Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 3 август 2009 г.

Върхове на подмазваческото изкуство: Николай Бареков лиже обущата на Бойко Борисов - абе нема ли да му дадат некой пост на туй момче бе?!

Прочетете непременно интервюто, дадено от водещия на утринното предаване на БТВ Николай Барековпред в-к "Телеграф". Нашия, българския, тукашния "Телеграф", да не си помислите, че е дадено пред английския му събрат; не бе, говоря за "Телеграф" на Ирена Кръстева, догановата сподвижничка и поборница! Аз като видях съобщението за това интервю, веднага разтрих очи, и, предчувствайки сензацията, мигом скочих да пиша тая дописка в блога си; знам много добре, че подлизурството в нея ще е от класа, понеже познавам манталитета на Барекова.

Сметам, че нема да се изложи момчето, та по тая причина, признавам си, пиша тия редове, без самият аз още да съм прочел реченото от Барекова в интервюто му. Ако се изложа, ако никакво подлизурство там нема, ще се извиня публично на Барекова, отдавнашен мой любимец - и любимец на Б.Борисова, естествено!

Да си направя тия изводи, ми даде достатъчно основание само заглавието, дето редакцията е турила, именно "Борисов има в НС своя партия от фенове". Хубаво звучи туй заглавие, как приятно гали ухото туй "партия от фенове", усещате ли? Дали славолюбивият ни премиер ще се впечатли от тия думи? То него, дето толкова журналисти изпробваха най-славословнически перата си, едва ли нещо вече може да го впечатли, по тази причина хич не е лесна работата на такива като наший достопочтений Бареков.

Ама момчето се старае иначе де, нема спор, има и хъс, и е отракано - ето по тази причина аз най-твърдо апелирам Б.Борисов най-сетне да му даде некакъв пост, по-важничък така, звучащ тежко, достоен за старанията на Барекова; примерно да го тури за "Главен ръководител на правителствения пресцентър на България". Убаво звучи, нали? А така де, всеки заслужил требе да получи нещо от новата власт, а Бареков заслужи поне толкова, колкото заслуги има самият Бойко Борисов, ако не и повече от него самия! А пък, погледнете на снимката, Бареков се е подстригал даже като любимеца си Бойка Борисова, ете на туй аз му викам връх на подмазваческото изкуство! Бравос, ашколсун!

А сега зафащам да чета знаменателното бареково интервю. Не се чудете как става така у нас журналисти да вземат интервюта от журналисти; но все пак сме страна на чудесата, тука сичко е възможно, тъй че да не сторваме кахър. Пък и Бареков е особен журналист, първенец, стахановец, той е нещо като Тошо Тошев на телевизионния фронт, той надмина дори самия доайен Кеворкян. Затуй не само интервюта ще му се земат тепърва, ами народът скоро и песни за него ще пропее! Тъй и требе, секиму според заслугите де, нема да се излагаме сега я?!

7 коментара:

Анонимен каза...

Не разбирам защо антикомунистите са толкова ограничени като мислене. Давят се в злобата си, а в главите им още кънтят залповете на Аврора - символът на болшевисткото мислене. Който не е като тях е враг? Защо така, а?

Ангел Грънчаров каза...

То е тъй, сине, щото не сме комунисти! :-) Искам да кажа, че ний, антикомунистите, сме ограничени, щото не сме комунисти, а пък комунистите, разбира се, са неограничени. В що са неограничени те ли? Ще Ви кажа: в кражбите най-напред са неограничени, в убийствата, в лъжите, в шмекеруванията, в шашмите, в какво ли не все от този род. А ний, антикомунистите, в тия области сме крайно и безкрайно даже ограничени.

Само, таваришч, не съм сигурен, че ний, антикомунистите, сме толкова ограничени, както ти се чини, в мисленето, щото тогава ще излезе, че комунистите требе тогава да неограничени и в мисленето, което означава, че според Ваша милост они са съвършени, са нещо като ангелчета: понеже няма нещо, в което те да не са неограничени, синко, затуй ми се чини, че прекали с хвалбите си спрамо комунистите!

Шчо не одиш тогава у Северна Корея като толкоз ти аресват комунистите, а?! :-) Там ще разбереш, че те, комунистите, са неограничени ив своята любов към маршировките, като помаршируваш некой и друг ден, ке ти дойде акъло най-после...

Анонимен каза...

А БЕ, Грънчаров, защо се чепериш с този диалект, като го не знаеш и не можеш??? То и правописните грешки или ти идват изотвътре или заприличват, като остриганата глава на Бареков...
Разбира се за него си прав!!!
ТТ

Ангел Грънчаров каза...

Дай пример, таваришч, за една поне правописна грешчица! Дай да видим, щото ти може би имаш някакво свое специфично, таваришческо-съветско разбиране за правописа :-)

Анонимен каза...

Ето ти примерИ
Дано този път схванеш за какво става дума.
...Шчо не одиш тогава у Северна Корея като толкоз ти аресват комунистите, а?! :-) Там ще разбереш, че те, комунистите, са неограничени ив своята любов към маршировките, като помаршируваш некой и друг ден, ке ти дойде акъло най-после...

Последните новини каза...

Аз бих отговорил на тоя анонимния защото той нищо не знае за диалект. Майничките така до някъде говорят така че когато почне руския да го изучава от първи клас тогава маже да спори и за руския. От меня ще му кажа да пита тяхните като бяха към партията на комунистите какъв език учиха най- напред

Последните новини каза...

Аз бих отговорил на тоя анонимния защото той нищо не знае за диалект. Майничките така до някъде говорят така че когато почни руския да го изучава от първи клас тогава маже да спори и за руския. От меня ще му кажа да пита техните като бяха към партията на комунистите какъв език учиха най-напред