Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 7 март 2009 г.

Най-великият, същинският, истинският, и то най-значителен и дори съдбовно-исторически резултат на това управление

Блогърът Пейо Попов в своя блог е поставил следната оригинална тема: Кажете нещо хубаво за властта, като момчето явно има предвид това правителство, а не властта изобщо, щото се получава двусмислица (по начало властта е нещо необходимо и полезно!). Та той предлага на различни хора да опитат да кажат нещичко добро за това правителство, и мнозина вече са се опитали, нищо че не е лесно; голяма част от тях, уви, са написали баналности.

По тази причина ми се наложи и аз да реагирам, за да формулирам най-сетне същинския, истинския, и то най-важен и дори съдбовно-исторически резултат на това управление. Ето какво написах там:

Въпросът е добър, ще си позволя и аз да отговоря на него:

Смятам, че никой от дотук изказалите се не е успял да открие най-голямото постижение на това правителство. А то е така лесно за схващане и проумяване. Ще дръзна го кажа и напиша аз, и то пределно ясно:

Най-голямото постижение на това правителство е, първо, че то доказа по най-убедителен начин така простата истина, че бивши комунисти и ченгета от ДС, пък макар и "модерни", "европоидни" и пр. по никой начин не бива да бъдат допускани до властта - щото поразиите винаги са колосални, а загубите и вредите - неизчислими. И, второ, че благодарение на всекидневните старания на тия управляващи горната толкова важна истина са на път да я осъзнаят и признаят вече комай всички, дори малоумните, включително и неколцината останали привърженици на досегашното правителство.

За това свое най-голямо постижение на правителството управляващите, и по-специално Гоце Първанов, който има решаваща роля в съставянето му, заслужават паметник да им се издигне! Защото току-виж се оказало, че в наши условия няма по-голям и по-силен враг на тази руско-българска комунистическа мафия, която тероризира нацията вече 65 години, от самата нея!

Та ако изключим кражбите и "присвояванията", с които управляващите ни все пак можаха да се нагълтат и да преядат за тия 4 години, то можем да приемем, че ефектът от техните инициативи беше изцяло бумерангов, т.е. самоубийствен!

Затуй ми се ще да най-искрено да възкликна: Дай Боже този път ние, гражданите, да успеем да изринем веднъж-завинаги тая комунистическа напаст, която мачка, души и дра Родината ни толкова години!

Та ето точно на формулираното основание аз, най-яростен критик на това правителство, му сторвам дълбок поклон - и съм му безкрайно признателен! И си позволявам най-френетически да изкрещя като същи безумец: Алилуя!!! Осанна! Да живей! Хвала!!! Бравос! Евалла! Ашколсун! Машааала! Уррраааа!!! Яхуууу!!!

Абонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!

1 коментар:

Ангел Грънчаров каза...

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=149697