Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 7 март 2009 г.

Дай Боже този път ние, гражданите, да успеем да изринем веднъж-завинаги тая комунистическа напаст, която мачка, души и дра Родината ни толкова години!

Чета информация за пресконференцията на Дмитрич, на която той, горкият, сам се бил похвалил - явно щото друг да го похвали без Дмитрич сам да си е платил вече съвсем не става. Ето няколко цитата, представляващи не друго, а най-безочливи и опашати комунистически лъжи:

България се движи в правилната посока и предприема правилните, адекватните мерки в условията на световна финансова и икономическа криза.

Работим изключително активно за минимизиране и преодоляване на последиците на... безпрецедентната глобална икономическа и финансова криза, която засегна целия свят.

България запазва своята стабилност сравнена с водещи световни икономики и това е сериозно постижение, което ще се борим да запазим.

Имаме солидна фискална и монетарна политика, програма за структурни икономически реформи, която прави икономиката ни по-конкурентоспособна. Това ни дава възможност да преминем през кризата здраво стъпили на земята.

Лично съм се ангажирал с продължаването на прилаганите у нас реформи, което ще позволи на страната да запази своята икономическа стабилност.


Накрая Дмитрич бил заявил, че отново бил поставил въпроса за допълнително финансиране на страната във връзка с предсрочното спиране на блоковете на АЕЦ "Козлодуй". И в същото време, забележете, се прави на ударен относно скорошното искане и подготовката на властите в България за самоволно отваряне на 3 и 4 блок на Атомната централа - що ли тъй упорито мълчи по този въпрос умното хамстерче, а?!

Май наистина туй искане беше само за вътрешна пропагандна употреба, то беше подето от агента на КГБ Гоце Първанов по нареждане на Москва, и то само и само когато ЕС каже "Не!" на искането за отваряне, тогава белким народът намрази пустата му Европа: и тогава малоумният народец белким обикне още повече Матушката им Русия, която така нагло ни спря газа посред лютата зима.

А за гореизброените лъжи на така примерния съветски малчик с ясно изразени хулигански наклонности Дмитрич, който за пълен резил на България и на българите държахме и търпяхме на поста премиер на България цели 4 години (!), не мога да кажа нещо по-силно от това, което хората са коментирали под самата информация, до която можете да стигнете като ползвате линка отгоре. Аз ще си позволя да цитирам най-силните и верни по моя преценка нормални човешки реакции, щото какво друго може да отвърне човек като чете такива опашати и долни лъжи. Та ето ги тия пиперливи, но изцяло разбираеми реплики:

Анонимен: Хаххахахахаха - правилната посока към тинята!

Анонимен: Дееба твойта майка: комунистическа, руска, еврейска и т.н.

Анонимен: Премиер Станишев в Тройната "коалиция": България на кошница с вода обърнахте, а на туй отгоре и със Словения/Литва я "съпоставяте"... То бива безочие, но толкоз...

Анонимен: Тоя ташак ли си прай, ве?!

Анонимен: Другарю Станишев, навремето татко ти носеше генералната линия от Москва. После вашите от БСП дърпаха в друга посока... Така че недей да се хвалиш...

Анонимен: Невъзможно е да убедиш комунистическото копеле че България е в девета глуха на ЕС, въпрос на време е да ни изритат!

Анонимен: О, Боже, това създание, Станишев, наистина е безкрайно глупаво и без капка разсъдък. То възприема всяко потупване по рамото като благоволение, което няма нищо общо с реалната политика. Същи е и глупакът Гоце. Комунизмът ги е осакатил така, че дипломатическите протоколи за тях винаги изглеждат като хвалебствие. Жалки са и далеч от цивилизацията. Изглежда че да разберат нещо трябва да бъдат изритани - за да се поосъзнаят.

Анонимен: А дали е имало въобще потупване по рамото, защото само Станишев се изказва, но никой от ЕК не го подкрепя. Комунистическото самохвалство е общоизвестно, а при нашият премиер то е болестно състояние.

Ангел: Предният анонимен съм Аз. Приятелю, пропуснал съм да изпиша "потупването" с кавички - извини ме! Много добре зная, че Станишевци и бсп търсят каквато и да е дума или цитат /изваден от контекста/, за да лъжат или манипулират. Това написано само от Станишевци е напълно в духа на червения чукундурест мозък.

Анонимен: Как може такъв нещастник да ни оправлява, и изобщо комунисти и турци, давайте на изборите да изхвърлим тея боклуци аз предлагам АТАКА!!!

Анонимен: Естествено, та нали за вас е правилно да крадете. Така че всичко е наред краденето продължава.

Анонимен: Нагъл комунист! Първи сме били?! Първи сме по некомпетентно и корумпирано правителство...

Това е, тези са реакциите на читателите до този момент. Глас народен, глас Божи! Забележете, няма нито един глас, който да се опитва да шикалкави (тая дума напоследък много я обикнах, що така ли?!) в полза на хулиганстващия и лъжлив съветски малчик Дмитрич. Което е показателно и насърчително: дай Боже този път ние, възмутените граждани, да успеем да изринем веднъж-завинаги тая комунистическа напаст, която мачка, души и дра Родината ни вече толкова години, повече от половин век!

Абонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!

Няма коментари: