - сега вече има ОЛАФ, който е по следите ви, има европейски институции, които лесно не се заблуждават, има и "отвратителна" опозиция.

Какъв ужас ако след изборите едно сериозно дясно управление се залови с разнищване на далаверите ви - става въпрос за десетки и стотици милиони, "скътани" от митници, ДДС-та, псевдоевропейски проекти, "рубладжийски" подкупи и какви ли не други пладнешки обири!!

Още повече, че сега при демографската криза се опразват около 300 училища и с малка помощ от Европа, те лесно могат да се превърнат в места за лишаване от свобода, а от братска Албания почти без пари ще внесем 50 ТИР-а с раирани облекла.

Та, според запознати, местата ще стигнат и всички ще може да бъдете "уредени" там...

Кофти перспектива нали, тъкмо осигурихме следването на внуците в Оксфорд (а защо не в Новосибирск ??), и сега... - егати ужаса.

Ще платим и на Барека, и на Васко Филипов, и на www.sotirov.com (пощенската кутия "Иван Сотиров" на Държавна сигурност на предишните избори, която очевидно се активира и сега), ще платим на всеки, който иска да играе за нас и да громи... Иван Костов.

Въпросът е на живот и... затвор.

Един Иван Костов, лидер на малка партийка, вече 8 години в опозиция, и вие сте се хвърлили като мечка стръвница на безобидна плячка, по коя логика????

Страх бате, страх до побъркване, от един силен човек, утвърден политик, авторитетен икономист и ДЪРЖАВНИК, благодарение на който България смени курса от вашата "цицка" Русия към свободния цивилизован свят.

И който е в състояние да ви тури отново в "ъгъла", в който ви навря през 1997 - 2001 година.

П.С. Благодаря за уточнението, че Монголия не е в Европа. Очевидно съм надценил чувството ви за хумор...

(Автор: К. Николов)

Вижте и чуйте най-новото в първия български видеоблог: Angel.G-TV - видеоблогът на Ангел Грънчаров. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

2 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

ДИСКУСИЯТА ПО ТЕМАТА ОТ СВЕЖО:

ivo94 , преди 1 ден
Сигурно 6 кебапчета и три бири , нали преди е бил водещ по селски мероприятия ... Истината , преди 1 ден

Абе който плаща той води хорото. Мутрите не биха си позволили Ванката да влезе отново и да им мъти водата. Не стига, че Волен е напълно непредсказуем ами още един таралеж в гащите да си пуснат. Освен това бойко говори, но ще си прибери своите в своя лагер. От там ще започне яко пуцане.
Lissa_waw , преди 21 часа
Гледах въпросното предаване и смятам, че този път Бареков коректно изложи проблема между СДС и Костов. Доста местни структури на СДС са подписали предварително предизборно споразумение за обединение на СДС и ДСБ, но Софийската организация на Юруков и Пламен Радонов /машите на ДПС и се явяват вътрешна опозиция в СДС/ се обявяват против Иван Костов и Мартин Димитров. В кокретният случай всякакви обвинения срещу Бареков са прехвърляне на проблема от болната на здравата глава. Бареков прочете отговорът на Костов. Не Бареков и Костов са проблема, а ДепеСарските мекерета в СДС, които за поредно правят опит да осуетят обединението на СДС.

Ivanko , преди 21 часа
Дудука, ще плюе и ще говори каквото му кажат олигарсите. Нали затова му дадоха джип за 200 000лв и апартамент за още толкова в София ...

Lissa_waw , преди 21 часа
Силно се надявам, хора които не са гледали въпросното предаване да се въздържат от коментари, защото както чета дори уважаваният от мен г-н Грънчаров също не е гледал предаването, но е бил информиран за него от втора ръка. Не следя журналистическото поведение на Бареков, нито се наемам да му бъда адвокат, но тази сутрин поведението му като журналист беше коректно, придружено с факти, документи, кратък и ясен анализ на положението в СДС, а то хич не е розово за съжаление. Намираме се в предизборен период, когато десните сили трябва да се обединят, а не да се дистанцират баш сега.Мръсният политически ход, който тръгва не от Бареков, а именно от Юрюков и Радонов- турски мекерета и ченгесари от ДС/първият компрометиран мошеник за ДДС измами, вторият известен алкохолик, когото хората, които го познават любовно наричат- пияна свиня/ за поредно ще употребят Костов, за да припишат нему разцеплението на СДС или неслучващото се обединение.

setup , преди 21 часа
Ей, тоя гнусняк Ангел умора няма!

scarface , преди 19 часа
Тои Бареков журналистическо поведения НЯМА , работи на повикване и с хонорар според гнусотииките къде ги говори, дори не трябва да си даваме зор да го коментираме тоя нещастник, с нищо не го е заслужил

aig_db , преди 16 часа
Ружке, права си, не съм го гледал това предаване, но аз по начало не мога да гледам предаване, което се води от Бареков. Зная само факта, че е поканил оня някакъв си за да плюе по Костов, а самия факт, че го е поканил точно него и точно в този момент е онова, за което твърдо смятам, че някой е платил на Барекчо, а пък барекчо е прибрал паричките и е дал микрофона на оня да си поплюе. Това имам предвид, ти нима смяташ, че Бареков съвсем случайно е поканил точно тоя?!

Lissa_waw , преди 15 часа
Ачо, нямаше никакъв поканен е колегата на Бареков, журналист, който е нов, млад и доста приличен журналист и явно отскоро водят предаването съвместно. Аз също отдавна не гледам не само Бареков, а и БТВ, но откакто"Здравей, България" се превърна в едно лигаво сутрешно не знам какво си- поне Барековото предаване си остана като сурешен политически блог. Имам претенцията да мога да отсявам "сено от плява" и в неговите предавания не ме интересува неговата личност, а гостите му и техните мисли и идеи. В таз сутрешното предаване, в което стана дума за Костов нямаше гости, а само двамата водещи журналисти, и поднесена фактология, като и зададени въпроси, които чакат отговор, но не моят, а на ония, които ще доведат до окончателното разпадане на СДС в предизборна ситуация,/ в каквато се намираме/ и за поредно Иван Костов ще бъде омерзен и употребен за интересите на ония, които в момента управляват и съсипат България.Костов и сините са единствената алтеранатива, способна да ни измъкне от блатото.

tub , преди 12 часа
Тоя плужек Грънчаров, може да пише без да е гледал предаване! Той може да пише без да е имало предаване! Той може да пише дори без да е имало даже идея да се отрази нещо! За него трябва да има трибуна(каквато и да е), задник за лизане(за предпочитане Костовия) и публика за да не остане лизането(сакън), незабелязано! Е, остава едната утеха,че като затъват десните все повече и повече,ще отнасят със себе си в тинята и такива екстременти. Но, жалкото е че и ти си десен, ама как да се наредиш в дясно до такива като Грънчаров???

Lissa_waw , преди 12 часа
tub, успокой топката, ако обичаш. Човек, когато гласува първо гласува за идеи, програми, партии, тъй като при настоящият избирателен закон е лишен от възможността да гласува за личности.И ако си противник на БКП и ДС то естественото ти място е в дясно. И не в Грънчаров е проблема на дясното, а във внедрените ДС боклуци в него.За това трябваше да се отварят досиетата, и да се прилага Закон за Лустрацията. Защото ТЕ пак са тук, и пак навсякъде, в която партия си помислиш, но вече ги наричат бинесмени, обръчи от фирми, капиталисти, олигарси. Зваеш кой управлява днес и ако си недоволен логично е утре да гласуваш за различните. Проста работа.

vladoan , преди 8 часа
Известно време гледах сутрешния блок с Бареков. В един момент осъзнах, че той си въобразява, че е голям журналист, че знае много, че е кадърен. И на мен ако ми плащат, и то добре, не, много добре, не ще му подражавам, ами и ще го надмина: безочливо оплюва, не признава никого и нищо. А колкото до Филипов - голям кретен. Много смел стана напоследък, много информиран. Едно време, когато беше спуснат с парашут, защо не информира обществото за всичките далавери, за грешките на управляващите /И.К./ и за всичко останало. Не е ли, меко казано, странно поведението му? Някои просто нямат интерес от обединено дясно, защото това ще ги шутира завинаги от политиката, а някои може да се намерят и по-топло местенце, възможно за по-дълго.

Анонимен каза...

ei golqm dyha4 si na kostov